Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znacie mnie dobrze

typowy wyborca PO wyborach

Polecane posty

Gość szkoda fajny topik

Gość tez tak mysle
:classic_cool:

Gość typowy wyborca po
rzałość mnie bieże jak czytam te wasze wypociny:O jedyna i słuszna partia to PO, a jej członki to inteligientni i wyksztauceni ludzie:classic_cool: i nie zmienicie tego:)

Gość Świety walęnięty
Rzałość?????

Gość ta rzałość to mierna prowo
pisowca :D

Gość sypiam z autorem
więc mu podnoszę :*

06:43 [zgłoś do usunięcia] ta rzałość to mierna prowo } Skąd ta pewność że nie Sld\'owca ?

Gość pewność Myrevinie nie jest
całkowita a wynika ze stylu wypowiedzi, wypisz wymaluj z Brygad Generała K l o t z a :classic_cool:

Gość nie z brygady
Racja jest po stronie twórcy tematu. Peowcy to "inteligenciki", słabo wykształcone masy EMGER. Niestety, tutaj nikogo poza zwolennikami PO nie można zastać....

nie przesadzaj pomaranczo a takie nicki jak Myrevin, Przedluzacz Orgazmow, on-warszawa, wielbiciel70b, MRK Z2, Jarek84 to tez za PO sa ? :D:D:D

Gość of erma
wyborca PO to odbiorca "opiniotwórczych mediów", także internetowych. w związku z tym ma taką opinię jaką mu podsuną w tych mediach. to wcale nie oznacza że to są głupi ludzie, nie są. sam mam kilku znajomych - wyborców PO, którzy wprawdzie PO popierają ale tak naprawdę nie wiedząc dlaczego. właśnie dlatego, że tak mówią w mediach.

Gość do ofermy
nie wiedzą dlaczego, a popierają? A popierają, bo tak mówią w mediach? :/ A jak inaczej takich ludzi nazwać jak nie głupimi? niemądrymi ;) ?

Gość niezwycięzony reżim Platformy
nazywaj jak chcesz przegrańcu :classic_cool: nic innego ci nie pozostało

Gość fkdjbhdkfj
a ja zawsze popierałam PO, cały czas ich popieram i póki będą walczyć z antydemokratycznym kaczyzmem i rydzykalizmem to będę ich popierać. Przynajmniej wstydu nie ma na świecie Pozdro

Gość Ale .......
:D :D :D :D

Gość MINOTAURZYCA
jesli mialabym wybierac miedzy po i pisem, to wole po, bo przynajmniej nie robia szopek i nie wymyslaja bzdur... sama glosowalam na sdpl i borowskiego, jestem z komunistycznej rodziny, a moj dziadek byl sekretarzem kc. mam zamiar zostac prezydentem, zalegalizowac narkotyki, w wiezieniach trzymac tylko mordercow i zbokow, ktorzy beda sami sobie zarcie i reszte produkowac. cala reszta, czyli zlodzieje i oszusci bedzie karana odpowiednio do przewinienia i odrabiala dlugi... prawo jest do dupy, trzeba je zbudowac od podstaw, panstwowe instytucje przy mnie staca pelnie wladzy, a bezrobotni zasilki. zamiast zasilkow beda talony na zywnosc, odziez... to ze w rzadzie sa ludzie reprezentujacy spoleczenstwo swiadczy tylko o jego poziomie... wiekszosc polakow to motloch, liczacy na to, ze wszystko dostanie do reki, o nic sie nie musi starac... nie wiem czy o takie prywatne mysli ci chodzilo autorku-kaczorku:P

Gość buahahahahahahahahahahahahaa
pzdr minotaurzyca

Gość Samuś TY sama se skasuj

jesli mialabym wybierac miedzy po i pisem, to wole po, bo przynajmniej nie robia szopek i nie wymyslaja bzdur.. no alez skadrze nie robia :D hahaahahhaa

typowy wyborca -kredyt na plecach 40 lat na 50 metrow kwadratowych w wawie na osiedlu strzezonym -praca w duzej firmie :D -klubowe zycie w weekend -w domu ciagle wlaczony tvn 24 -jak jest mecz polski obojetnie w co to wielki kibic patriota -weekend zazwyczaj najebany :D wielu moich znajomych taki preferuje styl zycia a jakby mieli zrobic jedna pompke albo przebiec 100 metrow to by sie spocili za bardzo:)

Gość Jeszcze zapomniałeś dodać
że jest namiętnym czytaczem Gazety Klozetowej - Michnika. :D

Gość tfu
"Po nie zalezy tylko na prywtnym zysku,ale i na zysku ogolu.jak zwykly czlowiek ma pracowac uczciwie dla panstwa gdy sa mozliwe liczne naduzycia-jak go zmotywowac do pracy?" kuźwa- TO JEST KOMUNIZM- to się nigdy nie sprawdzi, człowiek dobrze może pracować TYLKO WIEDZĄC, ŻE ROBI TO DLA SIEBIE, a państwo w kapitaliźmie korzysta z tego po prostu przy okazji, poprzez dobrze skonstruowane przepisy! nikt nic lepszego nie wymyslił do tej pory, a na pewno nie Kaczor, który po prostu wychowany w komunie, dąży do komuny.... tyle, że w jego teorii "na górze" ma być on i jego ludzie- bo on jest lepszy od tych co byli kiedyś - to jedyna różnica.

oni to sie wszyscy nadaja wlacznie z kaczorem na czele na smietnik historii jak ostatnio czytalem ze komorowski chce byc premierem polski to sie za glowe zlapalem jakie oni maja ambicje :D banda zlodzieji

Gość jam przeciw i nawet za

Gość słynny śpik
już jest po PO he he