Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

KLAUDIA dzieki za drabinke.juz sie po niej wspinam.a moj maly przystojniaczek czeka na twoje Klaudynke.musza tylko troche podrosnac:) REA dzieki za pocieszenie.zawsze mozna na ciebie liczyc. FOLICZKU dziekuje za fotki, ale z ciebie laseczka.przesle zaraz swoje. a u mnie ok.25 dc, piersi strasznie bola, mam problem z zasypianiem i ciagle sikam ostatnio, no ale nic trzeba czekac na @, bo musze isc na badania.no to pozdrawiam:)

Nowa____wydrapuj sie w górę ;) Ty często sikasz a ja na kilka dni przed @ zawsze mam podwyższoną temperaturę chyba z nerwów niby staram sie nie myśleć ale to we mnie siedzi.Teraz mam jeszcze 6 dni do @ i taki fajny spokój najgorzej 2 dni przed wtedy zaczyna się w moim mózgu polka... Zauważyłyście że nikt do nas ostatnio nie dolącza?Może my odstraszam?! Wszystkie nowe staraczki apeluję!!!!!My nie gryziemy i czekamy na Was...będzie nam miło jak do nas ktoś nowy dołączy prawda dziewczynki? Może każdy kto czyta co tu się dzieje myśli że topiki pomylił bo o starankach ostatnio u nas coś mało....tylko szponki,diety,praca,choroba.... Więc Babole jak tam staranka dzisiaj się chce dowiedzieć od każdej po kolei.Zacznę od siebie:25dc,starań brak,czekanie na efekty ;)

Hej Klaudia,a wiesz,ze u mnie tez 25dc-idziemy leb w leb hehe. I staran tez raczej brak,chociaz moj M nie dopuszcza do spadku formy i skutecznie mnie atakuje hihi. Tez czekam na efekty starac,ale cos mi sie wydaje,ze @ idzie w moim kierunku...:(

Czesc dziewczyny wlasnie zjadlam obiad i teraz pije kawke:D i zagladam do Was poczytam i zaraz sie odezwe:D

Aniu witaj a troche ciezko niechce mi sie juz pracowac hehe:D a jutro chyba tylko do 13 bedziemy pracowac bo masakra jak malo roboty:( i podobno maja zwalniac nawet:(

Uuuu to niedobrze.Ciesze sie,ze u nas jakos idzie...tfu tfu odpukac Szefowa juz poszla do domu i cisza sie zrobila,ale nie narzekam nie narzekam ;)

Uhm to fajnie a u nas coraz gorzej 2 dni pracy jak narazie jutro na pol dnia jeszcze idziemy:(

Klaudia U mnie dzis 21dc brak staran brak efektow:( narazie:D

A co to tu jest?! Co tylko ja i Lola podtrzymujemy ten topik?gdzie reszta?wylazic z nor!!

No wlasnie:D Pati Rea Klaudia Folik Chciejka Chmurko Fermina M_M wlasnie dawaj swoje zdjecie:D Nowa i jeszcze reszta gdzie sie podziewacie:( czekamy:D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i wyszłam z nory a raczej z pod kołderki. Żal mi patrzeć na to że córcia sama chodzi na pole a ja leże ale co mam zrobić dobrze że sie pogoda pogarsza jakieś chmury zawisły nad Nowym Sączem przydał by sie deszczyk. NIKULAM dawaj fotki ja oczywiście odeśle LOLA to niedobrze z tą pracą sie dzieje u Was oby Ciebie nie zwolnili ANIA bez szefowej najlepiej hi hi ja tak lubie jak kierownictwa niema i prezesa itd... KLAUDIA ja mam 24 dc staranka były dziś też bzzz było ale już raczej na darmo ale co tam ochota była więc bzzz też było:-)

No chociaz ktos sie wynurzyl ;) A ja tak sobie siedze i nic nie robie,bo co mialam zrobic to zrobilam.. Zaczyna mi sie troche nudzic..a tu jeszcze 3.5 godz..

Najgorsze jest takie siedzenie i jak nie masz co robić bo czas sie wlecze strasznie.

Beata witaj i Aniu Ja ide na M jak milosc bede za godzinke.Papa

Ja też ide na M jak miłość też raczej sie pokaże po filmie chyba że padne

Cześć, kobiety. Ktoś wredny, pewnie znowu ta REA, pytał mnie o objawy. Więc odpowiadam. Żadnych:D Pati mi tu brakuje...chlip. Lola, znowu serial, ja się zapłaczę! Wracaj tu, kobitko. Co jest w pracy, mało zleceń, kryzys? Jesteś zagrożona zwolnieniem? Beata, kopę lat:P

No a ja dzis nie obejrze zadnego serialu buuuuuuuuuuu Jutro nawet powtorek nie obejrze,bo mam na rano...;( Ale na wspolnej nadrobie w sobote,bo mam na popoludnie :)

I co??Znowu wszystkie sobie poszly???Kobity ja wybaczam weekendy no ale srodek tyg to przegiecie! Pati,Nikulam,Rea,Fermina,M_M i reszta tych co sie zaszyly gdzie jestescie cholery jedne!!!!!!!!!!!

A co?Musze sobie pokrzyczec,chociaz wirtualnie,bo tu z nudow konam... Mostowiaczka zaraz skonczy ogladac to nam przyjdzie i opowie ze szczegolami :P Jak bylam w Polsce to nie wiedzialam co to seriale..wiecej ladnej pogody to jakos nie mialam ochoty przed tv siedziec..Ksiazki tez czytalam,ale do tego musze miec kompletna cisze,a moj M to mi nie da poczytac.Nie mowiac o tym,ze ja czytam ksiazke od poczatku do konca-przerwa ewentualnie na siusiu,a jak mieszkamy sami nie mam czasu...A co tu robic jak deszcz pada?

Ja swoje seriale już dziś zaliczyłam i uczę się trochę. Ale spać mi się chce, taki ze mnie podkołderniczek. Ta ciąża mnie rozleniwia:) Lola, co lubisz czytać?

A nic ciekawego w tym m jak milosc a ja lubie ksiazki jakies romansidla:D

ja zaraz ide sie polozyc bo mnie glowa boli i zab zaczyna niefajnie kurde musze z zebami zrobic jeszcze przed ciaza:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować