Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co poznaje faceta

Porzadny i przystojny facet-czy tacy wogole jeszcze istnieja???

Polecane posty

Gość tak jasnee
dużo jest takich jak my:( ostatnio poznałam takiego jednego... na początku myślałam, że on jest normalny a potem potraktował jak maskotkę na otarcie łez, zabawił się moim kosztem bajerując mnie swoją historyjką o zdradzie... a potem mnie olał

Gość Co poznaje faceta
Wlasnie a jesli juz to okazuje sie,ze jest zonaty...i nie jestem w jego typie...choc teraz mam wieksze powodzenie (tak mysle).Ale co z tego jak zaden z nich nie jest tym czego szukam.Nie wiem,moze powinnam sie bardziej rozgladac a przede wszystkim nie szukac na dyskotekach i pubach...Np na dyskotece widze,ze jakis koles zerka na mnie to poprostu unikam jego wzroku-wiadomo,ze tacy to tylko o jednym a mi nie o to przeciez chodzi...

Gość o to ci chodzi
bo niby po co ci facet? Do seksu, kopulacji, ruchania albo rozmnażania. Zwała jak zwał. Chcesz żeby cię zapłodnił dobrym materiałem i na tym tylko to polega

Gość tak jasnee
ludzie ja już się czuję jak ostatni śmieć:( chyba już nikt się we mnie nie zakocha:(

Gość Co poznaje faceta
do--o to ci chodzi-nie wiem czy jestes facetem czy tez kobieta ale dla mnie jestes bezwzgledna swinia.Moze i akurat piszesz o swoich potrzebach bo mi nie chodzi akurat o to.Jakbys przeczytal/a to co pisalam to dowiedzialabys/bys sie o czym pisze Ja tez juz powoli zaczynam wierzyc w to,ze nie znajde juz tej jedynej,prawdziwej,wymarzonej milosci...mam dosyc tych prob od losu-ile mozna w koncu tego znosic.Mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Rozsądny 1
A ja napiszę tak: Dziewczyno, po co "szukasz"? Gdzie w tym wszystkim prawdziwa miłość? Jeśliby ci na niej zależało, to nie szukałabyś przystojnych czy mądrych, czy 2 w 1, ale skupiłabyś się na nieprzeoczeniu tego, który ma to coś w sobie, tego co poszukują wszyscy. Wyobraź sobie-jest przystojny, mądry, ale nie ma tego czegoś, nic do niego nie czujesz... no powiedz, ile to potrwa? Piszę w kontekście miłości dlatego, że uznałem cię za osobę, której naprawdę zależy na udanym, poważnym związku, która poszukuje prawdziwego szczęścia we dwoje... I jeszcze jedno-przystojni i mądrzy faceci jeszcze są na świecie, ale ironią losu często jest to, że nawet oni bywają nieraz samotni, mimo, iż wcale by tego nie chcieli... Po prostu na takich nie trafiasz...

Gość Co poznaje faceta
i jeszcze jedno-przystojni i mądrzy faceci jeszcze są na świecie, ale ironią losu często jest to, że nawet oni bywają nieraz samotni, mimo, iż wcale by tego nie chcieli... Po prostu na takich nie trafiasz... To w takim razie gdzie ich szukac???Nawet zalozylam sobie konto na portalach ale jakos do tej pory nie udalo mi sie trafic na kogos wartego mojej uwagi.Po niektorych od razu widac,ze chca sie tylko zabawic wiem,ze tak jest ze nawet nie obejrza do konca mojego profilu tylko spojrza na fotke i zaczynaja pisac.A czy na dyskotece jak jestem to pytaja sie gdzie mam chlopaka-moze niektorzy uwazaja ze taka ladna buzia to pewnie nie jest sama.Slyszalam tez,ze faceci boja sie ladnych kobiet-tylko czemu?

Gość prawiczkaaaa
pan powyżej nie jest na pewno porządny bo miał więcej partnerek a taki ktoś nie pasuje do cnotliwych dziewic :classic_cool:

komik, wąski w barkach? nie jest krępej budowy, to fakt, ale umięśnienie ma wystarczajace

Cartoon - ale jest wąski w barkach - nieproporcjonalnie do bicepsów... poza tym ma słabo rozwiniete przednie i srodkowe aktony miesni naramiennych

umięsnienie ma niezłe, ale barki ma wąskie.... powinien robić wiecej martwych ciągów i wiosłowania sztangą... oraz podciągac sie w szeroklim chwycie

ile razy ja to słyszałam(od koleżanek) albo czytałam na forum...... jakoś te ładnie i dobre nie mają szczęścia do partnerów.... Ja uważam, że na każdego przyjdzie pora :) i znajdziesz tego wartościowego faceta :) Trzeba być cierpliwym i wdzięcznym za to, co się ma :) a wszystko inne przyjdzie samo :) a czasem warto pomóc szczęściu i może spróbować zarejestrować się do jakiegoś portalu randkowego?? Kilka moich koleżanke tak zrobiło i teraz są bardzo szczęsliwymi posiadaczkami super facetów ;) buźka :*

Gość a ja trafialam na pzrystojnych
porzadnych, i przeciwnie, ci nieprzystojni musieli sieczęsto koniecznie nie calkiem szlachetnie sprawdzac.

Gość mokry Heniek
co za typ , wąski w barkach??? pokaz swoje wklęsnięcie to ocenimy, typ ma klate jak miska a sie wypowiada o ziomie ktory ma dobra rzezbe co za typ

komik, bys wkleił gdzies fote swojej góry bez twarzy z przodu i z tyłu dla jaj. bysmy ocenili do czego dążyć (ja bym sobie deficyty lepiej zidentyfikował na przyklad)

Gość zettwuess
ten facet? gdyby nie mial glowy bylby trojkatem ale twarz niezla komiczne. naprawde. skad mozna miec tyle teorii dotyczacych umiesnienia? dla mnie ludzie sa umiesnieni lub nie ewentualnie srednio umiesnieni

"Dążyć do czego ?" do zharmonizowanej i odpowiednio do budowy kostnej rozwiniętej sylwetki. no i komik jest ekspertem w temacie wiec na pewno cos by sie znalazlo co bym mogl podcwiczyc jeszcze

Gość zettwuess
z tego wynika ze to ty powiniennes wkleic zdjecie, nie komiczne :p

Kwiatek - nie robie sobie takich fot - nie mam 20 lat :) ale mase mam znacznie lepsza niz ten gosc... co nie zmienia faktu, ze on ogolnie prezentuje sie fajnie...

Gość zettwuess
nie zgadzam sie z toba komis facet prezentuje sie beznadziejnie bo jak sam zauwazyles ma nieharmonijna sylwetke wyglada jak kuriozum poza twarza ktora jest niezla i troche przypomina tego z pianisty :)

komik... ten gosc ma szczupla raczej budowe ciala (kośćca). powiedz czy ty jestes grubokościsty z natury?

"z tego wynika ze to ty powiniennes wkleic zdjecie, nie komiczne " ja moge wkleic fote pleców w litere V :P