Gość zasmucona ... Napisano Kwiecień 19, 2009 od wczoraj jakoś mi niedobrze, jeśli za kilka dni nie dostane okresu to zrobię następny test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zasmucona ... Napisano Kwiecień 19, 2009 jeszcze nie byłam, ostatnio byłam chora i lekarz skierował mnie na badanie tarczycy, jutro odbieram wynik, może to coś mieć wspólnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 zasmucona- zrób szybko testy i kup jakieś dobre bo może to jednak fasolka jest przyczyną braku miesiączki. A wiesz mojej koleżanki bratowa robiła 3 testy i były negatywne ale dziecko ma bo była wtedy w ciązy tylko testy protestowały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 zasmucona------ Jasne to moze miec duzo wspolnego ja tez porobilam wszystkie badania hormonalne bo niewiedzialam co jest grane a to sie okazalo ze tylko przez stres.Takze zycze dobrych wynikow jutro,a ja tez taka schize mialam ze bylo mi niedobrze brzuch bolal piersi bolaly,nawet zrobilam 2 testy i wyszly drugie kreski cienkie czyli myslalam ze jestem a tu jednak nie dziwne no nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Moim zdaniem jest to możliwe ze jeśli byś miała problemy z tarczycą to @ może nie być LOLA - a Ty jak myślisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zasmucona ... Napisano Kwiecień 19, 2009 no proszę, ciekawe, a niby testy są bardzo wyczulone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 No wlasnie tez tak myslalam bylam przekonana ze jestem a tu zrobilam test z krwi Beta Hcg i negatyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zasmucona ... Napisano Kwiecień 19, 2009 a ten test to sie idzie do laboratorium czy kupuje w domu? jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zasmucona ... Napisano Kwiecień 19, 2009 nie kupuje w domu, tylko czy kupuje się w aptece i robi w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 test z krwi to musisz isc do lekarza gina zeby ci dal skirowanie i to kosztuje 25zl ten test a t z moczu to kupujesz w aptece i robisz z porannego moczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 z krwi test robisz w laboratorium kosztuje koło 24- 30 zł ale masz 100% pewności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zasmucona ... Napisano Kwiecień 19, 2009 aha, jak co to teraz w czwartek pojdę do ginekologa bo nie maco czekać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 ja nie musiałam mieć skierowania bo też robiłam bo miałam podejżenie o ciąże pozamaciczną ale okazało sie ze cysta mi pękła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Uhm to ja juz niewiem mi sie wydaje ze musisz miec skierowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Ja juz nie moge sie doczekac wizyty u lekarza..Moze cos mi poradzi,zeby przyspieszyc regeneracje organizmu po antykoncepcji..chociaz nie wiem czy mozna cos na to poradzic... Zasmucona__idz do lekarza,bo naprawde nie ma po co dluzej czekac,zwlaszcza,ze w Polsce opieka medyczna jest za darmo,jedynie za badania placisz.Ja tu na samo dzien dobry musze 80euro polozyc.. A tarczyca moze miec duzy wplyw na miesiaczke.Moja kumpela od zawsze ma problemy z tarczyca i nieraz okres zatrzymywal jej sie na 2-3 miesiace. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Ania Masz racje tutaj masakra jakie sa ceny jak sie chce isc do lekarza na badania.Ja tez myslalam ze mam cos z tarczyca ale na szczescienie teraz wyreguluje okres i bedziemy dzialac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Ania ja też sie nie moge doczekać wizyty u gina ale chce juz najlepiej iść tam z fasoleczką kochaną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zasmucona ... Napisano Kwiecień 19, 2009 tylko mi nigdy okres tak długo się nie spóźniał :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Dobra dziewczyny ja zmykam bo mi sie spac chce a jutro do pracy,ale spoko tylko 3 dni i znowu 4 dni wolne:D Milego wieczoru i dobranoc.papa pzdrawiam wszystkie dziewczyny na topiku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 LOLA miłych snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Dobranoc Lola. Ja jeszcze 1,5 godz i koncze.. No ja tez bym chciala tak powiedziec ginowi,ze okres mi sie spoznia,a zeby on stwierdzil,ze nawet wie czemu,bo tam fasolka kochana jest...ehhhhhh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Aniu i Beata dzieki wielkie i nawzajem:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Zasmucona to dziwne z tą idź do gina i sie szybko dowiedz o co chodzi. Wiecie co to jest złośliwość natury bo ja przyznam sie za pierwszym razem jak zaszłam to była wpadka i bez problemów prób ciązy itd... a teraz jak chce zajść to mi nie wychodzi hi hi trzeba sobie znów wpasć tylko jak to zrobić?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 ZASMUCONA- a czy mierzyłaś sobie temp. w pochwie jak tak to jaką masz tempke?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Wszyscy poszli to i ja ide..Dobrej nocki Babolki i kolorowych snow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 czesc lalki... ja po @-e - juz moge sie starac.... nie wiem kupowac testy ow. czy nie o to jest pytanie skoro i tak ide do gina w tym miesiacu na poogladanie jajek.... czy w ogole sa czy rosna... jak sie maja..... ja musze zajsc w te ciaze..... musze.... koniecznie musze..... to do pozniej śpiochy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Dzień dobry Babeczki ROBIE KAWE właśnie wstałam Folik może kup te testy owu. nbo zależy kiedy bedziesz u gin a możesz już być po owu. ja czekam na małpe cycochy zrosły jak niewiem i bolą i boli mnie podbrzusze po lewej stronie :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 wSTAWAĆ LENIUCHY KONIEC SPANIA PIĘKNA POGODA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Dzien Dobry Babolki. Ja wlasnie kawke pije.Na 11 do pracy-caly dzien do kitu.. Jutro wolne i wizyta u gina. Milego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Beata2611 a kiedy @ jak boli to sie tylko cieszyc.... ale ja na monitoring ide do gina bede wiedziec kiedy ow. taki mam cel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach