pomponiara 0 Napisano Grudzień 15, 2008 witam, ja tez słyszałam, że lepiej posłuchac doktora, ktory nam robi operacje, najlepiej doradzi jaki rozmiar bedzie dobry, wkoncu robi to na co dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Blubelle - pytałam o te ćwiczenia Bromę, bo też się zastanawiałam, czy im większy miesień tym lepiej bądź gorzej ;) i powiedział, że to generalnie nie ma znaczenia :) ja ćwiczę także ręce i klatkę - pewnie później już nie będę tego robić, więc korzystam teraz :) Agniesia - podeślij proszę swoje fotki :) co do rozmiaru - zgadzam się z Martusią - wszystko MUSI do siebie pasować :) :) Sysolinka - poczta! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desperados1 0 Napisano Grudzień 15, 2008 martusia też bym chciała taką niespodziankę :):P ja obawiam się, czy mi nie będzie chciał dac mniejszych niż sobie zażyczę... no ale będziemy negocjować :P dziewczyny które mają jutro konsultacje zdajcie relację :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Grudzień 15, 2008 wysylam ale cycencje; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Grudzień 15, 2008 POSZŁO.... WYSŁAŁAM WSZYSTKIM KTÓRE CHCIAŁY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raluka 0 Napisano Grudzień 15, 2008 Agniesia moge tez prosic o fotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Grudzień 16, 2008 poszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desperados1 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Agniesia dziękuję za fotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martusia69 Napisano Grudzień 16, 2008 stanik specjalny a własciwie sportowy nosiłam przez 3 miesiace. chirurg powiedział abym fiszbinowych nie nosiła przez co najmniej 6 miesięcy aby nie odgniotły blizn. własciwie fiszbin nie potrzebuje bo mam super kształtny biust. przeważnie chodzę w miekkich lub bez. powiem tak że w fiszbinaowych czuje sie mało komfortowo.chociaz nie powiem że nie noszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eniii Napisano Grudzień 16, 2008 dlaczego jeden lekarz każe nosić 3 miesiace a drugi tylko miesiac-stanik specjalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Agniesia super masz cycuchy, pewnie juz pisalas gdzie robilas, ale czy moglabys przypomniec, nie chce mi sie szukac, wiem że masz implanty 250 ale nic pozatym nie wiem, dzieki za zdjecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miracle25 Napisano Grudzień 16, 2008 Agniesia ;-) Dziękuje za fotke dopiero dziś zobaczyłam zagoniona troszke ze mnie kobitka;-) Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Grudzień 16, 2008 robiłam w C zechach u KUfy i nie polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 16, 2008 agniesia mysle ze jakby byly troche wieksze to wygladalyby jeszcze lepiej, jak robic to robic, ja mysle o 325 albo 350 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusia69 0 Napisano Grudzień 16, 2008 NIE WIEM DLACZEGO KAŻDY KAZE INACZEJ. PODOBNO KSZTAŁTOWANIE KIESZENI POD IMPLANTEM TWORZY SIE MIN 8 TYGODNI. MOZE DLATEGO. AGNIESIA MOŻNA POPROSIC O ZDJECIE TYCH TWOICH 250ML. JA ZALOZYŁAM 325ML. I UWAZAM ZE WYSTARCZY MOZLIWE ŻE 350 BYŁA BY LEPSZA. ALE LUBIE MOJE 325. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eniii Napisano Grudzień 16, 2008 wreszcie zrobiłam sobie zdjęcia cycuszków ! czy któraś z Was jest chętna obejrzeć mini galerię ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Eniii jeśli możesz to przyslij mi fotki, chciałabym tez zobaczyc 325 Martusi, jeżeli jest to możliwe to bardzo, bardzo proszę e-mail ewabrodzik@interia.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusia69 0 Napisano Grudzień 16, 2008 EMII POPROSZE TEŻ O ZDJECIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 16, 2008 wczoraj ustalilam termin konsultacji na 16 stycznia juz nie moge sie doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Martusia napisz cos wiecej a co z bólem, kiedy moglas cokolwiek sama zrobic, bo ja mam roczne dziecko i najbardziej wlasnie tego sie obawiam, że nie bede mogla nic przy niej zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Martusia dzieki za zdjecie, fajne cycuszki, wlasnie takie bym chciala, moga byc troszke wieksze ale napewno nie mniajsze, napisz jaki wczesniej mialas rozmiar a jaki masz teraz i u kogo robilas, jeszcze raz dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusia69 0 Napisano Grudzień 16, 2008 ENII I POMPONIARA WYSŁAŁAM WAM MOJE 325 ML Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martusia69 0 Napisano Grudzień 16, 2008 ART&MED KRAKÓW DR. KASPRZYK MIAŁAM MAŁE A NOSIŁAM 75 A I TO ZA DUZE OBENIE KUPUJĘ 75 C A NIEKTÓRYCH PRODUCENTÓW NAWET 75 D. CO DO BÓLU TO PIERWSZE 4 DNI BYŁY MASAKRA. PO TYGODNIU WROCIŁAM DO PRACY BO MI SIE URLOP SKOŃCZYŁ. NORMALNE PRACE DOMOWE ZACZĘŁAM ROBIC DOPIERO PO MIESIACU. ALE BEZ PODNOSZENIA RĄK DO GÓRY. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniesia8787 0 Napisano Grudzień 16, 2008 ej laski a ja!!!!tez chce zdjęciaa martusia tobie wysle wieczorem bo terz jestem w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malina02 Napisano Grudzień 16, 2008 martusia69 i eniii podeslijcie mi tez swoje fotki ..ja odesle swoje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Martusia a gdzie masz umieszczone implanty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Eniii zajebiste masz piersi, zazdroszcze ci, wlasnie takie chcialabym miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubila Napisano Grudzień 16, 2008 gg no i jak tam po konsultacji? Ja mam ustalone 420 okrągłe i chyba dobrze, zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Pozdrawiam wszystkie cycolinki i te przed i po. Buźka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raluka 0 Napisano Grudzień 16, 2008 Agniesia dzieki za fotki,malina02,enii moge prosic o fotki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S_A_M_A_N_T_A 0 Napisano Grudzień 16, 2008 hej hej, ja też poproszę fotki - szczególnie że dziewczyny tak się rozpływają w zachwytach :) :) Agniesia - odp na maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach