Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobietą woda ogniem

Poznałam ideał faceta i na dodatek ten Ideał chce ze mną być !!!

Polecane posty

Gość ja_ja_ja_ja
Ciekawe ile to potrwa.:)

o matko, wy to chyba wszystko potraficie obrzydzić. już czarne scenariusze wymyślają .................... dziewczyno ciesz się, że trafiłaś na takiego cudownego faceta a ja się cieszę razem z Tobą :)

Gość jestem kobietą woda ogniem
Dzięki słodka :) Fakt, napewno narazie nie widzę Jego wad itd. ale ten stan jest piekny , prawdziwe zakochanie :)

ja tez sie ciesze , ze Ty trafilas na swoj ideal:) ja na swoj jakos nie moge trafic ale to szczegolik:)

nigdy nie bylam wlasnie tak prawdziwie zauroczona ani zakochana ile masz lat????????

Tamari mysle ze kazy ma swoj wymarzony ideal;) \\ a takiego jednego uniwersalnego to fakycznie nie ma bo kazdy ma inne wyobrazenia co d tego

Gość nie da się ukryć jesteś
bardzo jestem ciekawy, jak długo tym ideałem będzie, znam tysiące ideałów, niestety wyjątkowo małomówni i 2 m pod ziemią, a ten twój ideał ma skrzydła i jest aniołem?

hej Tamari:) ideału, który byłby ideałem dla wszystkich z pewnością nie ma.. ale myślę, że każdy ma w głowie taki swój obraz idealnego partnera i gdy trafi na osobę, która choćby w 70% odpowiada naszej "wizualizacji" to podciągamy tą osobę właśnie pod ideał:) poza tym wydaje mi się, że ideał mógłby być nudny ale to cudowne uczucie, kiedy facet posiada większość dobrych cech:)

Gość naszpikowanaaaaa
ale właśnie na tym to polega, by kochać nie za coś, ale mimo wszystko... i mimo swoich wad on nadal pozostaje dla mnie IDEAŁEM.

"nie ma ideałów chyba....." pewne cechy ideału się ma. wiem to po sobie. i jakos mi sie to nie zmienia z wiekiem :classic_cool:

"i mimo swoich wad on nadal pozostaje dla mnie IDEAŁEM. " a to juz nie jest ideał :classic_cool:

Gość naszpikowanaaaaa
bo człowiek jak kocha, to zauważa tylko to co dobre.. a jesli ludzie ze sobą rozmawiają, potrafią pójść na kompromis i czasami odpuścić, to nawet to co złe z czasem może zamienić się w dobro. tylko trzeba chcieć :)

Gość naszpikowanaaaaa
Kwiatek i tu się mylisz :) ale nie będę Ci tłumaczyć, kto i za co otrzymuje ode mnie miano ideału...

Gość tak...na pewno
kazdy ma jakies wady ktore z czasem sie ujawniaj.niektore mozna zaakceptowac inne nie