Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Gość pisalam wczoraj
Czesc, Rea. Bylam dzis u lekarza. Dostalam skierowanie na bete hcg. Mam dzis 27. dc, wspolzylam 8 dni temu. Kiedy mogle zrobic bete? Roznie pisza w internecie, lekarka powiedziala ogolnie,ze mam zrobic badanie za pare dni. Nie znam daty spodziewanej miesiaczki, bo mam cykle ok. 30-40- dniowe. Czy warto zrobic bete np. w ten piatek, czy za dwa tygodnie, bo wtedy bede miala dopiero szanse?

Hej kobietki. Jestem już . W końcu bo doczekać się nie mogłam. U mnie na razie cisza - @ planowo mam dostać 7 lutego (czyli 5 dni). Ale od soboty czuję jakby miała już przyjść. Cały czas mnie muli w dole brzucha. Mam też upławy raz białe raz trochę żółtawe. Teraz sama nie wiem czy miałam je co miesiąc przed @. Chyba wariuję już z szukania objawów wszelakich ;). Jest tu kto w ogóle?

witam i ja.... @ ani widu ani słychu.... ale powoli sie przestaje przejmowa.... JAJO pewnie chce wyjsc bo mnie cycole bola.... całe obolałe... jak na @ szarlotke nawet tesciowa zjadła - chyba jej zdrowie powraca... M lezy i nawet juz w łózku je... ja nie wiem co bedzie ale w piatek mamy rezonans i w poniedzialek bedziemy wiedziec co jest grane.... Rea napisz cos co mnie rozweseli... wiesz Ty potrafisz ubrac wszystko w \"piekne słowa\" ... mam małego dołeczka ze wzgledu na M (chorobe) ale chyba przejmowac sie nie mogeeeeee chyba bedzie dobrze.... a tesciowa mowi do mnie ze chyba on z tego nie wyjdzie - pesymistka jedna... normalnie mnie wkurzyła tym co gada... jak to nie wyjdzie to przeciez tyle osób ma rozne choroby a ta mi z takimi tekstami.... wrrrr - nie dam jej dzis szarlotki... - za kare.... lece na kawe....

Witam! Folii, Ty to rzeczywiscie masz ta tesciowa pokrecona niezle, jak mozan takie rzeczy wygadywać?! Nie słuchaj jej wcale! Bedzie dobrze, musi być! miłego , spokojnego dnia Babole:)

ja wam tylk powiem, że dzisiaj zamierzam zmiażdżyć mojego gina sekwencją pytań. trochę mnie podrywa, więc nie powinno być trudno...:) powiedziałam mu, że musimy zajśc w ciążę, śmiał się jak głupek.... a moje jajniki tańczą salsę, obroty, podskoki i takie tam, coś się może święci;p? właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciąży... i dodała, uważaliśmy a tu taki klops, ale się cieszy i tak... gdzie tu pytam was sprawiedliwość???

czesc kobity Rea u mnie tez wysyp dziecki wokol 30-latki szaleją urodzilo sie baby , 3 zaszly w ciąze a ja czekam i czekam i czekam cholera to nie sprawiedliwe wysylam Foliku i Fermince pozytywnej enerii Rea czekam na wiesci od Gina

mam urojone objawy, halo! leci mi śluz po nogach, jajniki tańczą w najlepsze, cycki mi mało nie odpadną i nikt mnie nie dopinguje? ja tu się na target lutowy szykuję, a wy śpicie???

Meg - myślałam ostatnio o tobie - co za skurwysyństwo, że jeszcze ci grozili dyscyplinarką? co za ludzie? kobito, ja zrobiłabym in vitro, żeby tylko chamom plany pokrzyżować... Kiedy umowa o pracę wygasa? Z tym ginem, to jakby co, nic nie zobaczy.... chłopaka mojego znaczy się, bo jeżeli on jest to ma 8 dni.....:)))) Ale dziwnie mi w tym brzuchu się dzieje i już mi się włączyło myślenie. Mogę też mieć zapalenie jajników (już kiedyś tak miałam), ale zaczęły mnie boleć dokładnie 2 dni po owu... nie wiem. nie spałam dzisiaj, tak mnie tam pokłuwało.... bez sensu

Rea_ Oj cos czuje ze sie bedzie dzialo skoro Ci po nogach \"Cieknie\" a jajniki harcuja... trzymam kciukasy... pisz co ten gin powie.... to kiedy Ty testujesz... moze akuracik bedzie II kreseczki... Ty taki pogodny duszek chyba nie nerwusek wiec moze sie uda... udancuszku... bardzo Ci tego zycze... wiec JAJO bedzie miała dla mnie do odstapienia.... ??? choc to jeszcze nie wyleciało.... gdzie ono jest ???? sio zadnych chorób Rea sio od Rea_.... Dzownolam do M i juz dzis jest weselszy... lezy ale ma humor... bo wczoraj jeczał przez tel... ale pojechałam wczoraj do lekarza dał jeden jeszcze lek przeciwból. i jest dzis lepiej... wiem ze nie na dluga mete bo to tylko leki... ale kazda chwila mnie cieszy jak zazartuje...:) i znowu mykam do pracy.... ale Rea_ jak zaciazysz to nas nie opuscisz... jak to inne zrobily zauwaz wcale sie nie odzywaja jakby zapominaja o nas...

dziewczyny a czy któraś ze staraczek używa Baby comp albo zna kogoś kto używa???

zapomniały całkowicie.... kozy! co z tym twoim chłopem jest? długo już to trwa.... kiedy będzie ostateczna diagnoza? nie wiem, co ze mną, a przecież gin mi dzisiaj nic nie powie. mogłam się przeziębić, bo latam ostatnio, z nagrzanego auta wyskakuję, ale zobaczymy. nerwus to ja jestem, ale uważam, że to nie jest jeszcze czas na nerwy, może jak z rok tu popiszemy, to trzeba to będzie przemyśleć, teraz to tylko żartowac i cieszyć się ze staranek

Rea - masz racje kózko... a mojemu M dopiero w poniedzialek powiedza co jest po diagnozie rezeonansu.... idziemy do lekarza... i zobaczymy co orzeknie.... a ma to od dluzszego czasu... ale teraz sie naislilo... nigdy tak na noge nie poszlo... ze chodzic nie moze... co tam uciska... tak od 3 tygodniu wegetuje.... a co do staranek to na razie odlozone ale jak tu sie starac jak tak: @ nie ma jakby wiedziala ze cos nie tak z M.... cholera jedna.... ale cos pewnie wie... hehehehe ze sie nie pojawia i moze jak bedzie czas na JAJO to M wyzdrowieje.... jak to mowia nie ma tego złoego co by... moze sie cos po przerwie dluzszej uda....

Foliku, ema trzeba szybko na nogi postawić... czy ty wiesz, jakie tam muszą być ogony wijące się i szybkie po takim czasie? możesz spokojnie 2 tygodnie przed JAJEM atakować - przeżyją!:)))) a tak poważnie to on chyba musi robotę zmienić, jak to się tak rozhulało mocno, że płacze z bólu, szybko do kondycji nie wróci, a z tego co pamiętam on tym kręgosłupem też pracuje... żeby to się już nie powtórzyło..... a moje-twoje JAJO się też przestraszyło, że sposobności długo nie będzie i czeka sobie spokojnie na następny szwadron chyba????

a on musi silny być, żeby tego 5 kilowego chłopaka lulać....!

Bo spadamy dziłchy---- gdzie Wy baby.... Rea_ ja chce dziewuche mowilam Ci tyle razy... a Ty jeszcze takiego kolosa.... 5 kg.... no wariat.... :)

Foliku, tylko na ciebie mogę tu liczyć. babole się pochowały, nie wiadomo co kombinują.... jesteśmy tylko my i nasze JAJA;)))) tą tabelkę trzeba całą wykasować!!! po co to, jak tylko my tu zaglądamy.... no tak nie ma alkoholu, to nie ma chętnych, jak tylko flaszkę wyciągamy zaraz się zlatują! albo na wyżerkę....

zaraz idę czarować gina, może mi tam coś wzruszy, przestawi, bo może to zablokowane jest?:)))) a może powie, o chwileczkę proszę pani, jest tu coś ciekawego... tak to jest to... mam dla pani miłą informację.... he he testuję 9.02, chyba, ze przyjdzie @, a tak się cały czas czuję.... Foliku, a ty jak tam się masz dzisiaj?

Hej baby!Jestem i ja na chwilę.REA czekam na wieści od gina jak wrócisz.A Ty Foliku?Nie dołuj się-robiłaś testa w ogóle?

mnie dzis nie dolega nic a nic jak codziennie... @ nie ma sluzu nie ma nie ma plamien... cycole cały czas pobolewaja i mnie wysyfia.... ale tylko na brodzie... nie wiem co jest ale chyba hormony bo co innego... ??? trzymam dzis kciuki zeby Ci gin powiedzial ze jest cos ze widzi.... cos "niepokojacego" ale w kierunku rozpulchnioonej macicy... czyli dzidz... i kaze czekac na II kreseczki do @ trzymam Rea_ mocno kciuki... czyli w poniedziałek testowanko.... oj chyba bedzie dobrze....:) to moze jednak aktualizujemy na nowo tabele... i wpisza sie dziołchy co sie odzywaja... bo bez sensu.... tak cicho... nikogo nie ma.... ja tez tylko na Ciebie moge liczyc... ale mi Ty wystarczysz... wiec JAJA pozyczajmy nadal... ok nie uciekaj :)

Klaudia0405 robilam tesciowa w piatek poprzedni,.... i dupa... jedna bida... wyszła.... :(

No wspomniałam o żarciu i o! kaludyna się zjawiła:)))))) Foliku, wszystko jest obiecujące, co nietypowe, pamiętaj..... a mojego jaja byle komu nie daję, więc może i ono szczęśliwe było dla ciebie, jak nie tym razem to następnym.... fajosko byłoby, gdybyśmy były targetem lutowym - RAZEM:))) a jeżeli nie, ty swojeo ema wyciągasz ze szpitala do domu na REKONWALESCENCJĘ.. wiesz co mam na myśli, już to tobie kiedyś tłumaczyłam, nie musi skakać....no! ja się trochę denerwuję, mam nadzieję, że nie mam jakiegoś choróbska, bo kurde nie mam na to czasu!

a jak tobie się Foliku nie tylko @ ale i owu przesuneła? no, to mogło jeszcze nie wyjść to teścisko..... może i moje jajo sobie tam zagnieżdżone siedzi i łypie na ciebie okiem i mruga, co?

To może za wcześnie?Bo dlaczego by Ci się tyle spóżniał?A to że syfi,cycki bolą i nie ma śluzu to mogą być objawy @ albo ciąży bo ja objawy miałam identyczne jak na @ jak byłam w ciąży.

a ja mam śluzu dużo, prawie jak woda...leci i leci

ty Foliku masz saharkę? jak hydraulika?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować