Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 Pomponiara widzisz wszystko mi się pomyliło miałam Ciebie poprosić o fotki a napisałam do Aniuli28.Jeśli możesz to wyślij gosiagt@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 Aniula przepraszam myślałam o pomponiarce a napisałam do Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 Lubila ale pech szkoda że wcześniej tu nie weszłam bo ja mam wyznaczony termin na 16 czerwca pewnie jutro jak zadzwonie to juz będzie za późno,tak to może bym wskoczyła na Twój termin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violesia Napisano Luty 16, 2009 Gosiunia robisz w krakowie? Ile czekałaś na konsultację u dr Kasprzyka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MADŻENTA Napisano Luty 16, 2009 GOSIUNIA a u kogo robisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 16, 2009 gosiunia wyslalam fotki :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 16, 2009 dziewczyny jak zalezy wam na wczesniejszym terminie operacji to sie czasem przypomonajcie doktorkowi, ja w ten sposob czekala niecaly miesiac od konsultacji, a teraz sezon zachorowan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 16, 2009 Violesia anatomiczne implanty są w kształcie łezki ,okrągłe wiadomo okrągłe i są jeszcze profile tzn. że implant jest mało wypełniony żelem, średnio i cały wypełniony ,od tego też bardzo zależy ostateczny wygląd piersi.O szczegóły musisz zapytać lekarza,bo ja nie potrafie wytłumaczyć tego fachowo,tylko opisałam Ci to własnymi słowami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość violesia Napisano Luty 16, 2009 Dzieki Aniula, opis do mnie trafił :-) Popytam szczególowo dr, bo metlik mam. Zadzwonie w tygodniu do niego i się umówię. Czytałam chyba na forum, ze któreś się obracają i że to nie fajnie jak się obrócą. Aniula a myślisz,ze lepiej od razu do dr Kubasika zadzwonić, czy do kliniki? Wybacz Aniula, ze zamęczam pytaniami, ale już niedługo wyczerpią sie znacząco, bo wiedza moja z godziny na godziny się poszerza :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 16, 2009 Zadzwoń bezpośrednio do lekarza,bo to on Ci termin wyznaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 Pomponiara jeszcze nie doszło spróbuj jeszcze raz . Termin konsultacji mam na 16 czerwca u Kasprzyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 16, 2009 Gosiunia ,termin konsultacji czy operacjii??????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 Konsultacji oczywiście:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 16, 2009 Masakra jeżeli konsultacja na czerwiec,to operacja na kiedy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniula28 0 Napisano Luty 16, 2009 Ale może nie będziesz musiała tak długo czekać, pomponiara pisała że można wskoczyć na wcześniejszy termin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 No i ja mam nadzieję że mnie też takie szczęście spotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 16, 2009 gosiunia przeslalam jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 Jutro zamierzam zadzwonić i śię zapytać czy przypadkiem komuś się zaniemogło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 ok dzięki już sprawdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Timida1982 0 Napisano Luty 16, 2009 ISABELLA_EVA prosze wyslij mi tez swoje fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 no k..wa mać i nic może coś źle wpisujesz gosiagt@onet.eu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 Pomponiara jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 16, 2009 gosiunia wyslalam jeszcze raz, nie wpisuje tylko kopiuje, moze ty zle wpisalas adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 16, 2009 gosiunia wiadomosci wracaja bo masz przepelniona skrzynke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 już opróżniłam cały kosz przepraszam za kłopot ale proszę spróbuj jeszcze raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 16, 2009 znaczy całą skrzynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 17, 2009 wyslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pomponiara 0 Napisano Luty 17, 2009 wyslalam ale znow wiadomosc wrocila, nie wiem cos jest jeszcze nie tak, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiunia26 Napisano Luty 17, 2009 wiesz co właśnie sprawdzałam wysłałam sobie wiadomość od swojego męża i doszło więc nie wiem co może być nie tak,jeśli Ty wszystko dobrze wpisałaś to ja już nie mam pojęcia.A tak chciałam zobaczyć piersi od Kasprzyka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiekkasiek 0 Napisano Luty 17, 2009 Samanta zrobila mi corka losowanie bo nie dam rady zdecydowac sama i na kartkach popisala M I W (mniejsze i wieksze):):)jajcara!!!!i nie wiadomo co wylosowalam:):)ale zanim zalapalam ze to tak i myslalam ze wieksze to sie ucieszylam takze:)...chyba wieksze rany rany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach