Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ovca5

mial byc ksiaze a jest zaba ohydna.

Polecane posty

Nie było mnie przez weekend, ale widzę, że tu spokojnie ;)

Gość życie owcy jest nudne
Z natury. Jutro z uzyciem korporacyjnego komputera owca zda nam relację ze swojej asertywności, lub jej braku. To, o czym marzy owca, to zieleń. Zielona łąka i zielona żaba.

Gość a jeżeli tak
...a może ovca wymyśla nową strategię? ... a może to kolejna prowokacja dla zabicia nudy? Zobaczymy jak rozwinie się temat i czy autorka nam nie przepadnie , bo znudzi Jej się pisanie.

Gość ovca5
przepraszm Was. mam dzis strasznie duzo pracy, a w weekend padla mi w domu siec. rozmowa ostateczna z zaba zaplanowana jest na jutrzejszy wieczor. zaba delikatnie sie obajwiala, ze jest, ale tylko smsami. oczywiscie dzis sie juz pojawil na biednego misia, ale nie mialam czasu sie rzoczulac, wiec szybko odpuscil. zobaczymy jak mi podzie jutro. trzymajcie kciuki, zebym nie polegla na starcie.

Gość a jeżeli tak
..... jasne:) nie ma jak to budować napięcie na forum

Gość ovca5
nic nie sciemniam, jak bonie dydy :)

Ech, nic nie pisałam, bo zapieprz w nowej robocie jest imponujący. Co tam u Ovcy zatem, że tak sobie zapytać pozwolę?

Gość ovca 5
kochana, pozamiatane zostało we wtorek. wszystko przebieglo dokladnie wedlug moich przewidywań. on nicznego sensownego nie powiedzial, bo myslenie o tym go stresuje. czujesz? ja na to ze to konice i tyle. i sie odizolowalam. wczoraj napisal mi mailem, ze jestem nienormalna, nie wiadomo, co mi chodzi. ze toc chyba jest oczywiste, co o do mnie czuje i ze przez maila nie bedzie dyskutowal. to nie dyskutuj, kto Ci kaze ?:P ale jestem ledwo zywa i strasznie nieszczesliwa w sumie. dobrze, ze ja tez mam roboty w ....wuj.

Gość a jeżeli tak
ovca ;) napisz prawdę, że Ci się pomysł skończył na kontynuowanie wymyślonego tematu i dlatego zamknęłaś ten topik .... hahaha za mało publiki było? PS. pewnie wkrótce wymyślisz jakiś nowy . pozdr.

Gość ovca 5
nic sie nie zmienilo. o czym mam tu pisac? ze mi zle? idz na watek "brzydze sie soba", tam wciaz cos sie dzieje :)