Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klokj

leczenie wodą utlenioną

Polecane posty

Gość mama ani
Dziekuje Wam wszystkim za wasze cenne rady.dziekuje ze dzielicie sie tymi cennymi wlasnymi doswiadczeniami! z sola rozowa to narazie mam klopot,poniewaz nie mieszkam w Polsce.wybieram sie do Polski pod koniec marca,mam nadzieje ze juz wyzrowieje.! wiec kupie sol i reszte.teraz biore liscia oliwnego w duzych dawkach i citrosept i olejek z oregano, bede tez brac po 2 kropelki wode utleniona, mam nadzieje ze szybko postawi mnie to na nogi. teraz widze jak potrzebuje oczyszczania, u mnie to chyba trzeba wszystko oczyscic! jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Was wszystkich.

mama ani dziś == O liściu oliwnym słyszałem ciekawe rzeczy. Olejek (prawdziwy) oregano również, citrosept też. Moja droga przeczytaj książkę dr Ivana. Jest za free pdf w necie, gorąco polecam. To temat o niesamowitym autentycznym lekarstwie jakim jest WU, ale pamiętaj, żeby 3-4 po każdej aplikacji WU zarzyć jakiś antyutleniacz (wit.C, E, kwas ALA), W. Last pisze o tym przejrzyście w artykułach o MMS. I szcególnie zimą o D3.. Zrób sobie badanie Volla, Vegatest, może dużo wyjaśnić. Pozdrawiam :)

papaja303 dziś Perhy dron na jednym forum facetka napisała, że pod wpływem wu zaczęły uciekać z jej organizmu jakieś robaki. Możliwe to? Pisze, że pije po 10 kropelek/wodę.=== Rzecz jasna! Przykładowa lista działania WU: ==Woda utleniona zabija nawet wąglika (wykorzystywanego jako broń biologiczna), którego jakiś czas temu tak bali się Amerykanie CHOROBY Bóle głowy Choroba naczyniowa mózgu Choroba naczyń obwodowych Choroba Alzheimera Stenokardia, choroba wieńcowa Arytmia serca Choroby sercowo naczyniowe Zaburzenie mięśnia sercowego Przewlekłe obstrukcyjne zapalenie oskrzeli Rozedma Astma Alergia Grypa Liszaj Półpasiec (pasówka) Kandydoza chroniczna układowa Cukrzyca insulino-niezależna Choroby spowodowane wirusem Epsteinne-Barre Choroby spowodowane wtargnięciem do organizmu wirusa HIV Skleroza rozsiana Rak z przerzutami Reumatoidalne zapalenie stawów Choroba Parkinsona Migrena Cerebrastenia (osłabienie czynności umysłowej na tle uszkodzenia mózgu, neurastenia z przemęczenia umysłowego) Encefalopatia naczyniowa Reakcje alergiczne, powodowane działaniem otaczającego środowiska Zapalenia wirusowe wątroby wszystkich typów Opryszczka Zapalenie dziąseł Zapalenie oskrzeli Arytmia Anemia Choroba górska Paradontoza

Gość gość
papaja303 dziś Perhy dron na jednym forum facetka napisała, że pod wpływem wu zaczęły uciekać z jej organizmu jakieś robaki. Możliwe to? Pisze, że pije po 10 kropelek/wodę.=== Rzecz jasna! Przykładowa lista działania WU: ==Woda utleniona zabija nawet wąglika (wykorzystywanego jako broń biologiczna), którego jakiś czas temu tak bali się Amerykanie CHOROBY Bóle głowy Choroba naczyniowa mózgu Choroba naczyń obwodowych Choroba Alzheimera Stenokardia, choroba wieńcowa Arytmia serca Choroby sercowo naczyniowe Zaburzenie mięśnia sercowego Przewlekłe obstrukcyjne zapalenie oskrzeli Rozedma Astma Alergia Grypa Liszaj Półpasiec (pasówka) Kandydoza chroniczna układowa Cukrzyca insulino-niezależna Choroby spowodowane wirusem Epsteinne-Barre Choroby spowodowane wtargnięciem do organizmu wirusa HIV Skleroza rozsiana Rak z przerzutami Reumatoidalne zapalenie stawów Choroba Parkinsona Migrena Cerebrastenia (osłabienie czynności umysłowej na tle uszkodzenia mózgu, neurastenia z przemęczenia umysłowego) Encefalopatia naczyniowa Reakcje alergiczne, powodowane działaniem otaczającego środowiska Zapalenia wirusowe wątroby wszystkich typów Opryszczka Zapalenie dziąseł Zapalenie oskrzeli Arytmia Anemia Choroba górska Paradontoza

GRZYBY Histoplasma capsulatum Candida albicans Coccidioides Paracoiccidioides Blastomyces Sporothrix Mucoraceae Aspergillus fumigatus Coccodioides immitis

PASOŻYTY (PIERWOTNIAKI) Pneumocystis carinii Plasmodium yoelii Plasmodium berghei Toxoplasma gondii Nippostrongycus brasiliensis Naegleria fowleri Leishmania major Schistosoma mansoni Chlamydia, Chlamydia psittaci Trichomonas vaginalis Tepanosoma cruzi Endameba histoclytica

BAKTERIE Legionella pneumophila Treponema pallidum Escherichia coli Salmonella typhimurium Mycobacterium leprae Staphylococcus aureus Pseudomonas aeruginosa Campylobacter jejuni Salmonella typhi Streptokokki grupy B Bacillus cereus Actinobaccillus actinomyceemocomitans Bakteroidy Neisseria gonorhoeae

WIRUSY Wirus Epteinna-Barra Wirus cytomegalii Wirus immunodeficytu człowieka (powodujący AIDS) Wirus Takaribe (Arenawirusy) Wirus limfocytowego zapalenia opon i naczyń (LCMV) NOWOTWORY Guz Ehrlicha Neuroblastoma INNE Oczyszczanie krwi od pestycydów

Gość gość

Gość perthy dron
Nanosrebro w kubeczku magnetycznym? Myślę że jest skuteczne,

Gość gość
PASOŻYTY (PIERWOTNIAKI) Pneumocystis carinii Plasmodium yoelii Plasmodium berghei Toxoplasma gondii Nippostrongycus brasiliensis Naegleria fowleri Leishmania major Schistosoma mansoni Chlamydia, Chlamydia psittaci Trichomonas vaginalis Tepanosoma cruzi Endameba histoclytica

aj, aj, lek na wszelkie zło:-) Dzięki za listy chorób. Do tej pory jakoś nikt nie pisał, że po niedługiej kuracji wu zaczęły schodzić robaki jelitowe większe od owsików...dlatego chciałam Cie podpytać, perhy dron, czy Ci coś wiadomo w temacie. pzdr

Gość ogoniok
papaja spróbuj słoniny nakrapianej uryną, i zobaczysz że życie bedzie lekkie.

Gość gość
eeeeeh gdyby to wszystko chciała być prawda,bylibyśmy wszyscy zdrowi.

==ogoniok wczoraj papaja spróbuj słoniny nakrapianej uryną, i zobaczysz że życie bedzie lekkie.== Spróbuj uryny bez słoniny.. ;)

==gość dziś eeeeeh gdyby to wszystko chciała być prawda,bylibyśmy wszyscy zdrowi.== Racja, bylibyśmy zdrowi. Tak samo działa MMS.

Gość gość
Witam, jestem osobą niepełnosprawną ruchowo. Poruszam się na wózku ale pojawiła się szansa na to abym mogła samodzielnie chodzić a bynajmniej o kuli. Jakby się to udało to byłabym bardzo szczęśliwa. W związku z tym proszę Państwa o pomoc w uzbieraniu pieniędzy na innowacyjne leczenie mojego schorowanego kręgosłupa. Posiadam subkonto w fundacji i można mi pomóc wysyłając sms-a na numer 75165 o treści POMOC 4501. Koniecznie trzeba podać mój numer bo inaczej pieniądze do mnie nie trafią. Koszt sms-a 6,15 brutto. Ponadto zbieram wszelką makulaturę (książki, gazety, zapisane kartki, wydrukowane w zakładach pracy ). Jeśli ktoś posiada coś na zbyciu chętnie przyjmę. Można wysłać pocztą lub kurierem na swój koszt po wcześniejszym uzgodnieniu. Pozdrawiam Marta

Gość ogoniok
dron, a Ty próbowałeś urynę że polecasz?

Gość mama ani
perhy dron . dziekuje za odpowiedz.wczoraj zapomnialam zapytac wlasnie o to czy jak zaczne przyjmowac wode utl.to juz nie brac tego liscia oliw. i citrosept, olejku oreg.?nie wiem czy mozna to zazywac przy wodzie utl. ciagle mam goraczke z tego przeziebienia oskrzeli. troche sie obawiam tej wody, u mnie to ona bedzie miala co robic !! powiedz mi prosze, czy pasozyty mozna zlikwidowac olejkiem oregano? jesli nie, to co polecasz?

Gość gość
polecam słoninę nakrapianą uryną.

Gość mama ani
czy jest ktos na forum ,kto moze mi odpowiedziec? chcialabym od jutra z rana zaczac stosowac wode utleniona

==zapytac wlasnie o to czy jak zaczne przyjmowac wode utl.to juz nie brac tego liscia oliw. i citrosept, olejku oreg.== Nie ma związku, na czczo WU, a po 3 godz. coś z wit.C i te pozostałe możesz próbowac.

==mama ani dziś czy jest ktos na forum ,kto moze mi odpowiedziec? chcialabym od jutra z rana zaczac stosowac wode utleniona== To zaczynaj, odrobina soli kamiennej na język, kropla 3% na uncję (30 ml > mały kieliszek od wódki) wody i co dzień kropla wiecej.

Gość mama ani
perhy dron. dziekuje za odpowiedz. moze byc zwykla sol, bo tej kamiennej nie ma do kupienia u nas. i czy przy chorym zoladku moge stosowac ta kuracje, gdzies czytalam ze nie mozna. i powiedz czy to co biore teraz czyli olejek ore.lisc i citr. moge stosowac razem z woda?

Jak nie ma to zamów ze sklepu z kopalni, 15 kg za 9 zł. + przesyłka, albo w worku. ==i czy przy chorym zoladku moge stosowac ta kuracje, gdzies czytalam ze nie mozna.== Nie wiem co czytałas, ale WU leczy wszystko z wrzodami żołądka włącznie. Pozdrawiam :)

Gość mama ani
perhy dron . dziekuje za odpowiedz jeszcze wczoraj. dzis juz zaczelam pic wode utl. bede zbierac teraz swoje doswiadczenia, i tez dzielic sie z innymi , tak jak wy. dziekuje i tez Cie serdecznie pozdrawiam!

Gość gość
Jestem czytelnikiem tego forum i pisalem tutaj od czasu do czasu jako gosc. Dzisiaj postanowilem podzielic sie z wami moja walka o zdrowie. Nie jestem najmlodszy, ale mam jeszcze 15 lat do emerytury i chce przezyc ten czas w dobrej formie. W 2014 przeprowadzilem kuracje przeciwpasozytnicza i pilem WU przez 4 m-ce, a w 2015 oczyszczalem nerki, jelita (Collonem, ziolami i lewatywami), watrobe, stawy i krew. Od wrzesnia pije MSM (6 tygodni pije MSM z wit. C rozp. 1000, 2 tygodnie przerwy) i glutamine. Do tego biore wit. K2, D3. Od nowego roku dodalem picie tranu, UDO`s CHOICE i Noni. W niedziele przeczytalem goscia z 10:34 ktory pisal do mamy ani. Zastosowalem sie do wskazowek od razu. Z kopyta zrobilem wode topiona, oczyscilem zatoki , wykapalem sie w sodzie i masowalem wlosy soda. Od poniedzialku zaczalem pic sode z cytryna i rozowa sol himalajska. Do tego skorzystalem ze wskazowek goscia z 2016.02.08 i zaczalem pic witamine C az do biegunki. Juz od czwartku przestala meczyc mnie zgaga, ktora mialem nawet po wodzie. Od piatku oddycham obiema dziurkami i widze wyrazniej. TAK to prawda, WIDZE wyraziejjjjj. Pije ocet jablkowy przed kazdym posilkiem i od wczoraj WU. Chyba mam herksa dzisiaj bo bola mnie bardzo stopy i dlonie. Czy ktos z was mial cos takiego? zibi

Gość gość
Co za dużo to nie zdrowo! rób tak dalej,a twoje ''herxy'' przejdą w stan przewlekły.