Aallee 0 Napisano Sierpień 20, 2016 Dziewczynki ile dni przed zabiegiem rzucilyscie papierosy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMagda Napisano Sierpień 20, 2016 Ja mam Sebbin anatomiczne 380 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMagda Napisano Sierpień 20, 2016 15 tys :). Ja nie rzuciłam papierosów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozmarzona30 0 Napisano Sierpień 22, 2016 Magda, ja sobie dałam 3 miesiące na dojście do siebie. Tak jak piszesz - było jakieś delikatne na nogi po miesiącu. Tyłek nie urósł bardzo bo w zasadzie nie miałam apetytu. Jak czujesz się już dobrze to możesz z każdym dniem próbować więcej i intensywniej ćwiczyć po prostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMagda Napisano Sierpień 22, 2016 Ja mam apetyt zawsze :D Ja też pracuje fizycznie i nic mi nie dolega, ale jednak bije sie nadwyrężać klatkę piersiowa… W sumie z zaleceń wynika, ze po 6 tyg mogę ćwiczyć i chodzić na basen :) Tj.nosic normalny biustonosz, spać normalnie itd. Dla pewności bede dzwonić do swojej kliniki z tymi pytaniami. A u Was jak było ze spaniem i stanikiem?! Również 6 tyg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcela28 0 Napisano Sierpień 22, 2016 ja do ćiwczeń wrociłam jakoś po 2 miesiącach. ale bardzo ostrożnie i bez nadwyrężeń. bałam się że coś się stanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowaja88 Napisano Sierpień 23, 2016 Hej dziewczyny Jestem tu nowa 5 doba po operacji powiększenia biustu Biust był mocno opadający ze względu na karmienie córeczki Doktor włożył mi 470 ml przy mojej małej budowie ciała waga 50 kg wzrost 164 Na chwile obecna piersi za bardzo spuchnięte W lewej odczuwam dziwny stan jakby buzowania jej ,nie wiem co to moze być ?doradzcie czy któraś tak miała ?jestem załamana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bruneta8686 Napisano Sierpień 23, 2016 Hej Dziewczyny. Czy ktoras z Was ma problem z wahaniami wagi, na co dzien trzyma diete i trenuje a po operacji przytyla? Mam za soba zaburzenia odzywiania i aktualnie jestem na etapie kiedy w koncu wszyscy zadowoleni ;) i boje sie, ze przez 2 miesiace braku ruchu sporo pojdzie mi tu i tam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 23, 2016 NowaJa to normalne takie dolegliwości tym bardziej jesteś w piątej dobie po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 23, 2016 Mam też pytanko czy ktoras tak miala jestem prawie 4 tyg po i jest super żadnego bolu jedynie po nocy jak wstanę to przy dotyku są obolałe co do pół godzinny ustępuje i juz jest super miała któraś tak ? Proszę o odp pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NowaJa88 Napisano Sierpień 23, 2016 Dzieki Jedna pierś mam większa od drugiej conajmniej o rozmiar ,dr twierdzi ze jest tak duży obrzek na niej bo więcej w niej "grzebali " O ile mogą sie zmniejszyć piersi ?sa stanowczo za duże a ta jedna jak wielka bomba ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowaja88 Napisano Sierpień 23, 2016 Koleżanka jest 5 tygodniu po operacji i nic ja nie boli ,normalnie funkcjonuje stara sie jedynie długo dziecka na rękach nie nosić a tak jest z nia juz wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŚlicznotkaNR1 0 Napisano Sierpień 23, 2016 NowaJa - 5 doba to jeszcze bardzo wcześnie, obrzęk się może i do 3 miesięcy utrzymywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowaja88 Napisano Sierpień 23, 2016 Ale tak duży ze dwie piersi sa inne ?jedna 2 razy większa od drugiej ?dzisiaj 6sta doba Doktor kazał pod stanikiem od niego typu gorset założyć biustonosz z fiszbinami .. Co o tym myślicie ?ciecie miałam przez brodawkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowaja88 Napisano Sierpień 23, 2016 Dziekuje uspokoiłas mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 23, 2016 Ja tez tak mialam raz jedna większą potem druga teraz już ok jedynie teraz wkurza mnie jak wstanę tak jak by zastyglo w nocy wszystko a pół godz jest ok ciekawe ile jeszcze to potrwa ? Generalnie zawsze miałam bolesne piersi i bolaly większość cyklu ze względu na mastopatie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowaja88 Napisano Sierpień 24, 2016 Ale az o dwa rozmiary ?faktycznie rano jest najgorzej ,maz musi mnie podnosić z łóżka Potem staram sie nie kłaść tylko siedziec dopóki nie wróci z pracy ... Jutro jade na kontrole i zdjecie szwów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosia13 0 Napisano Sierpień 24, 2016 Nowaja, to rormalne że jeszcze jest opuchlizna. Ciało musi się przyzwyczaić. Też środki rzeciwbólowe mają na to wpływ. Po Ketonalu np moęsz mieć trochę bardziej wzdęty brzuch. A do rozmiaru musisz się przyzwyczaić. :) Spokojnie, wszystko wróci do normy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowaja88 Napisano Sierpień 24, 2016 Dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda758 0 Napisano Sierpień 24, 2016 Witam Zabieg mam 29 sierpnia już w poniedziałek u dr.Jarlińskiego :) trzy miesiące oczekiwania a teraz strach i obawy jak to wyjdzie :) Mam 162cm wzrostu,waga 60kg,pod biustem 79cm w biuście 90-91. Implanty będą anatomiczne Mentor cpg 323 345.Doktor wybrał anatomiczne,najpierw też 295 ale na ostatniej wizycie stanęło na 345...Nie potrafię tylko pojąć tej projekcji,wysokości itp :) dlatego zdałam się na doktora.Zamęczę się chyba do poniedziałku.Pozdrawiam ps.a może jest ktoś o podobnych wymiarach? chociaż i tak u każdej z Nas inaczej to wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GośćMichasia Napisano Sierpień 24, 2016 Magda Ja mam na początku września 310 z Allergan na resztę też się zdałam na dr. Mam 160 wzrostu i 53kg. Pod biustem 72 w biuście 81 mnie więcej jak Ty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magda758 0 Napisano Sierpień 24, 2016 Michasia to zobaczymy co wyjdzie :) Jestem dobrej myśli. Wybrałaś okràgle czy anatomiczne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMichasia Napisano Sierpień 24, 2016 Okragle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ceren Napisano Sierpień 25, 2016 Hej Magda Mam 35 lat 170 wzrostu 65kg I jestem po ciazy Trzymam kciuki mocno daj znac jak operacja poszla. Buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ceren Napisano Sierpień 25, 2016 Hej czy sa tu na forum dziewczyny co tez sa o takich wymiarach i sa juz po operacji??? 170wzrost I 65kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2016 hej Dziewczynki, mam bardzo wazne pytanie: czy któraś z Was miała nie do końca idealne wyniki krwi a mimo wszystko operacja została przeprowadzona? Ja jeszcze miesiąc temu miałam badanie krwi i bylo ekstra a teraz jak na zlosc wyszlo troche poza norme :(. Najgorsze ze do jutra rana musze czekac na odpowiedz czy bede miala ten zabieg (planowo 31.08). Jestem zalamana bo juz sie nastawilam i wszystko tak poukladalam zeby moc to zrobic :(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samosia13 0 Napisano Sierpień 25, 2016 hej, wiesz może to nawet ze stresu wynikać... spokojnie. Jeśli to niewiele ponad normę to może jednak uda się zrobić operację w terminie. Trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aduuular 0 Napisano Sierpień 25, 2016 dokładnie, stres, czy nawet cykl może na to wpływać. Ja miałam wyniki w normie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 25, 2016 Ja tez miałam w normie jedynie z hbs miałam problem ale bylo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćolla Napisano Sierpień 25, 2016 I do tego katar zatokowy mnie złapał tydzień przed i w dniu operacji anestezjolog na sali operacyjnej powiedział ze mam całe zatoki zarombane ale po operacji jak ręką odjol wszystko minęło no i oczywiście dostałam na dokładkę spóźniony tydzień okres to chyba ze stresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach