REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 kOZY ja dzisiaj spóźniona, bo na jakimś zasranym zebraniu musiałam siedzieć, bleeee, ohyda!!!! Ale mi się od was zebrało, jaki ochrzan!!! już dobrze, już mi lepiej, ale pamiętajcie, n awet ja mam doły czasami. Fakt, że trzeba słonia, żeby mnie wgniótł w ziemię, ale zdarza mi się go czasami spotkać! Już łapię dystans, jest lepiej, w weekend odpoczęłam - zrobiliśmy sobie wycieczkę rowerową. I mam też dobre wieści - odpuszczam mojemu chłopu karę. Jest chętny i to okazuje teraz. Teraz dopiero czuję, że oboje chcemy. Jest tak, jak miało być. Teraz już nie będę narzekać... Tylko czy on potrafi?????:))))))))))))))))))))))))))))0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Chciejko - babo jedna, na smutno sie upijać na weselu???:) Freud powiedziałby, że wewnątrz jesteś jeszcze niespokojna, niepewna i ja się przychylam do tej teorii. Ale wiesz jak to jest czas obnaży wszystko.... Póki co, masz poprostu kaca moralnego, że się NAWALIŁAŚ. Już nie będę tobie nalewać dużo, o nie! Z nami będziesz piła połowę dawki! Już to widzę, jak się przyssiewałaś do tych kieliszków, i spijałaś białe kropelki.... kark cię nie boli????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Nikulam - nie zgadzam się z tobą w ogóle - co z naszymi wieczornymi sesjami?????? a rower, a popijawy u mnie? zwariowałaś chyba. daję tobie tydzień urlopu. ani jednego dnia dłużej. jak się nie pojawisz, to wezmę od Ewiki twojego e-maila i zrypię cię pisemnie!:)))) też tak miałam ostatnio, ale tu mi lepiej, raźniej, od razu po kilku postach. I jak to możliwe, że nie odpisujemy tobie??? Kto śmiał nie odpisać???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 chodżcie kozy!!!! halo!!!! Foliku, wyjdź spod biurka! czekam tu na ciebie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Rea boli,boziulko ile wczoraj wodki tam poszlo nigdy wiecej!!! mam dosyc.Kaca moralnego tez mam,ale M chyba tez bo dzis zachowywal sie troszke inaczej niz zwykle.Powiedzial,ze nie chce mnie stracic i zebym glupot nie robila....ale o tym nie bede pisala za duzo osob czyta te forum...daje sobie 2 tyg jak nie przejdzie to psycholog bedzie moim nowym przyjacielem bo dluzej nie pociagne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 o patrzcie ja czekałam na nie caly dzien a teraz ja pod burkiem acha.... a juz na pewno ja caly czas dyspozycyjna i caly czas za uszy w gore Was wyciagam a teraz niby to ja pod biurkiem REA wiesz ale smieszne KOZO..... jedna.... co tam REA ...... co tam..... FERMINKO - WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ A JUZ NAJBARDZIEJ NA URODZINKI ZYCZE WSPANIAŁEJ JAKZE WYCZEKIWANEJ KOCHANEJ MALUTKIEJ (NA RAZIE) FASOLINKECZKI....... ps a jak sie czujesz ferminka.... jak ogolnie jest.... z Twoim organizmem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 \"Foliku, wyjdź spod biurka! czekam tu na ciebie!!!!\" - Foliku, świntuchu:D No, gdzie ta foliowa jest, co?:) Ferminko, buziaki z okazji urodzin, dużo szczęścia w życiu, płodnych jajeczek i przebojowych plemników, no, zdrowia też:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 No ja mysle ze nikulam to moze niech sobie pourlopuje.... i niech czyta nas a i tak o tej bzdziagwie nie zapomnimy..... ale niech czyta i tak do nas cos napisze.... ale na razie podposuje jej urlop..... na razie taki jakby L4 a pozniej dostanie od nas urlop macierzynski..... hehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 te ta co tam w chumrach spacerujesz.... kiedys miałam taka sytuacje... jako asystentka bossa .. siedze sobie przy biurku przyszedł prezes saidł mi na moim miejscu a ja usb chcialam podlaczyc pod kompa i wlazałam autentycznie pod biurko.... a moj bossss gada z jakims innym bosem przez tel i mowi takie slowa "poczekaj no bo mi asystentka pod biurko weszla... " no rece opadaja.... co tamten sobie pomysslał " a smiechu bylo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 OJ już Foliku przestań, przestań, patrzysz tam pod biurko, sluzy mierzysz....no i dobrze, mierz nam obu. aha tempkę też mierzysz, dobrze, w tym miesiącu szalejemy tak? no, mój chętny, był z twoim na piwie i poskutkowało. napada mnie i strzela...no to rozumiem, teraz mi pasuje:)))) Chciejko - jaki psycholog - kaca babonie nie miałaś? do 3 dni potrzyma, odtruwanie masz teraz, zlizywaczko kropelek. Napiła się i psychologa zaraz.... a ten M to dobrze, że się boi, pewnie, że ciebie może stracić, jak głupi będzie, w sekundę!!! Chmurko - a ty jak tam się czujesz? majteczki już cisną? moją koleżankę spodnie uwierały w 6 tygodniu.... taki był babon niecierpliwy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 o ty zbereźniku jeden Foliku ty niegrzeczny! takie rzeczy w biurze??? no, dobrze, żeś ty za mąż poszła, ufff. Znając ciebie, jakby cię wkurzył, to byś go o molestowanie posądziła, plujko ty, żmijko!!!!:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Właśnie Fermina - urodziny urodzinami (nie zapraszaj tylko Chciejki, bo wszystko tobie wypije) a ty melduneczek masz jeszcze złożyć. NO, jak tam fiku miku, śluziki i takie tam igraszki? Który DC, co tam się dzieje???? Nic jak zwykle nie wiemy. POtem tylko przelatuje tabelka, 7:00 hej, hej, opindoli kogo trzeba, powie coś - zawsze mądrze i potem znowu tabelka, prast i dalej to samo! O nie nie koleżanko, w tym cyklu mamy ciebie na oku! Melduneczek!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chciejka26 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 REA kac kacem,ale pewien problem jest ze mna(w glowie) od kilku miesiecy i jest coraz gorzej...ok ide na kawke,ogorkowa juz zjadlam zoladek dziala,przyjmuje wszystko a to juz duzo ,bo rano bylo kiepsko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 REA----dziękuję za tego posta:)KOCHANA jesteś!:) Feminko----100 lat!Dużo zdrówka, moc uciechy, słońca na niebie i w sercu oraz spełnienia wszystkich marzeń, a zwłaszcza tego o Groszku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 o Foliku---nie doczytałam Twojego:)Dziękuję za zgode na urlop:)To taki trochę oszukany bo czytam codziennie:) Wiesz te testy owu to już sama nie wiem....do tych paskowych zaufania nie mam, próbowałam 2 rodzaje i jakoś dziwnie wychodzą, np. przez 5 dni 2 mocne jednakowego koloru krechy więc kiedy ta owu?Teraz kupiłam testy kasetowe i wypróbuje tych, zobacze jak one sie zachowują. Tak sobie myśle,że skoro wybierasz się na monitoring to warto wypróbowac te testy równocześnie z tym co gin mówi-przynajmniej bedziesz wiedziała czy te konkretnej formy wychodzą u Ciebie dobrze...ja bym tak zrobiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 O nikulam.... jest a widzisz REa ze baboch musi nas czutac... siedzi - i czyta i czyta.... i dobrze i tak ma byc.... :) nikulam napisz co tam u Ciebie.... raporty prosze... Ja - 6dc... po@ starania niebawem ale gin w tym cyklu i temp. bedzie mierzona codziennie...... a Wy co tam...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Ewiko---dopiero poczte ściągnełam!już śpiesze z odp:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Nikulam faktycznie masz racje wydam troche kasy jeszcze na te testy masz racje o tym nie myslałam przynajmniej pokrycie bedzie przez M-a i z wiadomosciami og gina... zobaczymy kto oszukujje.... tempka, testy czy gin/.... o tak tak ja w tym cyklu przyplnuje te pecherzyki sryki.... mam 3 armaty na nich w tym cyklu.... a piata M-a hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Foliku----jestem, jestem, czytam jakoś tak się przyzwyczaiłam mocno:)ja troszkę za Tobą bo 3dc i @ trwa. Miałam mierzyć temp.ale miałam gości w weekend i jakoś tak nie dałam rady, teraz od 3dc a własciwie jutro od 4dc to chyba już mija się z celem?Dziś byłam na badaniach krwi(FSH,LH,E2,TSH,FT3, FT4 i moja ulubiona prolaktyna) na kolejne ide koło 22dc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Foliku---słusznie M-a lepiej nie wykluczaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 no i jest nas coraz więcej:) Chciejka - co w tej glowie masz kobieto? Co tam się kotłuje? Niki - tak trzymać, kryzysy to nasza specjalność:))))) Folik - Niki ma super myśl, zobaczysz, czy sama interpretujesz dobrze czy nie! super, a ile to kostet??? mój meldunek - 10 dc, super forma, gotowa do zapłodnienia, apetyt na fiku miku ogromny, ale to chłopa kochającego zasługa:))) wiecie kamień mi spadł z serca, jak ten mój chłop ruszył do boju.....a i w firmie coś drgnęło pamiętajcie, że po burzy zawsze wychodzi słońce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Foliku, ten twój chłop to bidny będzie w tym cyklu! te, testy, gin i usg w natarciu:)))) powiedz mu, że jak przegniesz, może do nas przyjechać na rehabilitację! tylko na ten jego kręgosłup uważaj, nie skacz za mocno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 no juz zapisałam sie do gina na piatek to bedzie 10dc rano i pozniej dalej sam powie co i jak 150 zl wizyta pierwsza pozniej monitong 50 zeta... drogo ??? nie wiem I raz ide to drogo.... ??? ale chocby jeden cykl niech zobaczy co w trawie (czyt. Cip...) piszczy.... ja musze leciec na popjawe z kobietami z liecum..... ale sie ciesze zobacze te babsztyle fajnie juz koncze papatki bo jeszcze mam kupe drogi CHciejka upije sie jak ty.... a co..... to pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Zgadzam się z Toba ,Reuś, ta foliowa pani to plujka i tyle. Ale akcja pod biurkiem super:D Chciejko, bidulko, ja też po alkoholu czasem żałuję, że tyle wypiłam. Teraz sobie odpoczywaj, ale uważaj na Panią eF., bo demoralizuje normalnych ludzi proponując im czynności seksualne będąc w ukryciu:) To są stare metody molestowania, przeważnie do tych celów używa się właśnie biurka!!! Rea, super, że tyle świntuszycie. Chłop Ci odzyje:D Mnie cisna troche spodnie, bo chyba macica się trochę powiększyła. Za tydz. idę na usg:D Fermisiu, łer ar ju?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Fermisia, cwaniara. Przyszła, by oznajmić nam, że ma urodziny i poszła, a teraz pewnie podczytuje sobie życzenia i milczy skromnie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 Feminko wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 FERMINKO______ kochana życzę kiełkowania , tylko szybko... szybciutko :) dużo, dużo zdrówka i wszystkiego naj... naj.. naj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 NIKUSIA_____ a ja nie zgadzam się na urlop, o nie!!!! i nie dam żadnego L4 No chyba , że macierzyński :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 NIKUSIU_____ a doły i wykopy to tylko z nami możesz przeżywać, wiem to z autopsji... jak byłam na topikowym zwolnieniu przez tydzień. I powiem Ci więcej... było mi wcale nie lepiej na tym niby odpoczynku. Teraz jestem mądrzejsza :) jestem na odpoczynku.... bo nawet nie wiedziałam jaki dziś dzień cyklu...ale... z topiku nie rezygnuję, no chyba , że czas mi nie pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Kwiecień 20, 2009 EWIKA_____ jak milo :) jak tam u Ciebie... opowiadaj... podpatrujesz coś... jakiś śluzik... jajeczko... plemniczki : :) A jak po lekarzu w W-wie? Byłaś już? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach