Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowy zdrój

Facet typ osiłka umięśniony opalony - zaufać i dla kogo?

Polecane posty

Gość malinowy zdrój
Nie lubię szpakowatych :P Mam poczucie bezpieczeństwa ale jednak nutka nieufności jest z powodu jego wyglądu. Czasami wygląd i pierwsze wrażenie jest pozytywne a facet okazuje sie byc oszustem - żonaty np. Racja lepiej na początku byc ostroznym i potem sie miło oczarować.

Ja bylabym ostrozna,wlasnie poraz 3,mam nadzieje ostatni udalo mi sie uwolnic od takiego typa,5lat piekla i zmarnowanego zycia,najpierw robi slodkie podchody,a potem gdy juz jest pewny swego...zafunduje pieklo o jakim nawet nie snilas w najgorszym koszmarze.PAMIETAJ!!! to nie przypadek ,ze on jest sam przy tym jak wyglada.Masz narazie rozowe okulary i nie widzisz wielu rzeczy,gdy je dostrzezesz moze byc za pozno.Ze mna bylo tak samo,a nawet gdy ktos mi mowil,ja bylam glucha.Zeby tak napieprzac na silowni,trzeba miec straszne zaciecie,manie i powera,ten power=nadmiar testosteronu=agresja,rob jak uwazasz,ale nie wchodz w ten uklad za gleboko,bo nawet nie wiesz jak ciezko jest sie pozbierac gdy jest sie zdewastowanym emocjonalnie wrakiem

Gość oczywiście że na początku
trzeba być ostrożnym - bez względu na wygląd. Ja zawsze lubiłam facetów delikatnych, subtelnych, smukłych blondynów. Ale poznałam mniej więcej takiego, jak opisałaś - i jesteśmy razem już dość długo. Nie powiem, że jest łatwo - dużo muszę się nauczyć - tej jego "inności", ale w końcu jestem otwarta na nowości w życiu i daję radę.

"Zeby tak napieprzac na silowni,trzeba miec straszne zaciecie,manie i powera,ten power=nadmiar testosteronu=agresja" pewnie nie jest to calkiem bez racji, ale nie jest tez żadną zasadą - niektórzy po prostu ćwiczą i tyle :)

Gość malinowy zdrój
Ja z kolei nigdy nie lubiłam szczupłych delikatnych i właśnie takich "dużych" wybierałam, nie koniecznie "napakowanych" był tez lekko przy kości. 2 Razy sie zawiodłam na takim osiłku, jeden i drugi był nerwusem i zazdrośnikiem, inny z kolei umięśniony 40-latek chciał miec tylko stałą kochankę bez zobowiązań. ten wydaje sie być inny. Nie boje sie jego brutalności, bardziej tego że niedługo zacznie sie interesowac innymi kobietami, zdradzać a mnie mieć jako bezpieczną przystań, obiadki, ciepło domowe, itp. No ... zobaczymy..

"Nie boje sie jego brutalności" a to w czym on jest brutalny? lubi mocno trzaskać drzwiami czy o co chodzi?

ach,zapomnialam dodac ,ze gdy go poznalam opowiedzial mi ze lzami w oczach historie tragicznej smierci swojej dziewczyny,byla w ciazy,2 mce przed ich slubem...zmyslil to wszystko,i wiele innych bezsensownych bajek.Nieraz sie zastanawialam po co klamie??? jaki maja sens opowiesci,ktore niczego nie wnosza,wymyslane na poczekaniu.Proponuje:WERYFIKUJ,to co mowi,nie wierz we wszystko co uslyszysz,niech ktos potwierdzi wersje,ale rob to bardzo dyskretnie.Radze,bo nie zycze Ci,kimkolwiek jestes,zebys w swoim zyciu przerobila choc % moich doswiadczen,on tez chcial rodziny,dziecka itp. Teraz sciaga panienki przez internet,rownie slodkimi bajkami,jedna po kilku dniach uciekala w nocy oknem...

najwazniejsze zeby facet byl zrownowazony. szczerze mowiac to nie rozumiem czemu on do kobiety tak duzo starszej startuje-tu sie dopatruje ze jest cos z nim nie tak

"tak na marginesie - fajne spa w tym malinowym zdroju jest " komik-startujesz do Pani? ;) bijta sie moze-ty fighter i on-bramkarz ;) ja moege troche kasiory na ciebie postawic ;)

Gość Kinika6
To czy ktos będzie cie zdradzać nie przewidzisz ale wiadomo przystojny facet ma więcej możliwości i jest pewniejszy siebie a wiadomo że okazja czyni złodzieja

zgadza sie, że opanowanie to bardzo ważna cecha u faceta. Sprawdza się na wieu płaszczyznach w związku, naprawdę załatwia wiele tematów na + A to czy facet jest opanoany dośc szybko mozna zweryfikować - to cecha, która się dosc mocno "uzewnętrznia" :)

Gość malinowy zdrój
Kwiatek nie jest brutalny. Ktos napisał że może być, tego sie nie boję, na razie jest łagodny jak baranek. Co do mojego wieku, nie chce tu na forum sie przechwalać bo mnóstwo kobiet pisze jakie to sa piękne, ale naprawdę nikt mi nie daje tyle lat, dają mi max 33-35 do tego mam niezłą figurę niezłe ciało i podobam mu sie z wyglądu naprawdę, do tego doszedł rewelacyjny sex i ogólne porozumienie. On nigdy nie gustował w małolatach, zawsze miał kilka lub kilkanascie lat starsze, nie dziwię się, wielu facetów tak lubi

Gość malinowy zdrój
Aniania przykre to co piszesz, nie wiem jaki cel miał ten twój facet aby cie okłamywać. Pozostał ci na pewno uraz

"na razie jest łagodny jak baranek." to co, podlizuje sie tylko? :P nic nerwow jeszcze nie pokazal ze mu sie cos nie podoba a musi robic? :P

"mowiac to nie rozumiem czemu on do kobiety tak duzo starszej startuje" bywa tak ze ci napakowani maja kompleksy do kobiet-albo wybieraja wiotkie kobietki typu "podaj mi misiu to, nie potrfaie tego zrobic, ty jestes taki silny itd, itp" na partnerki albo starsze kobiety, ktore im troche matkują bo sami sa troche jak male dzieci mimo tej wlasnie postury ktora probuja "leczyc" kompleksy. wiec tu moze ale nie musi kryc sie pułapka...

Gość 9870
a co ma wygląd do rzeczy

Gość malinowy zdrój
Tak byłam tam 3 razy ale znam fajniejsze miejsca

Gość do malinowy zdrój
kobieto .,zastanów się .! 11 lat.,to zbyt duża różnica wieku..nie sądzisz ?

Gość felicja zWolki
..moja stryjenka miała męża 13 lat młodszego iżle sie to skonczylo-znalazl sobie jeszcze staesza,o 20 lat.To stryjenka zwiazala sie z mlodszym o 12.ale to bylo dawno,25 let temu,a teraz to moze byc jeszcze gorzej.

o ile nie było sie w hotelu Burj Al Arab, to zawsze jest tak, ze sa jakies ciekawsze miejsca