Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kobietą woda ogniem

Poznałam ideał faceta i na dodatek ten Ideał chce ze mną być !!!

Polecane posty

Oczywiście zgadzam się że nie ma ideału uniwersalnego, który wszystkim by odpowiadał. Dla mnie ten mężczyzna jest ideałem :) Bo odpowiada mi w 100 % pod względem fizycznym oraz pod względem osobowości, super się z Nim dogaduję, jest swietnym człowiekiem jak dla mnie dlatego pozwoliłam sobie nazwac Go Ideałem :) Co będzie za rok.... tego nie wiem, teraz jestem zajebiście zakochana i mam nadzieję, że to bedzie trwac... i trwac.... i trwac ... :D Na dzień dzisiejszy biore mojego Ideała z wszystkimi zaletami i wadami :D

no i w czym problem. Nie wiem po co założyłaś ten temat?, skoro już znalazłaś swój "ideał", drugą połówkę to juz nie masz się czym martwić. No chyba, że jesteś osobą, kóra lubi się chwalić innym ze swoich osiągnięć.

nie wiem po co założyłam no :d Może z radości :P a widzę że ludzie pisza to sobie odpisuję, co nie wolno ;P?

i nic z tego :P

Gość duza ale mala
a ja myslalam ze poznalam ideala , spotykalismy sie wszystko szlo w dobra strone a tu bęc i nie ma . nie odzywa sie .najlepsze jest to ze chcial sie ze mna spotkac w ktorys dzien a ja mu powiedzial ze nie moge . odmowilam mu pierwszy raz . a on mi na to ze jesli ja nie mam dla niego czasu to on sie nie bedzie angarzowac. napisal mi to w dzien w ktory sie spotkalismy i bylo cudownie . ale chyba cudownie tylko dla mnie .. nie ma idealow . albo sa tylko ja nie jest ich warta .

Gość seseses
CrazeFreya a czy tu musza byc same problemy ? fajnie ze powstal kolejny pozytywny topik gdzie dziewczyna jest szczesliwa - bo tez uczucie odwzajemnione a nie urojone :P

Nareszcie! Wreszcie ktoś szczęśliwy odezwał się na tym forum. Jeden rodzynek w tym zakalcu nieszczęść i problemów. Życzę ci żeby ten stan trwał jak najdłużej. Tylko nie spi...ol tego tymi waszymi kobiecemi gierkami i fochami.