Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 FOLICZKU___ kochana czyżbyś się pakowała ha ha ? to poczekaj, ja się tez spakuję...w końcu mówiłaś , że ja kasę będę u Ciebie zarabiać ? .....eeee...narobiłaś mi ochoty....a tu co ? Kochana na prawdę niewiele musisz brać ...hmmm... tylko co by na to twoja wielebna T.... powiedziała a o eMie nie wspomnę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 gorgeous - wspanialy cudowny PATI...........poczta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Patrycja to ja sie pakuje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 PATI gorgeous - znaczy ........... podniecony....... hihihi...... musiałam cos wymyslec... wstaw to w zdanie tłumaczone - co Ci wyszło.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa81 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 PATI wieczorkiem mnie nie bedzie bo bede na urodzinach u sasiadki.no to trzymaj sie cieplutko i nie odplyn nam w marzeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Pati - zabrakło tobie literki - gorgeous - świętny, wyborny itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 o juz mamy tlumaczenia:) Pati - ty mi się coś za bardzo czerwienisz dziecko - czy kolega wie, ze mieszkasz z pewnym przystojniakiem i codziennie wieczorem robisz bzzzz w celach prokreacyjnych? czy zyje w błogiej nieświadomości, że podrywa laskę? żadnemy arabowi ciebie nie oddamy! zaraz sama net odetnę chyba!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 popraw sie kobieto!:)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Foliku___ wcale nie podniecony ha ha to słówko znam ;) wstawiłam ... ale Nowa była bliżej ...jak ja bym Was słuchała ojjjj.. Foczki to byt tłumaczenia robiła... konferencja zakończona do wieczora , no bo wiecie ... nie można się tak dużo uczuć Foliku___ale czy ja się nadam do tej pracy hihi , bo Ty na moja podmianę na pewno... tylko jak sobie zaczniesz tak tłumaczyć słówka ha ha to ja nie wiem.... boleści przejdą, suchoty ha ha i inne dolegliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 albo daj mu mojego maila - zaraz go naprostuję! skarpetki poceruj, albo popiel grządki lepiej! przewrotów się zachciało! KOZA:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Rea___ kochana on nie Arab - europejczyk w całym tego słowa znaczeniu hahah tylko mieszka od 01 roku tam... wie, wie... strasznie ubolewa, okropnie nie lubi eMa...wie też , że nie jestem ideałem, że mam cellulitis haha , że tłuszcz mi kapie... nic nie dociera NIC...najważniejsze , że ślubu nie mam - bo on katolik hihi no komedia... ale powiem Ci Rea, że sypialnię taką bym sobie zrobiła... tylko cholera skąd ja taki hangar wezmę :) no i ewentualnie ta "łazienka" też jest do przyjęcia hahah- ale oczywiści zero zachwytu... tylko "it's ok" ha ha ha , wiesz prawdziwa Polka musi mieć klasę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 REUSIA___ Onnnn... naprostowany...., że aż w gardle zasycha ha ha ha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beata2611 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Dziewczyny dziękuje za gratulacje synka :-) A ja właśnie sie produkuje z obiadkiem a dzidziuś sobie szaleje w brzuszku i myśle że już mam dla niego imie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 REA___ a powiem Ci, że dałabym wszystkie maile Foczek, bo ...powiem Ci, że niektóre te dziewuchy polskie to tak się poniżają, że aż mnie śmieszy...nie wspomnę o koledze..aż mi szkoda, że żadnych przyjaciółek nie ma :( bidny taki poszedł by pozwiedzał, no nie ? Myślałam , że z Chciejką go zapoznam ale cóż Chciejka zakochana...a oo uparty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 uuuuu, czuję kłopoty..... będzie się działo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 aż mnie nos swędzi, tak czuję, wy też kozy, nie? dobrze, że siebie siostrami nazywacie:)))) Pati dawaj adres, biorę cęgi i przyjeżdzam jutro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 a gdzie się podziały nasze NOWALIJKI? halo - my tu czekamy na was!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Beatka - dawaj to imię! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Pati - ja mam taką fajną koleżankę - pytanie, czy ty go chcesz oddać?:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) buhahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
REA_ 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 ja wam tylko powiem, że dzisiaj śniła mi się twarz mojego dziecka:) nie wiem, cyz wierzyć w przesądy - bo ogólnie fatalne mam sny: przedwczoraj moje okropne krzywe i spiłowane zęby, wypadające plomby, wczoraj dziecko - może coś się niedobrego na mnie czai - mam nadzieję, że nie...... a dziecko to była dziewczynka - z blond lokami, roczna-półotra roczna. cała ja:)))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Oj REA___ gwarantuję , że kłopotów nie będzie, żadnych...ja jestem patriotką, mojej Polski bym nie opuściła nie wspomnę o eMie...mojej miłości do eMa nie przebije niczym ...nawet gdyby miał 1000 takich domów i nawet gdyby za 50 lat miał takie ciało... fakt jest bardzoooo inteligentny, romantyczny...coś tak jak "księciu z bakji " haha ale ...przepaść nie do pokonania... hihi REUŚ...przecież bym się zgubiła w tym domu hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 No nieeeee Pati a myslałam że juz odpuściłaś!!! Ja Ci dam Księcia z bajki w necie to kazdy takim jest!!!! Ty juz masz swojego !!!! O TYYYY ja musze z Toba porozmawiać ha ha !! A wiecie co Laseczki mi si dyiđ snio e miaam usg i okazalo sie e to dziewczynka !! No ciekawa jestem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 REA___ Ale to nie może być taka lalka barbie co to brzydzi się włożyć brudne naczynia do zmywarki haha... wiesz ja mu wczoraj wieczór opowiadam, ze pazury połamałam w ogródku...wiesz , żeby naświetlić, że ja taka normalna..a ten pisze "you are so sweeety " hahah no "rence" opadły mi... hmmmm czy chce oddać... ha ha haaaaaa aaaa mogłabym jeszcze tak z tydzień ? aaaa... znaczy się jako kolegi czy przyjaciela nigdy, jako faceta ....hmmm... powiem Ci kochana w poniedziałek.... AAAAAA.... jutro eM ma służbę... nie będę mieć kompa :( może od tatty wezmę na chwilę ale ...proszę żadnych komentarzy na NK jutro hahah bo nie mam haseł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 REA___ może ciociami zostaniemy :) ale bylby fajnie NIKAMO____ no pewnie, że odpuściłam... :) no co Ty Książę mój zaraz z pracy wróci :) przecież wiesz , ze ja się tylko angielskiego uczę...a mój słownik jakiś taki ubogi... połowę słów nie znam hahah... tłumaczenie zajmuje trochę czasu...dziękować Bogu, ze cierpliwość ma hahaha - jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 lachoniki moje - nie bede miala w poniedzialek urlopu... i jestem wkurw... na maxa nie chca mi dac w poniedziałek a M juz zapisany na 14 i ja musze go tak podrzucic.... kurna ..... zabije wszystkich chyba.......... wrrrrrrrrrrrrr. ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Folik a nie mozesz sie zwolnic na godzinke,dwie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Folik32 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Nikamo - mozna mozna ale ja tez mam swoje sprawy swoje zdanie swoje lata i urlop do h...ja mi sie nalezy 1 dzien i nie mam zamiaru sie opowiadac po co bo sie ciagle dopytuja..... w dupe mniech mnie cmokna..... kurna.... wrrrrrrrrrr buuuuu itd.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikamo74 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Wez na ządanie masz do tego prawo i niech Cię pocalują! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patrycja75 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 FOLIKUU___ kochana... wiesz może tylko tak mówią a i tak dadzą, nie martw się :( oj a ja chciałam , żebyś miała fajny humor to zawsze jakiś k...s popsuje coś... :( aj niektórzy pracodawcy nadają się do zamiatania ulic, a nie zarządzania ludźmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikulam 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Witajcie! Własnie udało mi się skończyć wcześniej prace:)Po drodze do domu nie wytrzymałam i kupiłam 1 gałke lodów : sorbet gruszkowy....teraz boje sie zmierzyć cukry:) Jeju jak ja zazdroszcze wszystkim brzuchatkom,że mogą spełniać swoje zachcianki ciążowe do woli .... PATI---uważaj na te znajomości internetowe bo mogą być az zbytnio wciągające:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach