Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość zuzka9022
Do gość z czwartkowym zabiegiem :-) jak tam samopoczucie?

Gość gość
zuzka spac nie moglam cala noc. zaraz wstaje i ruszam w droge do krakowa bo z rana zabieg. aaaaa teraz sie boje ale chyba najbardziej czy dobra wielkosc wyniore czy to 320 czy 380 i czy obudze sie z wielkimi balonami czy nie. nie chce przesadzic ale i nie zalowac :) 3majcie kciuki;))

Gość gość
powodzonka

Gość zuzka9022
Gość będzie idealnie :-* ja jeszcze dwa dni.. Narazie bez stresu. Daj znać co u Ciebie jak już będziesz mogła

Gość gość
Hej już po leże sobie na sali mimo że lęki pewnie jeszcze działaj już czuję jakby mi slon siedzial na klacie.Zdecydowaliśmy się z chirurgiem na 380 i dobrze bo wcale nie są wielkie.Ogólnie to nie bylam pewna i dałam mu pozwolenie żeby on zdecydowal czy 335 czy 380 jak już będę na stole w końcu to on się na tym.zna a nie chciałam wyglądać śmiesznie z balkonami. Jak się wubudzilam zapytałam jakie implanty umieścił i to właśnie 380. Także się bardzo cieszę że mu zaufana Bardzo bym zalowala gdybym wzięła mniejsze. :)

Gość zuzka9022
Oh to super ja mam jutro wolne już żeby się porządnie wyspać :-) do soboty już niedługo. Chyba zaczyna on e po malu stres łapać..

Gość czikson12
do gość - a jakie mialas swoje piersi ? rozmiar?

Gość gość
70 A sama skora po karmieniu 48kg wagi 160cm wzrosti. 380 anatomiczne teraz ale dziewczyny zaczynam sie demerwowac bo sa olbrzymie jakies giganty, powiedzcie czy sie zmniejszą. Cholera moze.powinnam wziasc te 335 :(

Gość gość
70A ale sama skora po karmieniu. 48kg i 160cm wzrostu. dziewczyny powiedzcie mi czy te cycki to sie zmniejsza bo sa olbrzymie boje sie ze jednak za duze wzialam moze moglam te.335 bo tw sa gigantyczne. Czy wogole zmaleja?Jakiejs psychozy dostaje wczoraj wydawaly mi sie ok a dzis...

Gość zuzka9022
No to życzcie powodzenia :-) jadę :-)

Gość gość
70A sama skora po 2 dzieciach. 160cm i 48kg wagi. Dziewczyny mam.jakas depresje teraz bo wyszly jednak olbrzymie, strasznie duze, cjyba powinnam wybrać te mniejsze :( Powiedzcie czy one wogole zmaleja?

Gość gość
Sorry znowu nic sie nie wysylalo a teraz 3x. Dziewczyny czy zmalaly wam te cycki?Po jakim czasie teraz takie przyklejone glazy sa. Zuzka powodzenia!!

Gość Darsianka
Tajne duże :)!!! Nie marudz:) pewnie zmaleja bo teraz to są spuchniete;) ja chce duże ... Ale mój lekarz chce mi włożyć właśnie 380ml a ja mam 170cm i wazę 63.... Wiec pewnie lipa będzie.... Przed operacja powiem mu ze chce 400ml.

Gość gość
Wy macie już terminy na dniach, a ja dokładnie za miesiąc i zaczynam się denerwować jak czytam że jedziecie

Gość gość
Wy macie już terminy na dniach, a ja dokładnie za miesiąc i zaczynam się denerwować jak czytam że jedziecie

Gość Marcela28
spokojnie, zajmij się czymś, nie myśl cały czas o zabiegu ...bo zwariujesz:) myślę ze miesiąc Ci szybko zleci i juz będziesz zaraz po operacji!

Gość zuzka9022
Kochane ja już po :-) uptzedzam pytanie 173,61kg, 325cc i jestem zadowolona bardzo, rozmiar jak dla mnie idealny ale wiadomo każdy ma inne oczekiwania. Jedna pierś jest jakby nieco wyżej ale.pewnie poprostu bardziej napuchnięta. Ból jest ale jak sobie leżę to prawie nic nie boli, wiadomo też leki działają. Najgorzej jest się podnieść. Mi miesiąc tak szybko zleciał ze się nie obejrzysz a to będzie już :-) dla jeszcze niezdecydowanych to się dluzej nie zasranawjajcie tylko róbcie :-)

Gość Mama2baby
GOść - 70A- narazie sie nie martw ich wielkoscia , b masz bardzo opuchniete piersi. Obrzek czasem utrzymuje sie nawet do 2 mc , a potem jak wszytko juz zejdzie to bedziesz bardzo zadowolona :)

Gość gość
Oby bo serio zaczynam zalowac po co rzucilam sie na te 380 przy.mojej drobnej posturze. A o ile wam zmalaly tak na oko jal opuchlizna zeszla? Wogole to mam implanty anatomiczne a wygladaja piersi jakbym.miala okragle :p Mierzylam sie dzis i jest 89-90cm w biuscie.

Gość 380
Wymysle sobie jakas ksywe zeby latwoej bylo wiedziec kto pisze a nie caly czas ten gosc i gosc :) Niech bedzie 380 :p

Gość oczekuje
Zuza to świetnie ze jesteś zadowolona...380 myślę ze wszystko się ładnie ułoży i też będziesz zadowolona...ja miałam mieć zabieg za miesiąc ale chyba uda się za dwa tygodnie bo jest wolne miejsce...byłoby super bo też zaczynam się stresować więc jak ta katorga ma trwać jeszcze miesiąc to lepiej szybciej ;) dnia mi się cycki ale niestety snia mi się nie udane operacje...A wogole jak Was czytam to serio nie wiem już jaki rozmiar czy 375 czy 400. ..bo i tak i ten duży. ..

Gość 380
Oczekuje jak ja wzielam przy swoich wymiarach 380 to ty bierz 400 bo masz wuecej oid biustem i wyzsza jestes ode mnie. Wiecie co powoli sie uspokajam nago jak patrze na piersi to sa gigantyczne az nie.moge na nie patrzeć ale w obcislwh koszylce wygladaja ok. A powiedzcie mi czy tez mialyscie je dosc szeroko rozstawione bo moje wydaja sie bardzo szeroko mam.nadzieje ze sie przybliza do siebie:) Zuzka daj znac jak u ciebie;)

Gość gość
Ja za miesiąc dziewczyny i dalej nie wiem czy 320okragle, te które wybrałam czy większe. Mają przygotować większe przed operacją podejmę decyzję. Klaudia85

Gość gość
Ja mam 162, 52kg, rozmiar 34 i 75b. Jestem drobna ale lekarz powiedział mi że nie będę miała dużej przerwy między piersiami. Tylko nie wiem czy nie zaryzykować tych większych. Wam też pewnie jeszcze się przybliża, kwestia czasu. Gratulacje dziewczyny

Gość gość
Klaudia85

Gość zuzka9022
Jest dobrze jeśli chodzi o ból, wczoraj co prawda Narzyczony musiał rozebrać tak dziś radzę sobie sama :-) i teraz to już chyba z każdym dniem jest lepiej?

Gość 380
gosc ja mialam zabieg w czwartek ale ja nie wiem tw cycki wielkie to mi.pod pachy wchodzą i ta przerwa jest taka wielka. Czy to wogole sie zejdzie?

Gość Czikson
380. Ja miałam miseczkę taka jak ty. Wzięłam 375 okrągłe ,bo już większych nie mogłam. Na początku byłam przerażona jakie są duże jaka szpara i w ogóle. Teraz kiedy minęły prawie dwa miesiące już wiem ze będę powiększać. Piersi są według mnie małe.. i oczekiwałam większych. Obrzęk się zmniejszy i conajmniej o 2 rozmiary będziesz miała mniejsze. Wiec do dziewczyn które się zastanawiają ZAWSZE BIERZCIE WIĘKSZE

Czikson przeraża mnie to co piszesz:( ja mam mieć 380 ml wysoki profil okrągłe wazę 63 kg 170cm i jak mi wyjdą male to chyba tego nie przeżyje:( bo ja juz drugi raz operacji nie zrobię bo mnie nie stać.... Teraz kredyt wzielam. Ja pierdziele ... A mój lekarz twierdzi ze mi większe nie wejdą! Przed operacja jeszcze z nim pogadam.

Gość 380
Czikson ale ty jestes wyzsza ode mnie biodra moze tez masz szersze ;p bez obrazy oczywiscie. Ja 160cm a w biodrach to mam 80cm tylko. i te 380 to giganty jakies ale powoli sie nastawiam na nie ;) Depresja mija niech tylko ta wielka szpara sie zwezi i bedzie ok. Ja dzien po operacji to plakalam ze bede musiala zmniejszac i skad kase wezme znowy heheh

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się