ewika74 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Ja już leżę w łóżeczku. Niestety mojego pana jeszcze nie ma przy mnie. Ale i tak by nic nie wyszło bo dzieci oczywiście jeszcze nie śpią :/ Muszę nastawić budzik na jakąś godzinę w nocy i zaczepię mojego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bombelek83 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hej :) Sądząc po ilosci stronek jaka nasmarowałyscie to dawno mnie tu nie było :) U mnie w tym miesiącu pozostało już tylko czekanie :) Mam nadzieję, że jestem zabombelkowana ;) A co do facetów to chyba zaden nie ma z nami zbyt łatwo ;) Chociaż i tak uważam, że to oni są niepełnosprytni umysłowo a nie my :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Dobranoc dziewczynki i do juterka owocnej nocki !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bombelek83 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Wszystkie ida spać. To się nagadalam :) Dobranoc Staraczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Ok to ja dziś uciekam. Ucichło tu jakoś już. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Ja też zyczę słodkiej nocki i do jutra, fasolkujcie się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Ja też zyczę słodkiej nocki i do jutra, fasolkujcie się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 20, 2009 no ja juz wyszorowana, peeling zrobiony :) a wy juz wszystkie poszly sie bzzzzzzzz? no doooooobra niech wam bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Bombelek, to kiedy testujesz??? zycze malego bombelka oczywiscie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Wszystkie śpią????? No cudnie, hmmmm.... a ja sumienna, bo sie z Meg umówiłam a ona w pieleszach zapewne jeszcze; Ognika tez nic dzięki Bogu w nocy widać nie męczyło i jeszcze pochrapuje, no to cóż mi pozostało: DZIEŃ DOBRY STARACZKI I BRZUCHATKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ognik80 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Cześć babolinki. :) Ja tylko na chwile, przywitam się i uciekam. Pati kochana, dziś nie było problemów ze spaniem, a wręcz przeciwnie. Ostatnio jakoś bardzo wcześnie mnie sen łapie, o 21 zazwyczaj już śpię. Miłego dnia babeczki. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 21, 2009 hej, a myslałam, że będę pierwsza:) zapraszam na kawusię poranną:) Mam nadzieję, że wczorajsza płodnośc na forum przekłada się na tą należytą:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Ognik a jak się czujesz?:P Może to Ty będziesz t a brzuchatką tego miesiaca, na którą jeszcze czekamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meg57 Napisano Styczeń 21, 2009 Witam kochane kobitki i śmigam po malutką kawunię Pati słoneczko jak nocka - jak twoj brzuszek ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 NO i widac pierwsze oznaki zmęczenia hihi pogibalo mi sie w nicku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 witam i sie melduje.... ja na całego zaflikana i zachrypnieta siedzie w pracy i na dodatek niewyspana bo nastawiłam sobie wczoraj budzik za wczesnie o godzine i ujechałam 3 km a moj M dzowni do mnie i ochrzania mojego szefa ze mi godzine wczesniej kazal przyjechac.... ja patrze -rzeczywiscie ..... i nawrotka i do domu.... i spaciulki jeszcze 50 min. no nigdy mi sie jeszcze tak nie zdarzyło..... no cóz skleroza nie boli... Ja jesli @ sie nie pojawi to testuje w sobote... dzis 28 dc.... ale nic szczegolnego nie udczuwam... wiec pewnie odczuje jutro bóle brzucha.... i plamienia przedokresowe i @ sie pojawi.... no jesli ma sie pojawic to niech to robi o czasie bo ostatnio mnie w balona zrobil..... No ja tez sie w tej tabeli pgubilam moze wrocimy do tej mniej inteligentej...... ???? ja nie wiem kiedy mam owulke...... ja nie rozpoznaje tego...... wiec nawet nie wiem co tam wpisywac.......... a tak kolejno albo spadamy do poczekalni albo do kate na dół. czyli brzuchatek...... i jest prosto...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Foliku ja tez mam @ dostac w tym samym dniu co ty ale wczoraj juz mialam "wscieklizne" rozczulam sie na reklamach itd makabra ale narazie nie widze nic z objawów @ bo śluzu nadal mam na maxa - a zwykle jest sucho, moze antybiotyk mnie rozregulowal??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Meg 75 skoro zluzu duzo to moze jednak.... tak dziewczyny zaciazone miały co niektóre... najczescie objawami wlasnia jest duzo sluzu plodenego jakby przed planowana @, bóle jak na @ i bolace szczególnie a nie całe piersi.... no ale sa babki co nic nie czuja..... a sa co maja okres.... Ja nic nie odczuwam oprócz bólu gardziołka..... i gile.... ale to akurat objaw tego ze bede chora.... a moja "choroba" miała inaczej wygladac..... hmmmm wiec musze czekac nadal w poczekalni.... A Ty Meg.... masz normalnie @ czy plamienia przed.... bo zawsze przed @ mam 2 dniowe plamienia wiec niedługo sie powinny pojawic.... ale na razie cisza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 meg.... miało byc bolace sutki..... oczywiscie a nie całe piersiii... ide po kawe bo spie.... i zaraz do roboty.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 A gdzie nasz rehacz........ kreatywny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Reha chyba sie wziela ostro do roboty Folliku niestety nigdy nie miałam objawów nadchodzącej @ w stylu jakiś przekrwionych plamien poza tym w ostatnim @ wyjełam CoperT ale cykle mam regularne. Cholernie skomlikowane te nasze ciałka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Chcemy jakąś nową brzuchatkę!Meg, Folik! W Was nadzieja! Folik zdrowiej, zdrowiej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 fermina..... ja tez chce ale nie moge ale ponoc w tym poddawac sie nie mozna.... moja szwagierka poszla do gina po 6 m-cach staran ze nie moze miec dziecka.... a lekarz podobnie jak dziewczyne bonda troche potraktował ze smiechem i kazał nadal sie bzzzzz i za 2 m-ce ciaza byla wiec miejscmy nadzieje ze bedzie dobrze..... jak nie teraz to w nastepnymja w tym na nic nie licze.... bo chora do tego jakies leki zazywam... wrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Kurka wodna! :) ja muszę uciekać a Wy się tu pewnie rozgadacie na kilka stron:) Prosze o mnie pamiętac:) J własnie skończyłam @, w tym miesiacu bez testow owu !Filozofię rehy spróbuję w zycie plesć! Doibrego dnia Babole, uszy do góry ... i cycki, kto ma.. bo ja to uszy raczej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fermina30 0 Napisano Styczeń 21, 2009 ja w nastepnym tygodniu do gina, mam nadziej ze mnie dobrze potraktuję. W sumie nawet nie wiem, czego sie spodziewać, nie chciałabym, żeby z jednej strony mnie zignorowała, ale z drugiej nie chce tez żeby mnie przrstraszył i powysyłał na milion badań! ech, baba ze mnie..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 ferminko bez pracy nie ma kołaczy wiec lec do roboty..... papapa i do pozniej.... II zmiana bedzie przeciez... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Styczeń 21, 2009 meg.... u mnie plmienia przed @-owe to takie jakby brazowe upławy taki sluz a nie przekrwione plamy.... Z tego co slyszałam to duzo osób ma tak przed @ i ponoc to nic groznego.... lekarza pytałam to tez nic nie mowil twierdzi ze to zwiastun @ i niektore babki tak maja.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Czym wiecej objawów w czasie calego cyklu tym latwiej cokolwiek zaplanowac !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meg75 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Foliku nie kusi cie by zrobic testa?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna_bonda 0 Napisano Styczeń 21, 2009 hej, dziewczynki, melduje się :) za te co spodziewaja sie @ trzymam mocno kciuki a u mnie nastapila przerwa w bzzz :/ moja połowa chora a ja akurat w środku cyklu... a miał być tak pięknie :P mam ochote chwycic go za kołnierz i krzyknąć, żeby się ogarnął i za kudły do łóżka zaciągnąć, no ale jestem milutka i cierpliwa (chociaż mam wrażenie że eksploduje) i tak sobie czas płynie, umilam ciastkiem i kawka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach