Patrycja75 0 Napisano Maj 21, 2009 REA____ no więcej , więcej.... ona na pewno by powiedziała... no cos Ty mamusiu... tylko na tyle mnie wyceniasz hihi, piękna :) Ania____ a twoja niech nie słucha, bo ... podbije cenę hihi za swoje wynajęcie :) i się narobi, a dummmma kocia nie ma granic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 21, 2009 REA!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 A propos smietnika-wybrazcie sobie,ze moja kuzynka znalazla na smietniku,w plastikowej torbie 3 kociaki rasy Ragdoll..Takiego okrucienstwa to ja naprawde nie jestem w stanie pojac.Tym bardziej,ze takim kociakom mozna znalezc dom od reki! A te niebieskie oczy..no szok.Jednego kotka sobie zatrzymala,a dwa oddala. A co do mojego niunia to on naprawde zachowuje sie jak dziecko...hehe M mowi,ze to przeze mnie ;) Przed nim ucieka,do mnie przychodzi od razu i lazi za mna wszedzie.Nie nalezy co prawda to kociakow,ktore lubia sie miziac,no ale czasem nie ma,ze nie chce ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Maj 21, 2009 Foczki___- mam pytanie... czy brała któraś ślub w jesieni lub zimie? pytam tak teoretycznie, na razie... co się ubiera na wierzch? a może byłyście u kogoś? a teraz muszę was opuścić :) niestety bo obowiązki czekają, ale znając życie, to... będę pisać między czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Maj 21, 2009 RE masz racje, ja za duzo o tym mysle.staram sie nie, ale to samo z siebie przychodzi.ale synka nie zaniedbuje.dzieki niemu udaje mi sie zapomniec o swiecie ciazy.objawow sobie nie wmawiam, nie w tym cyklu.to tylko szkodzi, a nie pomaga.sporo chodze z malym na spacerki, bawimy sie razem i czas leci z cyklu na cykl.teraz czekam na @ i badania.no nic ide robic obiadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 21, 2009 Patrycja - moja kuzynka brała w lutym slub... miała normalna suknie .... w lokalu bylo ciepło a w kociele miała taka biała jakby moze nie pelryne ale bolerko bialutkie takie kruciutkie.... ale takie jakby z krolika wypozyczone.... takie ladne fajnie wygladała.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 21, 2009 Patrcyja cos takiego.... podobne lecz nie do konca http://images01.olx.pl/ui/1/13/08/13920508_2.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 21, 2009 Witam:) Pati_____ Sa bardzo ładne bolerka ,krótkie albo z futerka albo z ciepłego materiału.W kazdym salonie mozesz je obejrzeć ,maja duzy wybór:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 21, 2009 Folik, o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 21, 2009 O twoja córcię.... KOCIARO.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Maj 21, 2009 no to moja córcia jest, a jak nam kotek umarł, to mój M u weterynarza mówił, że przyjechał po syncia..... też był kochany, ale zachorował. moja kotka teraz ma depresję, wchodzi mi na głowę, biedna jest, nie ma sie z kim bawić! biedne te zwierzaki, zamknięte w domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 Moj niunius ma milion zabawek,zeby tylko sie nie nudzil.A jak mu sie juz znudzi zabawa samemu to mnie podgryza i miauczy tak smiesznie do czasu az zaczne sie z nim bawic hehe Na glowe wchodzi mi tylko jak cos jem hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 21, 2009 wariatki.... kociatki.... REA i Ania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 Ja tam nigdy nie twierdzilam,ze jestem normalna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Maj 21, 2009 ania..... no normalnie nienormalna baba..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 Hehe no dokladnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 21, 2009 ANIA I REA ja chce zdięcia Waszych dzieciaczków kocich;-) A ja jem obiadek zupka pomidorowa i ziemniaki z fasolką szparagową i kotlecik MNIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 Ja zjadlam zapiekanke :/ usmazylam rybke,ale nie mam na nia ochoty-M zje z frytkami-ble on je takie cienkie mocno spieczone..fuj ja takich nie lubie Beata poszlo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 21, 2009 to ide na poczte zaraz bede Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 21, 2009 Ania ale śliczny kotek a te oczy super są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 Raczej oko hehe bo ma tylko jedno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 21, 2009 Hejka! Nowa___Nie przejmuj się niczym ważne że jest jakiś postep byłaś u gina teraz badania i wszystko się wyjaśni może masz z hormonami coś nie tak to Ci ureguluję i się wtedy uda.Nie ma co sie martwić na zapas ;) Moja niunia śpi a ja też leże pod kocykiem bo coś mnie energia opuściła p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 21, 2009 Nowa a może Ty już jesteś w ciąży???Ile masz dni do @?Ja jeszcze 3... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 Klaudia ale masz dobrze,a ja za 45min do pracy ide.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudia0405 0 Napisano Maj 21, 2009 Ta dobrze Ania rano plewiłam maliny tak mi dało słońce popalić że szok na dodatek jakieś małe muszki mnie pogryzły i swędzą mnie plecy buuu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 Znam te male cholery.Mi nic po ich ugryzieniach nie jest,ale moj ojciec jest na to uczulony.Jak go kiedys pogryzly w ogrodzie,to mu rece i nogi spuchly,a z tych malych ranek leciala krew dosc mocno...A niby takie male muszki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 21, 2009 To meszki wstretne cholerstwa i swedzi okropnie....Wspólczuje:( Dziewczyny ratunku!!!! Co mogę kupic na 60-te urodziny przyszłej tesciowej??? Miotła odpada ha ha ...Pomocy,bo nie mam pomysłu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka323 0 Napisano Maj 21, 2009 A ile planujesz wydac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Maj 21, 2009 Już nie ważna cena ,byle cos fajnego było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Maj 21, 2009 Nikamo jak miotła odpada to już jest problem:-( Są czasem takie figórki porcelanowe z donniczką i kwiatkiem albo są ostatnio w sklepach widziałam w kwiaciarniach takie fontanny w pokoju co dajesz to jest bardzo ładne a ma styl A i jeszcze zależy co ona lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach