Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy...

jestem w ciazy, plakac czy sie cieszyc?

Polecane posty

Gość pomocy...
hehe... ja jestem :) a czy to normalne ze w pierwszym miesiacu bola plecy? bo od kilku dni tak mam...

i wiecie co,nie bylam w ciazy nie wiem co to nosic dzicko przez 9 miesiecy.jak slysze koleznaki jak wyja kurwa jaki mam wielki brzuch.kurwa jaka gruba jestem.kurwa boli mnie i kopie.to za przeproszeniem huj mni strzela przeciez to piekny okres.rodzi sie w tobie zycie.rozumiem ze moze byc ciezko,ale nie wiem jak ciezko by mi bylo to szczesliwa bym byla,ze je nosze pod sercem i moge poglaskac brzuszek :):):)

Gość pomocy...
na poczatku myslalam ze zle spalam ale nie przechodzi...

O, jesteście, już myślałam, że trzeba was z klawiatur do łózka przetransportować:P

pomocy objawy z tego co słyszę sa różne- ja w pierwszej ciąży miałam 2 objawy- brak miesiączki i brzuszek:) A w drugiej dostałam z nadwyżką- tez mnie plecy bolą, prawie od początku- odcinek krzyżowy. Neurolog zaleciła mi ćwiczenia i pomagaja:)

aska a z tym narzekaniem to jest tak- większość jest szczęśliwa i uważa ciążę za piękny czas ale fakt pozostaje faktem, że czasem jest ciężko. Ja też jestem szczęśliwa ale narzekam na zgagę, ociężałość itd. Takie narzekanie trochę pomaga- zwłaszcza jak jest obok ktoś kto cię pocieszy:)

a wy dziewczyny czemu spac nie mozecie u mnie nawet 3 nie ma a u was prawie 4. wy w ciazy wiec moze bez sennoosc tylko co mi dolega.moze ja tez w ciazy i nie wiem jeszcze hihihi:):):)P

Gość pomocy...
kto wie :) ja ide sie polozyc, sprobuje zasnac... pozdrawiam! kolorowych... pa

wiem o co ci chodzi odrozniam to i rozumiem.ale chodzi mi o cos innego te kolezanki a dokladniej dwie.ciagle obwiniaja dziecko ze to przez nie za miast faceta lub sama siebie za brak zabezpieczenia

Ze mnie się mąż śmieje bo ja gadam do dziecka czasem np: kurczę no, już się grubasie nie mieścimy za tą szafą... albo: jak ja mam wyjść z psem skoro butów włożyć nie mogę, posuń się trochę dla mamusi:P hehe

to rozumiem :) powiedz po mimo tego ze przytylas ze moze masz rozstepy jestes szczesliwa chyba zapomina sie o tym ?

ja tez na poczatku mialam takie naloty ze sie cieszylam a potem plakalam. to bylo ze strachu i to nie przed porodem ale przed tym czy sobie poradze. wczesniej myslalam ze tak ale juz bedac w ciazy nie bylam taka pewna. to przychodzi samo. co do porodu to ja wspominam milo. mialam bole tylko z brzucha a potem w szpitalu mialam zzo i bylo bez bolu. ale mam kolezanke ktora rodzila z zzo i pozniej bez i powiedziala ze wolala bez bo bylo szybciej ow iele a bol nie byl az taki straszny (owszem bolalo ale nie az tak nie do przezycia) wiec rozne sa porody. lekkie tez sie zdarzaja i juz pare osob slyszlam ze mialy lekki ei szybkie porody pozdrawiam i gratulacje

Gość Mam dziecko
droga autorko, koszmar w mocnym wydaniu zacznie sie dopiero jak urodzisz. Nieprzespane noce, brak czasu dla siebie, wieczne wrzaski, a Ty? wory pod oczami , rozstepy, nadwaga, wiszacy brzuch i cycki- z czasem- facet sie odsunie od ciebie a potem znajdzie inna bo ciebie juz nie będzie chciał dotknąć nawet patykiem, popadniesz w depresje. No to tyle po krótce.Gratuluje:DD

Gość pomocy...
kluska_serowa, co to jest zzo? a do mam dziecko, to ze bede miala rozstepy itp wcale mnie nie martwi, to ze dziecko bedzie plakalo tez sie nie przejmuje, a co do faceta, to nie znasz mojego i nie mozesz mowic ze sie odsunie, gdyby mial tak kazdy to wszystkie matki bylyby same :o glupia masz logike. ja sie boje bo to jest zupelnie nowa sytuacja w zyciu.

Gość wiolka1986
ciesz soię ja miałam 19 jak uodziłam 1 i 21 jak urodziłasm drugie a dzieci to skarb

Gość pomocy...
dzieki dziewczyny :) mam nadzieje, ze bede dobra mamuska :P