Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

hej wam EWIKA... poczta FOLIK32 ........ja tez nie mam jeszcze twoich fotek. a ja mam dzisiaj malego dolka.czekam na @ a wlasciwie na jej brak i boje sie kolejnego rozczarowania.wiem, ze polowa sukcesu jest wiara i niepoddawanie sie, ale ja juz czasami trace sily.no nic nie bede wam tu smecic.milego dzioneczka...

Hej! Muszę niestety akualizowac tabelkę bo przyszła do mnie wredna @, płakać mi się chce ;( ale co zrobić...nie wiem już co jeszcze moge by wreszcie się udało :( i magiczny żel był i monitoring i testy owu i przytulanko 2 dni przed owu i w dzien owu i dzien po owu dla pewności....ech.... REA----ja też zauważyłam ten wiek brzuchatek... PRZED OWU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Folik32...............16.05.......31-42.....nie......... .32.......6 Lola83-1..............26.05........28-50.....nie.......2 6.........8 ewika74...............28.05może.????.........????....... 34 ......7 Ziarenko lnu..........05.06........25-27..nie...........25......11 patrycja75...........07.06.......32......tak...........3 4 ......11 Rea.................... 10.06.......31..........nie.... ...30.........7 nikulam.............. .18.06.......30-33......nie.........30........6 POCZEKALNIA PO OWU DO KOŃCA CYKLU NICK.......... ........PLAN.@..DŁ.CYKLU ..PUNKT..WIEK..CYKL Chciejka26...........25.04........28-31.....nie........2 6........5 Anka323...............29.05......38-42......NIE........2 3.......3 Klaudia0405...........24.05.......30.........tak.......2 6........5 Beata2611............24.05.......29..........tak.......2 6.......5 Nikamo74.............25.05........28-29.....tak......34. ........2 nowa81................26.05......30-32.................2 8..........5 BRZUCHATKI NICK...................TC..DATA BADN...TERMIN POR.....WIEK...płeć Bombelek83...........18.................07.10.09........ ..25.. ..... ...... Ognik80...............16.....01.06......26.10.09........ . .28 .. ..... ...... Mfigielek..............16.....27.05.......08.11.09..... .....24 . ... ... .... Animonda..............15....27.05.......10.11.09....... ...25 ... ... ...... M_M....................15....25.05......14.11.09...... ....24.. ... ........ Spacer w chmurach..12....14.05.......03.12.09...........22........... Fermina30............ 5........25.05.......?.... . .30 .........?

Foliku----dziękuję za zdjęcia!kolejna blondi:)fajnie! PATI----ciesze się,że wszystko po Twojej myśli się ułożyło!Zrób teraz coś miłego dla siebie (dla Was) by się odstresować|!buziaki

Hej Babolki. Ja mam dzis chatke wysprzatana,obiadek zjedzony,a teraz ciasto sie piecze-jablecznik-chce ktos?za 1.5 godz bedzie gotowe :)

Witajcie wlasnie wrocilam z pracy zjadlam obiad i zraaz pojde sie kapac niemam ochoty dzisiaj na cwiczenia.Brzuch mnie boli niewiem czemu:( Folik32 ja chce Twoja fotke!!!

Rea, kobitko, ja good. Jem, śpiem, tyjem i żyjem. Ta rwa kulszowa czasem nieźle dolega, a czasem mniej. A jak Ty, jeszcze Ci coś pozostało po przebytej chorobie? Mówisz katar? Ja z takimi paznogciami byłabym szczęśliwa kobietą... Folik, dobrze, odizoluj się od baby. Łykasz folik, czy ogólnie chodzi o starania z Twoim nickiem? Spaaaać....

Widze ze cos tu cicho:( Co jest z Wami?? Gdzie reszta dziewczyn i ich fotki

Hej kobietki jestem na chwilkę. Zgodnie z zaleceniami gina dziś z moim M ostatnie bzz a potem 8 dni przerwy i badanko. Powiedział że zrobi. Zobaczymy. No a ja zrobię tą prolaktynę w tym tygodniu. A ja mam dziś takie wzdęcia że hej. Brzuch mnie boli od tego. A wczoraj nic raczej takiego nie jadłam co by mi zaszkodziło. Nie wiem. Aaa i dziękuję za zdjęcia kobietki. Na razie spadam papa

ewika milo ze sie odezwalas bedziemy trzymac kciuki:D powodzenia!!!

eghem!..... otoz: jestem do bani, gruba, brzydka, nikt mnie nie lubi, chce miec piatke z literatury powszechnej, spac mi sie chce, lamia mi sie paznogcie, siedze na kafeterii zamiast czytac, jestem leniwa i rosnie mi tluszcz na brzuchu...:( Co powiesz, Lolus?:D

spacerku gadasz glupoty ty gupolu jeden!!!!! Rea przywoluje Cie zeby spacerku opinkolic!!!!! Wez sobie zrob drinka:D a ja chyba zjadlam wykalaczke bo eM na obiad roladke w sosie dzis zrobil i 1 patyczka wyciaglam a drugiego nie i niewiem czy nie bylo czy poprostu go zjadlam tak mnie dziwnie w jelitach klujei brzuch tez allllaaa mozliwe to zebym nie poczula polykajac:( alll boli brzusio:(

Tyle przerwy będzie to ma się rozumieć iż wycisnę z niego wszsytkie soczki he he :D

Tak sobie zrzędzę, żeby nie było za nudno, część z tego jest może i prawdą, ale wątpię:D Ja chcę mieć takie pazury jak REA!!! Lola, myślę, że poczułabyś wykałaczkę, połykając ją. Teraz może ulegasz autosugestii, nie wiem co Ci doradzić... Ochrzań męża, że takie rolady robi:)

I poszła sobie, taka jesteś. Ewika pod kołderkę, Lola przed szklany ekran da się zahipnotyzować. Obrażam się i idę czytać, phi!

Dziewczynki, a co robicie? Daję Wam szansę i jeszcze możemy porozmawiać...:) Inaczej padnę twarzą w książkę, bo jestem przezmęczona. Wybaczę Wam tę słabą frekwencję, ale musicie tu szybciutko przybiec:D Już mi odbija, nie widać? Rea, ponabijajmy się z kogoś, plisss....

Patiiiiiiiiiś, cmok cmok cmok!!! I już nie odchodź..... Co u Ciebie? Jak loczki?:P Rea, to już chore, ale wielbię Cię za tego Twojego frencha. Ja też chcę, a moje pazury się wiecznie rozdwajają. W ogóle masz zadbane dłonie, wytapetuję sobie Twoje zdjęcie!!!

Spacerku____ musiałam przybyć, bo mnie jeszcze od bety odetniesz hihi co tam ciekawego czytasz? Ja się z odstreso..wy...wuję hihi przy.... COMPENDIUM FELCULORUM - i od wczoraj jestem w XVII wieku :) ja to mam wyobraźnię :)

Spacerku____ nie, nie ja nie odchodzę tylko... jestem zajęta lekturą loczki oki, stres mija chyba wszystko wraca do normy, a... fasoleczka kochana jak tam się miewa? Opowiadasz jej ładne bajeczki?

Miało być "jak życie, kochana":) Bobas rośnie, ja mam humory, śpię i jem, trochę wzięłam się do roboty. Brzuch mi rozpycha, kurde, i nie tylko podbrzusze, ale tworzy się ładne nadbrzusze w efekcie prowadzonej diety:P

No juz estem nie lakac tu za mna prosze:D o tam u was slychac?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować