Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinkaa69

chcę usunąć ciążę

Polecane posty

Gość paulinkaa69

Czy któraś z was usunęła ciążę za pomocą wywoływania miesiączki ??

Gość nie ma to jak byc odpowie
szkoda że was matki nie pousuwały.......... tak to jest jak się daje bez zastanowienia, a potem najprosciej usunac. Coz za odpowiedzialnosc za swoje czyny! glupie pindy!

paulinko czytałam Twój poprzedni podobny topik Lekarz potwierdził ciąże czy dalej sama się nakręcasz??

Paulinko - dziecko drogie w innym topiku pisałas , ze miałas okres - teraz , ze chcesz usunąć...:(kup sobie tem cholerny test!!!!!!!!!albo idź do lekarza

Gość paulinkaa69
idę dzisiaj, za niedługo, nie wiem na razie co mam o tym wszystkim myśleć. Pytam tylko o waszą opinię na ten temat, a tu od razu ataki czemu mnie matka nie usunęła ! Otóż oświecę Was: moja matka miała męża, jej nikt nie bzyknął na imprezie. Aaa i ja nikomu nie dałam, byłam zalana, nie chciałam tego, wiem że to moja wina. Dzisiaj się dowiem czy potwierdzą się moje obawy czy to tylko urojenia.

Gość paulinkaa69
mambko - okres miałam ale pisałam że bardzo dziwny, nie jak zwykle i nie wiem czy to z powodu stresu.... czy ciąży !! Oby to tylko stres !!

No to po co piszesz, że chcesz usunąć ciążę skoro nawet nie wiesz czy w niej jesteś. Ja też czytałam twój poprzedni topik i nawet się wypowiadałam. Teraz to mi już ręce opadły:(

sory ale jak napisałas ze Ciebie ktos bzyknoł na imprezie albo Ty komus dałas to do kogo masz pretensje do nas czy do Pana Boga moze???

Gość kopikk
nie karmic trola!! jej lekarz stwierdzil ze ejst dziewica wiec po co jej odpisujecie??

Gość paulinkaa69
a czy ja piszę że mam do Was pretensje ? No sory !

wystarczy poczytac i pomysleć - jak bedziesz sobie wymyslała i wmawiała to nawet bliźniaki miec możesz:) Posłuchaj starszych \"kolezanek\" i odezwij sie jak juz będziesz cos wiedziała - od lekarza of kors a nie z bravo

EmiBaby99 ja tak samo, czytałam cały poprzedni ale nawet się nie wypowiadałam bo po co przy wyimaginowanej ciąży;) Paulina nie panikuj, krwawienie trwało zbyt długo żebyś mogła być w ciąży, młoda jesteś, stresujesz się nie potrzebnie i przez to takie myśli. Idź do lekarza odezwij się jak potwierdzi ciążę i jak powie że nie jesteś także daj znać, 3mam kciuki żeby było po Twojej myśli i uwierz że nawet jeśli jesteś to nie taka tragedia. Nie ma metod żeby usunąć ciąże samej bezpiecznie. Możesz zrobić jakąś głupotę np. słyszałam żeby nałykać się tabletek, ale pamiętaj że w ten sposób upośledzisz tylko płód a nie usuniesz ciąże a chyba tego byś nie chciała. Są specjalne tabletki, porozmawiaj o tym z lekarzem ale zastanów się najpierw

Gość bedffff
poszukaj sobie w goglach, tutaj nie uzyskasz odpowiedzi, najwyżej mogą ciebie zrabac, bo jak one uważają, że jak chcą to wszyscy winni chciec.