Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suszone pomidory

Nescafe Dolce Gusto

Polecane posty

Gość suszone pomidory

czy ktoś już ma?

jak widzę tę kawusię warstwową to mi ślina po brodzie cieknie :)

Gość suszone pomidory
zamierzam kupić na prezent mamie, bo coś ostatnio o ekspresie wspominała, ale chyba najpierw sama sobie kupię i przetestuję. No i reklama robi swoje.

Ja piłam kawę z Tchibo caffisimo - to to samo. Była po prostu niesamowita. W Niemczech kosztuje teraz ten ekspress 69E a kapsle z kawą 10szt/2,5E . Wolę kawę Tchibo niż Nestle, większy wybór. A ile kosztuje Dolce Gusto i po ile są kapsle?

Gość suszone pomidory
Koszt takiego urządzenia producent szacuje na (w zależności od koloru obudowy) 499zł za wersje czarną lub czerwoną i 569zł za wersję srebrną. Natomiast jeśli chodzi o same kapsułki... Sprzedawane mają być w opakowaniach po 16 sztuk w cenie detalicznej nie przekraczającej 19,99zł. Dostępne są następujące rodzaje kapsułek: - Espresso - Cappuccino - Latte macchiato - Caffè lungo - Chococino

Gość Poznaniak. 85
nie 16 a 8 po jedną kawę robi się z dwóch kapsułek

Gość suszone pomidory
skopiowałam co było na innym forum. a kawa jest smaczna?

Gość Poznaniak. 85
po pierwsze nie wierzcie, że kawy będą wyglądać jak w reklamie, po drugie jak minie szał czyli po grudniu będzie problem z kapsułkami, po trzecie poczytaj forum o kawie

Gość suszone pomidory
po czwarte. ciężko ocenić według własnego gustu? :-o

Gość Poznaniak. 85
pije kawy za ekspersów za 4 tysiące więc obiektywny nie jestem

Gość ja sie juz zniechecilam
do tego ekspresu. troche poszperalam i doszlam do wniosku, ze ekspres jest taki tani bo ponizje i tak trzeba byc zaleznym od kupowania kapsulek. lepiej zainwestowaac w porzadny ekspres i sypac kawe jaka sie ma ochote. poza tym widzialam na youtube jak ktos robi kawe tym ekspresem i nie wyglada ona nawet w polowie jak na reklamie :O warstwy nie sa tak oddzielone. ekspres ten w UK kosztuje ok60-70 funtow, wiec nie wiele.

Gość suszone pomidory
no, ale ten ekspres wydaję mi się w miarę zgrabny, a te droższe są takie olbrzymie :-o

Ja tez uważam, ze nie warto kupować takiego ekspressu. Lepiej kupić jakiś ciśnieniowy i samemu dokupywac kawy wg gustu. Tych nam chyba w sklepach nie brakuje.

zgrabny, ale jak ogladam jego wykonanie to nieststy nie za fajne i z tego co widze to sterowanie tylko reczne. widzialam gdzies naprawde malutkie ekspresy, moze warto sie zastanowic.

Gość suszone pomidory
może racje macie.

to niby jest ekspres cisnieniowy, ma chyba 14 czy 15 bar, ale co z tego jak wyglada jak wyglada..czego chciec za taka cene.

ja bylam na niego dosc napalona, szczegolnie przez cene. ale widzialam go tylko w katalogu. jak zabralam sie za zbieranie informacji to wolalabym doplacic do czegos konkretniejszczego.

Gość suszone pomidory
niby fakt, ale znajdź ładny, zgrabny, gustowny i dobry ekspres, wszystko to giganty.

Wyobraź sobie ile bedzie kosztowac Ciebie zrobienie kawy podczas imprezy na jakies 8-10 osób. A jak ktoś poprosi o drugą bo mu zasmakuje? To co powiesz? Nie ma kawy bo jest droga? :) To tak przykładowo. Mamy tez bym nie narażała na taki koszt.

niby te kapsuli bardzo drogie nie sa, ale dzis kosztuja tyle, a jutro moga znacznie wiecej. nie widomo tez przez ile lat beda na rynku. ja wole byc jednak niezalezna.

Gość talek z
To można kupić za pół ceny na zakupach grupowych: http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,52898,289-zl-zamiast-580-zl-ekspres-do-kawy-nescafe-kubek-kawa-i-kakao-z-przesylka.html ale czy to jest prawdziwy koszt?