Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobietą woda ogniem

Poznałam ideał faceta i na dodatek ten Ideał chce ze mną być !!!

Polecane posty

Wysoki, dobrze zbudowany, ciemne włosy i niebieskie oczy i ma włosy na klacie !!! Mój ideał ! A na dodatek inteligentny, z poczuciem humoru i wykształcony... A już myslałam, że ideały nie istnieja :D I ten mój Ideał wyznał mi, że chce ze mną być :D Jestem tak szczęsliwa, że nie wiem :D Sorry, że Wam tu zasmiecam, ale chyba nigdy nie byłam zakochana tak naprawdę , a przynajmniej nie czułam nigdy takiej euforii jak teraz :) Zajebiste uczucie :D Jeszcze raz sorry :D

Około pól roku się znamy i spotykaliśmy sie dotąd raczej jako dobrzy znajomi ale moje zakochanie trwa chyba odkąd Go pierwszy raz zobaczyłam :D

Gość realnie patrząc
ale pewnie za to ma mikrodżoka w gaciach

heheh:P

Gość naszpikowanaaaaa
heheh mam to samo, tylko że to moje zakochanie trwa już 7 lat :D

Około pól roku się znamy i spotykaliśmy sie dotąd raczej jako dobrzy znajomi ale moje zakochanie trwa chyba odkąd Go pierwszy raz zobaczyłam to fajnie:D nie ma to jak sie w klacie zakochac:D od pierwszego wejrzenia

no pewnie tez tak mówie :P Nie tylko w klacie się zakochałam, wszystkiego się potraficie doczepić :P

Gość naszpikowanaaaaa
z tą różnicą, że mój pod względem wyglądu ideałem nie jest - krzywe ząbki, odstające uszka... ale ten jego uśmiech, roześmiane oczka, kochany głos, dotyk, radość.... ideał :)

ważne, że własnie dla Ciebie jest Ideałem :) Pierwszy raz jestem tak zakochana :)

nikt sie nie doczepia:p:P niektorzy zakochuja sie w 2 osobie bo im imponuje jest ciekawa,kontrowersyjna o pewnym stopniu inteligencji,o pewnych wartosciach i swiatopogladzie:D niektórym imponuja włosy na klacie :P co osoba to inaczej :P a bez ironi to....:D twoja radosc jest moja radoscia,bo wiem co odczuwasz;););)

Gość naszpikowanaaaaa
oooo tak, że byś wiedziała :) jestem w niego zapatrzona jak w jakieś bóstwo :) nie żebym się wychwalała, no ale ja do bardzo brzydkich nie należę: szczupła, wysoka, długie włosy, mówią że ładna... no i właśnie dlatego mówią, a raczej - mówiłi :) "dziewczyno, gdzieś ty tego plastusia znalazła, nie pasujecie do siebie i tym podobne ble ble... ale uwierzcie mi: znam kilku książkowych przystojniaków, i żadench z nich nie dorasta mojemu mężusiowi do pięt :) poprostu anioł :) co z tego, że miałabym w domu przystojniaka, który na moją prośbę "kochanie zrobisz mi herbaty?" by mi odpowiadał: "nie będziesz mi rozkazywała, zrób sobie"...

Mnie równiez imponuje to, że jest inteligentny, ma fajne poczucie humoru.... Nie raz przegadałam z Nim całą noc przz telefon. Nie zakochałam się przeciez TYLKO w klacie i w Jego wyglądzie, nigdzie tak nie napisąłam zresztą :P Nie napisałam wyłącznie o Jego wyglądzie :P I wiem, że Ideałów nie ma.... ale właśnie dla mnie On jest ideałem ot co :)

"kochanie zrobisz mi herbaty?" by mi odpowiadał: "nie będziesz mi rozkazywała, zrób sobie"... czyli taki rodzaj faceta herbatnika:P:P:P

Gość naszpikowanaaaaa
herbatnika? czyli jaki? to był przykład... moja siostra ma takiego przyssstojnego chłopaka, normalnie cudo. ale charakter właśnie taki jak wcześniej napisałam. liczy się tylko on sam i nikt więcej.

Gość naszpikowanaaaaa
sam jesteś herbatnik :P

zobaczymy co napiszesz na temat tego rzekomego ideału tak za ok. pół roku.... no może rok :D:D Ideały nie istnieją - im szybciej się o tym przekonasz tym lepiej dla ciebie

Gość jak przejdzie ci zauroczenie
to sama sie przekonasz ze wcale nie jest taki idealny. tez kiedys mialam takiego faceta...po kilku miesiacach wyszlo szydlo z worka

Gość naszpikowanaaaaa
mi też na początku mówili: "nie ciesz się tak, pogadamy za pół roku"... i co?? i te pół roku juz dawno minęło, a ideał pozostaje ideałem... :)

taka jestem szczęśliwa ze weszlam do pralki i nastawilam na wirowanie , poprzestawialo mi sie cos w srodku i jak chodze to brzęcze jak grzechotka chyba nie bedzie mial nic przeciwko co?? jak myslicie? bo on nie lubi zadnego halasu nawet jak jedziemy samochodem to na wyłaczonym silniku

Gość a ja zakochałem się w
takiej jednej idealnej, skryłem się w puszczy kampinoskiej by mnie nie znalazła......

to był podszyw :D Fakt, nie wiem co bedzie za rok :0 Ale teraz jestem baaardzo zakochana, po raz 1 w zyciu chyba az tak bardzo :) Jestem zakochana i własnie dlatego On jest dla mnie ideałem :) I mam nadzieje, ze tak jak w przypadku naszpikowanej :) tak już pozostanie :)