patriszja88 0 Napisano Listopad 24, 2008 O 40 minut za późno wzięłam kolejną tabletkę anty;/ wiem,że przez to obniża się ich skutecznosc,czy wobec tego do końca tego opakowania powinnam kochać się tylko z prezerwatywą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszczególnie 0 Napisano Listopad 24, 2008 ale 40 min. po normalnej godzinie przyjmowania czy po 12-godzinnym opóźnieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriszja88 0 Napisano Listopad 24, 2008 40 po normalnej godzinie...wiem,że pewnie panikuję ale na tym tle jestem szczegolnie wyczulona;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszczególnie 0 Napisano Listopad 24, 2008 z większością tabletek możesz spóźnić sie do 12h bez żadnych skutków w postaci obniżenia skuteczności. jakie stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patriszja88 0 Napisano Listopad 24, 2008 ponoć mało znane- Cyprest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszczególnie 0 Napisano Listopad 24, 2008 nie ma problemu, to są tabletki dwuskładnikowe a one mają 12-godzinny okres tolerancji na spóźnienie. ja stosuję harmonet, zdarza mi się przyjąć tabsa np. godzinę po normalnym czasie przyjmowania. nie stresuj się :) 40 min. to tyle co nic, ale nie warto tego powtarzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieszczególnie 0 Napisano Listopad 24, 2008 a, i jeszcze jedno - czytalaś ulotkę? powinny tam być informacje wszystkie odnośnie tego co może wiązać sie z opóźnieniem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach