Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 suszone pomidory

Nescafe Dolce Gusto

Polecane posty

Go艣膰 suszone pomidory

czy kto艣 ju偶 ma?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
w艂膮snie, tez bym chcia艂a poznac opinie. reklama fajna. a robic sobie takie dobre kawy w domu-marzenie :)

Udost臋pnij ten post

jak widz臋 t臋 kawusi臋 warstwow膮 to mi 艣lina po brodzie cieknie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suszone pomidory
zamierzam kupi膰 na prezent mamie, bo co艣 ostatnio o ekspresie wspomina艂a, ale chyba najpierw sama sobie kupi臋 i przetestuj臋. No i reklama robi swoje.

Udost臋pnij ten post

Ja pi艂am kaw臋 z Tchibo caffisimo - to to samo. By艂a po prostu niesamowita. W Niemczech kosztuje teraz ten ekspress 69E a kapsle z kaw膮 10szt/2,5E . Wol臋 kaw臋 Tchibo ni偶 Nestle, wi臋kszy wyb贸r. A ile kosztuje Dolce Gusto i po ile s膮 kapsle?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suszone pomidory
Koszt takiego urz膮dzenia producent szacuje na (w zale偶no艣ci od koloru obudowy) 499z艂 za wersje czarn膮 lub czerwon膮 i 569z艂 za wersj臋 srebrn膮. Natomiast je艣li chodzi o same kapsu艂ki... Sprzedawane maj膮 by膰 w opakowaniach po 16 sztuk w cenie detalicznej nie przekraczaj膮cej 19,99z艂. Dost臋pne s膮 nast臋puj膮ce rodzaje kapsu艂ek: - Espresso - Cappuccino - Latte macchiato - Caffè lungo - Chococino

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poznaniak. 85
nie 16 a 8 po jedn膮 kaw臋 robi si臋 z dw贸ch kapsu艂ek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suszone pomidory
skopiowa艂am co by艂o na innym forum. a kawa jest smaczna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poznaniak. 85
po pierwsze nie wierzcie, 偶e kawy b臋d膮 wygl膮da膰 jak w reklamie, po drugie jak minie sza艂 czyli po grudniu b臋dzie problem z kapsu艂kami, po trzecie poczytaj forum o kawie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suszone pomidory
po czwarte. ci臋偶ko oceni膰 wed艂ug w艂asnego gustu? :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poznaniak. 85
pije kawy za ekspers贸w za 4 tysi膮ce wi臋c obiektywny nie jestem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja sie juz zniechecilam
do tego ekspresu. troche poszperalam i doszlam do wniosku, ze ekspres jest taki tani bo ponizje i tak trzeba byc zaleznym od kupowania kapsulek. lepiej zainwestowaac w porzadny ekspres i sypac kawe jaka sie ma ochote. poza tym widzialam na youtube jak ktos robi kawe tym ekspresem i nie wyglada ona nawet w polowie jak na reklamie :O warstwy nie sa tak oddzielone. ekspres ten w UK kosztuje ok60-70 funtow, wiec nie wiele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suszone pomidory
no, ale ten ekspres wydaj臋 mi si臋 w miar臋 zgrabny, a te dro偶sze s膮 takie olbrzymie :-o

Udost臋pnij ten post

Ja tez uwa偶am, ze nie warto kupowa膰 takiego ekspressu. Lepiej kupi膰 jaki艣 ci艣nieniowy i samemu dokupywac kawy wg gustu. Tych nam chyba w sklepach nie brakuje.

Udost臋pnij ten post

zgrabny, ale jak ogladam jego wykonanie to nieststy nie za fajne i z tego co widze to sterowanie tylko reczne. widzialam gdzies naprawde malutkie ekspresy, moze warto sie zastanowic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suszone pomidory
mo偶e racje macie.

Udost臋pnij ten post

to niby jest ekspres cisnieniowy, ma chyba 14 czy 15 bar, ale co z tego jak wyglada jak wyglada..czego chciec za taka cene.

Udost臋pnij ten post

ja bylam na niego dosc napalona, szczegolnie przez cene. ale widzialam go tylko w katalogu. jak zabralam sie za zbieranie informacji to wolalabym doplacic do czegos konkretniejszczego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suszone pomidory
niby fakt, ale znajd藕 艂adny, zgrabny, gustowny i dobry ekspres, wszystko to giganty.

Udost臋pnij ten post

Wyobra藕 sobie ile bedzie kosztowac Ciebie zrobienie kawy podczas imprezy na jakies 8-10 os贸b. A jak kto艣 poprosi o drug膮 bo mu zasmakuje? To co powiesz? Nie ma kawy bo jest droga? :) To tak przyk艂adowo. Mamy tez bym nie nara偶a艂a na taki koszt.

Udost臋pnij ten post

niby te kapsuli bardzo drogie nie sa, ale dzis kosztuja tyle, a jutro moga znacznie wiecej. nie widomo tez przez ile lat beda na rynku. ja wole byc jednak niezalezna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 talek z
To mo偶na kupi膰 za p贸艂 ceny na zakupach grupowych: http://www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,52898,289-zl-zamiast-580-zl-ekspres-do-kawy-nescafe-kubek-kawa-i-kakao-z-przesylka.html ale czy to jest prawdziwy koszt?

Udost臋pnij ten post