Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Ania, a dlaczego mając takie zaplecze nieruchomości, nie wrócicie tutaj? nie każdy ma takie możliwości, a kredyt można spłacić z wynajmu mieszkania, do tego dwie polskie pensje i żyjecie sobie spokojnie. nie wiem, co mam tobie doradzić. tak jak mówisz, tam nigdy nie będzie tak jak tutaj!

Pati, a co z tobą się dzieje, jakie urlopy, co? i podczytujesz? idź na słoneczko lepiej, pięknie dzisiaj!

Rea padalec poszedl dada ;) Nasza Chciejka odzyskala rozum :) A z tymi kredytami to jest tak,ze one sa tutaj.€900 miesiecznie na nie idzie-na polskie pensje to troche duzo..Dlatego jeszcze tu siedzimy i zostaniemy do czasu az je splacimy.Poza tym ziemi nie mozemy sprzedac jeszcze przez niecale 2 lata.

a niech idzie w cholerę dupek jeden! ach to wy wzięliście kredyt tam! no to trochę zmienia postać rzeczy, ale i tak coś trzeba będzie postanowić, w każdym razie trzymam za was kciuki, bo życie na uchodźstwie jest trudne! a jaka pogoda dzisiaj!!!!!! zaraz przez okno wyskoczę!!!!:)

Postanowilismy sobie,ze decyzja musi zapasc do czasu az dziecko bedzie mialo 7 lat,bo jak juz pojdzie do szkoly to nie ma mowy o zmianie kraju.Widze jak dzieci znajomych cierpia z tego powodu i sama nie zrobie tego swojemu dziecku. Po malu szykuje sie do wyjscia,niedlugo zmienniczki przyjda :) Milego popoludnia moje babolki 🖐️🌼

Hej baby co dzis bedziecie na obiadek pitrasic ja M-owi cos musze wymyslic.... zdaje sie ze sama jesc nie bede bo nawet mi sie jakos zbytnio jesc nie chce.... przy tej mojej chorobie.... ja wychodze za 30 min. jeszcze jogurt oszamie.... a i bede miec garnek na pare i bede sobie nie na tłuszu przyrzadzac... tylko na parze.... zobacze jak dlugo na tym pojade....

Anka - 7 lat to baaardzo długo!:( Folik, ja robię łazanki z młodej kapuchy, a moja dieta mi odfrunęła. mam stres i kurna wpylam, ale jutro się biorę znowu, bleee

no i wszystkie poszły sobie maja mnie gdzies głeboko... niedobre lalki ja chora bardzo chora a Wy nawet mi pomoc nie chcecie.... buuuu niedobre oj niedobre baby..... chyba focha strzele.... wiecie co dziwna ta moja choroba mam apetyt wszystko niby ok... tylko ten kaszel i tak co godzine mnie zalewa katar glupie to nawet choroby sa glupie....

a to jeszcze fasoli nie ma, oj Anka, Anka:))))

no tylko Pani Rosyjka Wrocławska mi cos napisze zawsze dobre dziecko- mimo ze wredne jest i tez czasami no dopieprzy to jednak dobra kobieta....

REA - ja chce do mamy..... ja nie chce umierac na suchoty jeszcze.... ja musze potomka zostawic tak jak mi zyczylas 2 synów jeden po drugim nawet na to sie godze ale byleby ta choroba od mnie posżła.........

Mam nadzieje,ze jest juz fasolka..sie okaze..temp niby podwyzszona,ale wiesz jak to jest-wysoka....wysoka....wysoka i nagle parabuch spada i @ jest :/ Folik zrob mu koncert zyczen-co sobie zazyczy niech sobie zrobi :P

A ja juz w domku jestem tak w ogole :) Szlam z pracy i sie sasiad zatrzymal(menagier z restauracji naszej) i mnie chopina podrzucil-to dobry czlowiek jedna jest.Maly cialem,ale wielki dusza ;)

Teraz zmierzylam i jest 37.1..wczoraj bylo 37,nie czuje sie przeziebiona,spiaca i owszem,ale mi sie ogolnie zawsze chce spac..Moj M sie smieje,ze co to bedzie jak w ciaze zajde-jak lunatyk bede chodzic hehe

Widze,ze sama do siebie gadam..ale to nic..fajnie czasem pogadac z kims kto mnie rozumie.. Wiec Aniu jak pogoda u Ciebie? A ladna Aniu,nie narzekam.Slonko swieci,ptaszki spiewaja. Jakies plany na wieczor? A no pewnie z eMem filmy poogladamy. A to milo sie zapowiada. A no.. No to milego wieczoru Aniu. A dziekuje. Tobie rowniez...

Zescie se poszly to ja se tez ide,a co..do moich kwiatkow w ogrodku sobie zajrze,z koteckiem sie pobawie i pojde sie wyplumkac do wanny o 🖐️🌼🌼

Aniu, to jak ta pogoda u ciebie?:))) Folik, odchoruj i zabieramy się do roboty, bo nas dziołchy przegonią... wredna? nie taka jak ty!!!!:) zaraz, zaraz, to my nie miałyśmy wykonanego kwietniowego targetu, czy sie mylę??? obroty nam spadają!!!!!

Anka, mfigielek, Animonda i Bondowa ja nie mam waszych zdjęć, poproszę na maila szybciutko!

HALO !!!!!!!!!!!!!!!!!! hest tu ktoś??????????? pewnie Was wcieło a ja sobie gnije w domku i czekam na kontrole z pracy bo oni teraz strasznie chodzą hmmmmm ciekawe czy dotrą do mnie

ANIA ja mam amstafa ha ha i jest fajny ale jak dla mnie jest za silny niby łagodny ale jak coś zobaczy na spacerku to ciągnie nawet do trawy a ja lece za nim. to nie jest pies dla kobiet

Czesc, w telegraficznym skrocie: milo Was tu miec, ale chce mi sie spac, mam lenia i cos malo tu Pati ostatnio. clausy, kochane malpeczki

Witajcie moje kolezanki:D Wlasnie wrocilam z pracy i strasznie padnieta jestem ,ale kawe jeszcze wypije hehe:D a co tm u was widze ze malo cos piszecie,a z Toba Pati co sie dzieje?????!!!!!!!

Cześć LOLA i Spacerku a ja już bym do pracy poszł i tyle a tu musze siedzieć i faszerować sie lekami mam nadzieje ze jak jest fasolka to jej nic nie bedzie. LOLA ja też prosze kawke SPACEREK no kupe czasy nie pisałyśmy ale widze ze ospała jesteś ale co tam możesz wkońcu dzidzia bedzie nie

CHYBA ZACZNE PILNOWAĆ STRON ZEBY ZA DUŻO NIE CZYTAĆ ALE WSZYSTKIE SIE ROZPISAŁYŚCIE. !!!!!!!!!!! TERAZ JA WAS WYWOŁUJE Z NOREK WYŁAZIĆ I TO JUŻ!!!!!!!!!!!

beata jak fajnie ze jestes bo myslalam ze bede juz kompa wylanczac bo nikogo niema a tu prosze pojawilas sie a wlasnie co sie z tymi kobitkami dzieje czemu tak malo sie wypowiadaja? cos mi tu nie pasuje!!

Hej. Zrobiłam dziś tą nieszczęsna prolaktynę. Na czczo 245 a po tabletce 3022!!!! Chyba za dużo co? Wzrost o 12 razy!!!!No i tak jak pisałam maj to nie mój miesiąc. Niestety jak mówiłam do gina idę dopiero po następnym okresie i z wynikami mojego M. Mówił żebym przyszła gdzieś około 12 dc. Porażka z tym wszystkim ale przynajmniej wiemy od czego zacząć.

Nikulam to mam podobne wyniki do Twoich. Jedziemy na tym samym wózku!!! Dziewczyna Bonda co z Tobą? Odezwij się kobietko i napisz chociaż że jesteś.

ewika to strasznie duzo masz ja niemialam tak wysoko prolaktyny niewiem czemu. a gdzie resztza dziewczyn?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować