Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę odpiszcie boję się

utrzymujące się zasinienie wokół ust u niemowlęcia

Polecane posty

Gość proszę odpiszcie boję się

Mój synek ma zasineinei wokół ust, jest już słabe ale nadal wyraźne. Utrzymuje się już 4ty tydzień od urodzenia. Jedziemy na kosnultację kardiologiczną. Do tego dochodzą świsty i zachłysnięcia pokarmem(pisałam w osobnym temacie). Jak u Was wyglądała sprawa zasinień? Wmawiam sobie ze będzie dobrze ale idzie mi naprawdę ciężko:-(

Gość konsultcja kardiologiczna
to moga byc objawy problemow z sercem :(

Gość bedziesz rodzic
nie jestem lekarzem nie mam tez doswiadczenia w tych sprawach ale poniewaz czesto odwiedzam przychodnie to nieraz slyszalam o podobnych przypadkach i np pewna mama bardzo sie martwila takimi szmerami i ulewaniem a okazalo sie ze dziecko ma cos w rodzaju " niezamknietego przelyku". Niebardzo wiem jak ci to wytlumaczyc jednak wiem ze to z czasem mija a co do zasinien w rogu warg to moze byc jakis np naczyniak plaski nic groznego i napewno zejdzie . Moj synek to akurat mial, inaczej wyglądają one na ciele a inaczej na ustach tam wlasnie sa takie fioletowe bo usta sa czerwone co wzmaga kolor naczyniaka jednak mojemu dziecku wchlonąl sie sam jak mial ok 7 mc nie bylo sladu zadnego.