Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popijaczka

potrzebuje miłości!!!

Polecane posty

Gość popijaczka

bo uschne, przysięgam!!!!

Gość ojj zycie
ja tez :(

Gość 1456778
zastanow sie dobrze... :(

Gość ojj zycie
samotnosc mnie zabija :(

Gość popijaczka
zastanowiłam sie aż za dobrze. Potrzebuje pokochac i byc pokochaną, zeby ktoś o mnie zabiegał, starał sie.

Gość popijaczka
samotnosc jest naprawde destrukcyjna. A najgorsza jest samotnosc w zwiazku.

Gość ojj zycie
mam to samo popijaczko :( co z tego, ze uroda, ze inteligencja, ze uczuciowa itd blabla jak kazdy chce tylko przebzykac i w takim ukladzie zostac 😭

Gość popijaczka
widzicie, kilkoro nas jest. Czy mając już ponad 20 lat można sie jeszcze tak gówniarsko zakochac??? tak zeby motyle latały, żeby bolał brzuch i chciało sie słuchać roxette:)

Gość można można
nawet mając 30 lat....

Gość ojj zycie
chcialabym roxette zas posluchac i nawet papa dance ale juz nie wierze :(

Gość popijaczka
ja już nie moge w to uwierzyć......... czuje sie jakby te wszystkie randki i uniesienia były już za mna a teraz tylko gotowanie zupy:)

Gość mstk
każdy potrzebuje...

Gość popijaczka
ojj życie widze ze życie ci dokopało czy sie myle?

Gość popijaczka
no skoro każdy to czemu ja kuźwa jestem sama co???

Gość popijaczka
i czemu dzis wieczór siedze z drugą puszką żubra i pije do tego monitora, nie za czystego zresztą

Gość ojj zycie
popijaczko dokopalo ojjjj i to mocno......... szkoda gadac :(

Gość ojj zycie
niktwazny masz racje :(

Gość ihi
popijaczka kup sobie misia,on Cie pokocha:-)

Gość popijaczka
ja potrzebuje kogos pokochac:) ale dzieki za rade:) ale z misiów juz wyrosłam. Ojj życie -> a co sie stało???? Do nikt ważny-> Bardzo pięknie to ująłeś lub ujęłaś. Ja zawsze myślałam że najgorszym stanem jest bezradnosc. Ale chyba z samotnością bym to teraz zrównała.

jesli kobieta przestaje byc dzieckiem, przestaje tez byc kobieta. pomysl o tym, moze w tym tkwi przyczyna Twojej samotnosci. 🌻

ująlem:) ja jestem ON:) w bezradności możemy poprosić kogos o pomoc. w samotności nie możemy poprościć kogoś o miłośc o to by podarował nam szczęście ciepło poczucie bezpieczeństwa. Bo to może nam dac tylko wyjątkowa dla nas osoba dla której tez będziemy wyjątkowi. A żeby być dla kogos wyjątkowym musimy w sobie cosmieć by można nas za coś pokochć.A kochać znaczy zobaczyś w drugiej osobie coś niezwykłego.

Gość popijaczka
nie trzeba zbierać misiów zeby mieć w sobie dziecko. Zapewniam.

Gość popijaczka
a wiesz ja zawsze chciałam byc kochana mimo wszystko, nie zacoś. Mimo że jestem maleńka, że nie mam blond włosów, że nie mam zrobionych paznokci. Ale teraz myśle że jednak być kochaną za coś jest lepiej. Bo poczuje sie ważna, spełniona, ze mam to coś, co pozwala mnie kochac.

Gość popijaczka
to skąd pewnosć ze przestaje byc dzieckiem?

sposob myslenia i prowadzenia rozmowy. dziecko zawsze ma nadzieje, Ty ja stracilas. inaczej nie wyrastalabys z misiow :classic_cool:

dawne czasy... "Przecudnej urody kobieta, która: rano wygoni mnie z łóżka żebym się ogolił a ona zrobi mi śniadanie, zaś wcześniej obudzi mnie najpiękniejszym pocałunkiem na świecie. będzie wiedziała czego potrzebuję. przesłoni mi sobą cały świat jest czuła i wrażliwa kocha się kochać po za łóżkiem wie, że ładną buzią nie zdobędzie wszystkiego. Która wytrzyma ze mną :P Pierwsza, poranna... Chwila kiedy otwieram oczy. Powietrze, wdychane równomiernie, świeże i czyste. Każdego dnia próbuje utrwalić czas, kiedy poranek wkrada się z wiatrem przez otwarte okno mojego pokoju. Pragnę wchłaniać wszystko... ...co budzi się do życia. Usta, jakże piękne, delikatne nasycone czerwienią. Nie otwieram oczu... ...chce i pragnę sobie Ciebie wyobrazić, przez chwilę, jedną, pierwszą, ... Marzenia są w nas tyle tylko, że nikomu o nich nie mówimy z obawy przed ich niespełnieniem. Nie chce gonić czasu, którego i tak nie zatrzymam . Pragnę ... Twoich marzeń. Niczego, co trzymałoby się na jedną chwilę zbyt pięknie by było prawdziwe. Realizmu, dnia, południa, nocy. Zapachu Twoich włosów... Wszystkich radości i niepokojów. Powiedz mi, co więcej powinienem napisać? Powiedz mi jak mam Cię znaleźć... a znajdę..." znalazlem i na znalezieniu sie skonczylo.