nowa81 0 Napisano Maj 19, 2009 KLAUDIA ja wiem cos o tym.tylko, ze ja to sie juz nakrecam jakies 5 dni przed @.i pomimo, ze wiem iz ta malpa nadejdzie to i tak kiedy sie pojawia czuje rozczarowanie i plakac mi sie chce:( EWIKA pisalas ostatnio, ze przesladuje cie ciaza.ja czuje tosamo.gdzie sie nie obejrze to kobiety w ciazy albo z wozkami, reklamy gazety.po prostu wszedzie. A o starankach pisalam.25 dc, bzzz jest czasami, ale to tylko z ochoty, a nie dla staran, bo ja juz po owulce.tempka tez wyzsza, no i te piersi zyc mi nie daja.no,ale ja w cuda nie wierze.i ta czuje, ze ta paskudna @ nadejdzie.jeszcze tydzien oczekiwan.no nic, to dobranoc laseczki.ja ide klasc synka spac i chyba sama sie poloze, bo ostatnio nocami spac nie moge.buziolki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Costy jak sie dopadlam do chlebusia swiezutkiego to jadlam jakbym nigdy w zyciu nie jadla,mysle ze jak bede miala wolne z pracy to wezme sie znowu na rowerek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 witaj Nowa mi tez sie buzka cos drze i pojde sie polozyc spac jakos sie kijowo czuje chyba zmiana cisnienia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 19, 2009 Dobra ja znikam wpadne rano zobaczyc co tam u Was i na 8 do pracy a niewiem kkiedy wroce moze kolo 14 albo pozniej. Dobranoc.buzki papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 Sorki,zwiedzalam inne topiki ;) Hmm lubie czytac ksiazki Stephena KInga,Williama Warthona,a szczegolnie Paulo Coelho :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 19, 2009 Anka, zostałyśmy same... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 Zostawily nas..buuuuuu A reszta gdzie?co to za zwyczaje?? pewnie wszystkie eMami sie zajely hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 Jak mi nudno................................................. jeszcze 2 godziny....a tu nie ma nawet do kogo geby otworzyc...i glodna jestem..... ja chce do domu.........buuuuuuuuuuuuuuu niech mnie ktos psytuli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 19, 2009 Przytulam Cię. Zmęczona jesteś pewnie. Wytrzymujesz tak w pracy o tej porze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 19, 2009 Przyzwyczailam sie juz.Do ok 24 nie chce mi sie spac.Tylko,ze ja wole jak cos sie dzieje,bo teraz to nuda..Nikogo nie ma,nie ma z kim pogadac. W ciagu lata jestesmy we dwie na zmianie i nieraz niewiadomo w co rece wlozyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spacer w chmurach 0 Napisano Maj 19, 2009 Anuś, lecę spać, bo już jestem zmęczona, dużo dziś czytałam. Życzę Ci szybkiego powrotu do domku i miłej nocki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 19, 2009 Witajcie. Ja dopiero w domku. Przedtem was podczytałam i leciałam dalej. Teraz leżę już i nadrabiam zaległości na forum. W niedzielę jadę znów z synem na kontrolę do Warszawy. Będę z powrotem w poniedziałek. Jak mi się nie chce buuuu. Ale cóż jak mus to mus. My od dziś zero bzz - 8 dni i badanko. Wczoraj to było nawet a co!! Ale prawie mój syncio (16 lat ) nas nakrył. Słuchawek do mp3 szukał. Też mu się przypomniało po 23. Ale on tak chodzi zwykle spać. Więc czasami to ja już zasypiam i nie doczekuję mojego M więc nadrabiamy zaległości w nocy czyli ja na śpiocha :D A tak poza tym to jeśli chodzi o moje dane to 19 dc. Bez oczekiwania bez wyszukiwania objawów bo raczej to nie mój miesiąc. Czekam na jutrzejsze wyniki prolaktyny z obciążeniem a za tydzień wynik nasienia od M. Ciekawe jaki będzie wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewika74 0 Napisano Maj 19, 2009 A tak w ogóle to ........nawet nie wiem jakie będę miała teraz długie cykle. Bo zawsze 27 dni jak z zegarkiem w ręku a ostatni 30 dni. I jak tu cokolwiek liczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 20, 2009 Dzien Dobry Babolki.. Loooo matko jak mi sie chce spac...szooook.Budzik wyrwal mnie z glebokiego snu...Ja chce z powrotem spac...MIlego Dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lola83-1 0 Napisano Maj 20, 2009 Dzien dobry wszystkim:) Ale sie ciesze ze dzis ostatni dzien do pracy i 4 dni wolne jak bedzie ladna pogoda to moze sie gdzies przejedziemy:D A co sie z reszta dzieje juz drugi dzien sie nie odzywaja:( Laseczki powrot do Nas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rea przywolaj ich do porzadku:D A ja teraz sie zbieram do roboty moze bede wczesniej a jak nie to wieczor. Milego dnia papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 20, 2009 Dzień dobry Paniom :-) hmmmm dziś 25 dc a ja zaraz zwariuje tak mnie dół brzucha boli jakbym już miała dostać @ a raczej jak bym już ją miała bo boli mnie brzych dopiero jak dostaje @. Zycze miłego dnia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 20, 2009 A ja mam zapelenie oskrzeli nastpeny antybiotyk i ze staran nici.... wiec REA chyba mnie zaraziła..... i o i w pracy musze byc bo jest szkolenie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 20, 2009 Rany Babolki jak mi sie paszcza drze... Stwierdzilam,ze nie bede dzis kawy pic-takie postanowienie,ze kawa nie bedzie mna rzadzic,a co!Postawie sie jej.Chociaz mozg mi za bardzo nie pracuje...No,ale co bedzie jak sie fasolka pojawi?jak ja taka uzalezniona? Powieki same mi opadaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 20, 2009 REA zabije Cię za zyczenia ktore przesłałas mi na poczte..... ja chce córke a nie dwóch synów.... !!!! Ty wrocławska bżdziągwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 20, 2009 Oooo Folik to sie ladnie zalatwilas.. Gdzies Ty sie tak urzadzila kobito? Wracaj do zdrowia szybciutko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 20, 2009 FOLIK czekam na fotki ja już Tobie wysłałam:-) nie przezięb sobie oskrzeli bo ja też miałam tydzień temu a teraz na póuca siadło a tu martwie sie czy fasolki niema bo leków mam tone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 20, 2009 Cześc Wszystkim :) Cos tu ostatnio straszna cisza...pewnie opalaja wszystkie swoje brzuszki no ładnie ,ładnie a niektóre biedulki musza w pracy .... Kurcze dziewczyny czy po owulce temp powinna spadać? Bo ja juz mam kolejny dzień 37C, a mam 23 dc,chyba przestanę mierzyć bo i tak nie moge sie w tym wszystkim połapać ,chyba jakaś nienormalna jestem...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 20, 2009 Hej Kozy, Folik uważaj, bo jak będziesz biegać z zapaleniem oskrzeli załatwisz się jak ja - odoskrzelowe zapalenie płuc - nie ma żartów, prawda Betti? a jakie to szkolenie, z czego? Chmurko - weź ty się ogarnij, wyjdź z łóżeczka, porób coś, taka byłaś pisarka, a teraz co, myślisz, że sie wykpisz marnym postem?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 20, 2009 No kochana powiem Ci,ze podwyzszona temp ciala utrzymujaca sie prze 2-3 tyg po owulacji oznacza.....fasolke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 20, 2009 HEJ NIKAMO_____ nie martw się , tak ma być ... temperatura po owulce jest podwyższona i dopiero tuż przed @ spada. ja tak mam... wielkie nadzieje, bo... ponad normę tempa a dzień przed @ spada do normalnej :) i tak w kółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 20, 2009 NIKAMO___ no właśnie.... a jak tempa nie spada w dniu przewidywanej @ i utrzymuje się przez dwa tygodnie, często może oznaczać fasolkę :) czego Ci życzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 20, 2009 No to znów nadzieje ,nadzieje .....i du..! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 20, 2009 A tak w ogóle .... Foczki ___ witam wszystkie... muszę troszkę odpocząć więc dlatego nie piszę i też mało czytam nasz topik , taki mały urlopik :) ale myślę, że czasem potrzebny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 20, 2009 Pati_____ z moim szczęsciem to bede mieć wysoką 27dc żeby mnie połechtac a potem w 28 spadnie.... i zmnów ta Czerwona franca przyjdzie. Dziewczyny a teraz z innej beczki co mozna kupić przyszłej teściowej na "sześciesiatkę"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Maj 20, 2009 witam.ja juz nie mierze tej tempki, bo ostatnio w nocy slabo sypiam, wiec odczyt bylby inny.u mnie 26 dc.mylalam, ze juz dzisiaj z rana zawita do mnie @, bo tak mnie cos brzuch pobolewa.jajniki tez daja o sobie znac.cos czuje, ze malpiszon zbliza sie wielkimi krokami:( FOLICZKU a ty wracaj szybciutko do zdrowia... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach