Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egzaminynasesji

Egzaminy na sesji

Polecane posty

Ja jestem już na piątym roku, więc niektórzy to robią, bo COŚ trzeba zrobić. Jakieś proste pracki, projekciki i przedmiot z głowy;) ItsOnlyMexx_20 : wstawiła 3, bo wredna była;)Może poczuła się "zagrożona", że ktoś tak dobrą pracę przyniósł i żebyś nie poczuła się zbyt pewna siebie, to Ci w ten sposób przytarła nosa. Uwalić nie mogła przecież;)

no to wy macie taka wolnosc na uczelnaich :o jak mozna sobie zmienaic program studiow ot tak sobie? u mnie to nie do pomyslenia. poza tym informatyka nie ogranicza sie tylko do worda i exela :P

egzaminynasesji: nie łam się. przeleci, że nawet nie zauważysz i jeszcze będziesz żałować;) Ja mam wrażenie, że dopiero zaczęłam studia, a tu już w połowie piątego roku jestem. Teraz to mi się dopiero problemy zaczną. Na pewno sobie poradzisz. Tylko głowa do góry:)

nie dziekuej zeby nie zapeszyc :P laborke musze jutro zaliczyc inaczej mnei wyrzuci a juz jedna mam do tylu bo mialam z jakims malorozgranietym facetem zajecia i ans wyrzucil za brak konspektu :o

nie no wolnosci nie mamy ale wiedzielimy ze bedziemy mieli 14 egzaminow i sie wszytscy wkurzyli ze taki przedmiot chca Nam dac . Wiem ze informatyka nie ogranicza sie do exela i worda ale i tak zapewne nie nauczylibysmy sie nic nowego ,na kompach teraz sie wszytscy znaja ;) Pierwsza opcja byla taka zeby przeniesc ten przedmiot na 3 rok ale w koncu wykreslili go z palnu zajec .

oj dobrze napisalas:szybko zleci .Pamietam swoj pierwszy dzien na uczelni zdaje sie ze bylo to wczoraj a juz jestem na 3 i zaczynam pisac prace licencjacka :) wyrzucil? eee nie ma czym sie przejmowac ,mnie kilka razy wyrzucili ale nie za brak czegos a za karygodne zachowanie i pyskowanie :D

Gość egzaminynasesji
Wierzę że dam radę :) - muszę. A teraz z innej beczki? Wiecie może jakie są kwoty odnosnie stypendium? Wiem że dla kazdej uczelni inaczej ./bo to uczelnia sobie ustala/ ale tak orientacyjnie? U nas decyzje maja byc dopiero w grudniu, wszędzie tak długo rozpatrują wnioski?!

Gość egzaminynasesji
ItsOnlyMexx_20 czyli nie dasz sobie w kasze dmuchać i dobrze:)!

no niby nie ma ale odrobic musze jesliz najde keidys czas:P generalnie to na przedmitoach humanistycznych macie raczej mniej cwiczen wiec nie macie jakiegos starcha ze nie dopuszcza was do sesji co jest na polibudzie :o

u mnie stypendia musialy byc rozliczone do polowy pazdzirnika chyba (wiem bo liczylam) kwoty u mnie to od 50 do350(albo 400)zl socjalne,70zl zywieniowe,120 mieszkaniowe.

No na polibudzie to z reguły ciężko jest. Ale przynajmniej wykształcenie solidne... chyba;)

nie,ja tylko bronie swojego zdania a ze jaśnie panowie badz panie uwazaja ze pyskuje to ich problem ,:) Uczelnia srodki na stypendium dostaje od panstwa a kwota zalezy od ilosci studentow ubiegajacych sie o owa zapomoge .

Dobra, spadywam. Może dobrze by było się na uczelni wreszcie pojawić;) W sumie to już dziś:) Miłej nocki Wam życzę:)

Gość egzaminynasesji
Ellinka dzieki za info rozliczane - czyli przyznawane, tak A stypenium specjalne? - dla osób niepełnosprawnych?

ja wiem czy ciezko, nie jest zle tylko nauka przez caly rok wlasciwie :o ale nie wyobrazam sobie siebie na innej uczelni niz polibuda :D

Gość egzaminynasesji
Shao_Lin - dziekuje jestes kochana. Dobranoc, kolorowych snow:) trzymaj się!

rozliczane czyli wyliczenie ilu osobom sie nalezy i doeprio ejst podzial kto ile dostaje. wyplaty byly podwojne w listopadzie. stypendium dla niepelnosprawych jest na podobnej zasadzie chyba, musisz zlozyc wniosek z zaswiadczeniem o niepelnosprawnosci

Gość egzaminynasesji
Ellinka - tak złożyłem wszystkie wnioski o stypendium specjalne wraz z zaswiadczeniem o niepełnosprawności. Powiedzieli że decyzje odnośnie stypenium bedzie w grudniu.... do końca października kazali składać wnioski

Gość egzaminynasesji
heh chyba ten topik utrzyma się dłużej już 80 postów :p

Gość egzaminynasesji
No :/ pozostaje czekać - mam nadzieje że przyznają. Pewnie dużo osób sie stara o takie stypendia i moze dlatego tak długo?

no sporo ludzi,tym bardziej ze etarz wiele ludzi ma lewe dochody ktorych nie wykazuja i tez si eubiegaja. do ubiegania sie o stypendium sa progi wiec jesli meiszcisz sie w progu (u mnie chyba 560zl netto/osobe w rodzinie na socjane i mieszkaniowe)

dostalam tylko w 1 sem stypendium bylo to 390 zl ,pieniadze wypacili dopiero w styczniu czy nawet w lutym ,dokladnie nie pamietam . dodam ze Moja Uczelnia nie przelewala na prywatne konta bankowe a dala Nam karty bankowatowe ,karty stypendialne ,nawet nie wiem ja to nazwac hehe

Gość egzaminynasesji
Rozumiem, nie nie przekracza próg.

Gość egzaminynasesji
dzieki dziewczyny uciekam dobranoc wszystkim, kolorowych :)

Gość egzaminynasesji
Więc wiem co będe miała na sesji... Poniżej zestawienie z formą zaliczenia końcowego: Język angielski zaliczenie na ocenę Ć Historia filozofii egzamin Organizacja i zarządzanie zaliczenie na ocenę W Psychologia ogólna egzamin Socjologia ogólna zaliczenie na ocenę W i Ć Wprowadzenie do pedagogiki egzamin Podstawy prawa i ochrona własności intelektualnej zaliczenie na ocenę W Aksjologia i etyka zaliczenie na ocenę W