Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 mi sie niedawno dziecko snilo co je do lodwoki wlozylam zamiast do mikrofali.... wiec nadzieja jest jak sie sni.... a i bocian byl na dachu (juz nie we snie) i tesciowa mowila zebym wyszla i Ma za reke wziela to przyleci z dzieckiem..... ale ja mialam rece pelne roboty...i M sam patrzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ........ i bocian polecial :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 dupa dupa dupa.... orgazm srazm,,, co wy gadacie.... to nie orgazm wam rozdaje dzieci.... to wasza psycha!!!!! zaraz wam doleje tu , bo sie rozlazicie jak stare gacie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ale nad londynem piekna pogoda... oooooo pikna najpierw lalo, teraz gradzisko wali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Kate Ty nam lepiej fluidy powysylaj.... ale tak ogolnie to tylko 3 gg a reszta ciekawe gdzie moze cos napiszecie co by sie pozlatywały.... a LOLA to jest czy sie wypisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 kate, nie trzęś brzuchem, bo ci zaszkodzi!:) daj sobie ciotkom pogadać, pobiadolić! Folik, ty mi daj spokój z tymi twoimi snami i bocianami. ty się skup, jakie objawy masz lepiej i powiedz cioci, jak się czujesz! ja wczoraj widziałam 2 bociany obok mojego samochodu i co? o nie, nie, nie bliźniaki, raz jeden, a 5 km dalej drugi, no! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 prosze.... fluidy leca ****************************************************************************** ******************************************************************** ************************************************************* ***************************************************************************** ******************************************************************** ************************************************************ a to jeszcze troche ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ takie jak kijanki troszke :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 a te grady znad polski przezły na zachód - w UK są i nawet w USA. tam nigdy tak nie lało latem, jak teraz..... i bardzo dobrze, słońce nad nami Foli.... Kate, ty sobie poleż, poczytaj, odpocznij;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 REA - bedzie tak... (2) blizniaki czyli ze jedno sie urodzi szybko i dopiero za 5 min drugie.... a jak samochodem jechalas tzn. ze szybki poród... bedzie.... łatwy... a moje sen - mikrofala - inkubator a lodówka - in vitro z mrozkaów... hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Folik, ty głupol jesteś! zamrażarki... puknij się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 `````` ap ap.... łykam... ap `````` ap i jeszcze te ******* a te to jakies dziwne.... ********* czy to na pewno fluidy a nie swinska grypa jakas.... ap ap.... łykam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 kate, a ja sama więc nie gotuję, może wpadnę na obiadek, co tam dzisiaj szef kuchni poleca???? gradówkę???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Rea co ty mnie tu do czytania wysylasz? cholewa.... a wy tu bedziecie mi sie rozlazic :( Folik to ty juz nidlugo testujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 to REA fajnie jak to glupol glupolowi przygaduje nie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 czyli podsumowaujac ja glupol a Ty wariat wiec = sie .......... normalna kate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kate79 0 Napisano Lipiec 30, 2009 rosol z makaronem, pasuje pani ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ja się nie rozłażę, ja działam! pracuję, latam po lekarzach i spię!! ale śpię ostatnio, aż mnie na tarczycę przbadali, ale w normie! cukier też!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 oj Folik, ja tobie kibicuję!!!:) Kate - o której mam być?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 wariat... ja teraz nader spokojna i wyważona..... sama tylko jak palec.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 ja tez spie.... i tez normalnie.... i tez chodze do gina.... heeee..... nie chwal sie i jedz rosół Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 kate poszla pewnie nalewac - kate mi makaronu mało.... bo sie troszke odchudzam .... wiesz musze byc laska jak zaciaze... REA wiem ze kibicujesz a ja Cie strasze Towarem na JAJO dorodne... a Ty nie sluchasz tylko praca itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 chcę jeść rosół, ale nie wiem, czy już gotowy! gotowy? mam swój talerz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 oj Folik, jak zostałabyś bez pracy to byś mnie zrozumiała..... o niczym innym nie myślisz, tylko, czy zarobisz na siebie..... szkoda gadać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Ho ho ho Cześć Babeczki:) Aleście się rozpisały i jak zwykle musza Sobie dogadywać!!! Ale racja to racja przestac biadolic tylko brac sie do roboty!!!! Folik ja cos czuje że....... ale ciiiiiiiii!! a Rea Ty podlecz kręgi i bedzie ok ,w ciazy tez mozesz firme rozkręcać a potem M się nia zajmie na dobre! Kate załapie sie na łyzke rosołku??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 my chcemy rosół my chcemy rosół...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Lipiec 30, 2009 NIkamo..... masz talerz.... Kate.... tamta poszla gdzie ten rosół kure zabijasz dopiero... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 hej Nikamo, ja tez mam czutkę....:) oj temu mojemy chłopu nie ufam.... i nie umiem ręki wyciągać po pieniądze.....a jeszcze tak mi ostatnio działa na nerwy, że szok!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Chyba nam zupki chinskie zostana....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Lipiec 30, 2009 j Folik, cierpliwości, dobry rosół to kilka godzin się gotuje, daj jej przyprawić chociaż.... Kate my z Folikiem i Nikamo to chcemy dużo pieprzu i maggi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Rea to witaj w klubie ! Ja mojego to bym rozdarła na czynniki pierwsze i w kwasie solnym maczała!! Tak mnie wkurza ostatnio!!! Fasolka w brzuchu ,ślub za pasem a on sobie na rybki jeździ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach