Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gość gość Rosa
Ja jestem 2 m-ce po op.i nie stosowałam żadnych maści na blizny. Lekarz mi zabronił. Co do wyglądu blizn, to ładnie się goją.

Gość gość
Stanik z Decathlonu kalenji sportance confort 59,99 jest wygodny, zapinany z tyłu, ale nie ma szwów za dużo, więc nie obciera. Jutro będzie u mnie 2 tydz po operacji , jest już dużo lepiej, ręce wrocily do siebie bo po op to nie mogłam drzwi od auta otworzyć. Auto już prowadziłam, aczkolwiek trudno wrzucić mi jeszcze wsteczny ;) Któraś z was pisała że jedna pierś boli bardziej ja mam to samo, prawa od początku bardziej nabrzmiała i do teraz jeszcze boli bardziej, lewa już miekknie. Ja nosze pas na stanik, żeby piersi szybciej się ułożyły ( mam jeden pas do odsprzedania jakby któraś była zainteresowana) . Z brodawek schodzi mi skóra... Są one teraz większe, mam nadzieję że to się zmieni, bo miałam ładne małe brodawki. Piersi jeszcze jak nie moje, ani drgną :) kiedy ta opuchlizna schodzi ???

Gość KaaaaKaaaa
hej Kobietki. co jakis czas Was podczytuje i udzielalam sie jakis czas temu. Mam pytanie do tych z Was, ktore sa juz jakis czas po operacji. Ja mialam 2 operacje bo od razu nie moglam osiagnac takiego rozmiaru o jakim marzylam. Drugi zabieg byl w styczniu. Do tej pory od pcozatku czulam, ze wszystko jest perfekcyjnie, o wiele lepiej niz po pierwszym zabiegu. Od paru dni mam wrazenie, ze cos tam sie poporzestawialo/"urwalo"?! Nie wiem czy to wina tego, ze czasem zdarzylo mi sie jakis czas chodzic bez stanika czy tez od malego dzwigania albo seksu jak facet mi troche je scisnal ale jest jakos inaczej. Co jakis czas czuje po wewnetrznej stronie piersi jakby zyly? Takie wrazenie jak dotykam. Jestem przerazona na mysl, ze mieliby mi poprawiac zabieg (nie biore nawet pod uwage tego, ze wyciagna implanty) ale naiwnie wierze, ze to moze jakies male "przeciazenie" i jak teraz non stop bede chodzic w podtrzymuajcym sportowm staniku to wroci do normy... Moj lekarz jak na zlosc na urlopie i musze czekac :(. Czy ktoras z Was "poplynela" z aktywnoscia i miala pozniej takie niefajne konsekwencje?

Gość gość aleksandra
Hej dziewczyny tak czytam te wasze opowiesci i kurcze bardzo wolno dochodzicie di siebie ja juz po 4 dniach sama samochodem jezdzilam juz po 5 dniach spi3 na boku 9 dni pi operwcji . Nie mialam zadnego antybiotyku po operwcji tylko paracetamol.mam dosyc duze inplqnty bo 495cc hight profile . Wyglqdaja oblednie i bardzo naturalnie. Jeszczze 4 tyg musze nosic specjalny stanik. Ale juz prawie nic nie czuje ze cos robilqm z piersiami. Powiem tak ja bardzo zdrowo sie odzywiam i przed operacja duzo cwiczylqm od 7 lat silownia jednak to chyba wplywa na gojenie sie. Jqk ktoras chce zdjeciq to moge podeslac.

Gość gość
Mówią że nie można dźwigać A ja wzięłam i dzwignelqm ciężka torbę z zakupami no dobra dwie i teraz lewa pierś mnie boli..3 tygodnie od Zabiegu czy mam się bac

Gość gośćjmjulka
Gość Aleksandra podeslij fotki ja odeśle mam 250 anatom i nie są malusie zastanawiam jak się jak wyglądają takie duze wkładki Pa dodam ze apetyt rośnie w miarę jedzenia

Gość BoGu
każdy organizm reaguje inaczej i dochodzi do siebie inaczej a co ważne to nie wyścig kto szybko czy wolno fakt jest taki że nie można ileś tam czasu podnosić,prowadzić auta wieszać pranie,biegać itp czy się dobrze czujemy czy nie

Gość gośćAleksandra
Drogq Bogu ja nie muwie ze to jakis wyscig tylko chodzi mi o to ze w wydaje mi sie ze w Polsce trosze lekarze przesadzaja znam duzo dziewcyzn w holandii ktore maja piekne piersi nie mialay zadnych drenow tak jak wyszly zaraz po operwcji do domu w ten sam dzien. Tutaj nie dostaje sie zadnego antybiotyku po operacji bo niby po co jak nic sie nie dzieje. Ja znowu slyszlama.ze trzeba sie ruszac wiadomo bez wariacji ale wtedy szybciej dochodzimy do siebie.

Gość msnats
aleksandra ja poproszę fotki zlootkoo@wp.pl :)

Gość KaaaaKaaaa
Kobietki bol przejdzie, spokojnie. U mnie juz gorzej bo dotykajac czuje, ze te a'la zyly :( i mam nadzieje, ze to nadwyrezenie :(. A lekarz podobno w takim miejscu, ze masakra z zasiegiem :(. Stresuje sie bardzo :(

Gość BoGu
Aleksandra moja wypowiedź była ogólna

Gość BoGu
masakra znów urwało większość wiadomości

Gość gość Rosa
Aleksandra ja też poproszę isadoraa@wp.pl

Gość popielata_Lola
KaaaKaaa a mogę zapytać jaki masz teraz implant i jaki rozmiar masz ? :-) proszę, opisz jaki był rozmiar po pierwszej operacji i czy długo czekałaś na następną ? :-) jeśli masz fotki to chcialabym zobaczyć jeżeli to możliwe. Ja miałam operacje 20.03 implant 325 i wyszły mi D (17 cm różnicy między piersiami a obwodem pod nimi), ale już dzis wiem że po latach i urodzeniu dzieci chce wziąć większe :-)

Gość kryska1983
Aleksandra ja bym cię prosiła o fotki bo jestem ciekawa jak u ciebie wyglada wielkość przy takim implancie, bo ja mam 415cc inwcale nie są jakieś duże ;) kryska2323@wplpl

Gość BoGu
Aleksandra ja też poproszę

Gość Rilley821
Hej, jestem tu nowa. Przymierzam się do zabiegu powiększenia piersi, pierwszą wizytę u chirurga plast. mam już za sobą. Dziewczyny, powiedzcie mi na jakiej podstawie lekarz dobrał Wam wielkość implantu? Zebranie wymiarów a potem po tychże wymiarach określenie jaki implant się zmieści w loży? Mnie wyszło 275ml. Obecnie mam baardzo małe piersi, jestem praktycznie płaska. Nie wiem, czy do mojej figury te 275 nie będzie za mało? Mam 175cm, 58kg. i marze o konkretnych cyckach, Myślałam o 300ml. Kompletnie nie wiem jak się za to zabrać. Termin zabiegu będę ustalać w przyszłym tyg.

Gość gośćOla
Kaaakaa a powiedz proszę po jakim czasie miałaś druga operacje ? Ja tez miałam w styczniu op ale wyszły małe i bardzo chciałabym wkładkę ok 330 ml mam teraz 295 ml . Ale tez boje się bardzo znowu tam grzebać

Gość gośćOla
Kaakaa i ja akurat nigdy nie miałam takiego uczucia, ciężko pomoc. Obie miałyśmy w styczniu op i Sama czasem chodzę bez stanika ale mam obawę czy nie opadną albo implant się przemieści.

Gość gośćOla
Aleksandra To i ja poproszę :) nauczycielka1@onet.eu

Gość Marbier88
popielata_Lola Prześlesz fotki ? Tusiaczeq_01@wp.pl :) Masz okrągłe czy anatomy?

Gość Marbier88
msnats Na ile dni przed op robiłaś badania krwi? I w czym miałaś minimalne odchylenia?

Gość KaaaaKaaaa
Kobietki ja mialam najpierw 400 ml, teraz mam 800. Niestety mam szeroka klatke i kosci :(. Teraz niby (bo jeszcze nie bylam u brafitterki przez wahania wagi) mam D wiec zadne giganty a przy moich szerokich biodrach to juz w ogole nie wyglada jak D a male C :(. Wzielam najwiekszy implant jaki byl z Allergana ale juz wiem, ze po dziecku bede robic wieksze juz innej firmy (Allergan najlepszy ale nie robia juz na zamowienie wiekszych). Zawsze marzylam o figurze klepsydry. Przed operacja mialam malutki kawalek skory. Oczywiscie moge Wam podeslac zdjecia ale mam tylko od pasa w gore ;). Podajcie prosze maile jeszcze raz. Pierwsza operacje mialam w sierpniu 2016, druga teraz w styczniu. Generalnie lekarz powiedzial mi, ze ten rok musi minac miedzy jedna a druga. Dzisiaj rnao jak wstalam to mialam wrazenie, ze jest lepiej ale teraz jak ejchalam autem to czulam, ze jednak nie jest... Chce mi sie ryczec, doslownie :((. Nadal naiwnie wierze, ze cos nadwyrezylam :(. Wiadomo, czlowiek stara sie dbac ale czasem po prostu zycie zaskoczy i robi sie rozne rzeczy...

Gość gośćIza
Kurczę ja mam 375 I uważam że są małe. Lekarz proponował mi 350-400.Pezy 162 waga 55 Ja zdecydowałam się pośrodku.I dziś tak żałuję.Bylo mi robić 400.A co do nadwyrezenia to u mnie wtedy po tych zakupach pobolalo i przestało i już jest ok.Dzis wracam do pracy.Maz nie jest zachwycony martwi się by nic się nie stało.Ale jak jezdze już samochodem robię wszystko w domu to i w pracy dam radę.;) życzę miłego dnia . I też bym zobaczyła z przyjemnością te 800

Gość msnats
Marbier88 Badania 2 tyg przed. Miałam troszkę więcej płytek krwi Ale dr powiedział że to nie nieznaczne. Reszta była w normie gdzieś tam może o jakieś 0,01 odchylki

Gość BoGu
Rilley to malutko jak na Twój wzrost i wagę,chyba że jesteś "węziutka" ale 300 to też mało

Gość BoGu
Ola między 295 a 330 to mała różnica

Gość BoGu
Iza to mamy tak samo i wymiary też 162/55kg mam okrągłe 330/360 małe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się