Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
fermina30

Nowa.Zaczynam starania, kto ze mną?

Polecane posty

Gość fermiona30
witam, Evika ja tez czeka na wynik testu.. dzis dopiero zroblam zdjecia swoim testom, poki jeszcez widac na nich te kreski:) nie moge sie napatrzec, co chwile chodze i zerkam na testy.. Lola jak wyszly gołabki? Ale bym zjadla jednego:) Tu udsmiech w Twoja stronę sle:) Wy sie znacie na kucharezniuu, ja juz kiedys wpominalam, zebyscie podeslaly fajne, szybkie, latwe przepisy na obiadek:) Dziewczyny ja zmykam na wekend:) udanego i Wam zycze papa

Czesc dziewczynki. Tak stwierdzam,ze to nie fair,ze ta nasze cykle takie dlugie sa i tylko jedna owulacja..ehh bo tyle trzeba czekac..tyle czasu nadziei,a potem ta wredna @ przylazi.. Juz eMowi mowilam,ze wszystkie soki z niego wycisne,do ostatniego plemnika,powiedzial,ze nie ma nic przeciwko hehe No a gdzie ta Ewika?Ladnie to tak nas trzymac w niepewnosci? Chmurko__ciesze sie bardzo,ze fasolka zdrowa:):) tak trzymaj :)

Hej. Testu nie robiłam bo w nocy przyszła @. :( Strasznie mnie wszystko boli - całe ciało i dusza. Szczególnie w sercu- taką miałam nadzieję. Nie mogę pisać bo ryczę. Może odezwę się wieczorem. pa

Ewika Skarbie.Nie placz..Przykro mi,ze @ przyszla..Ale nastepnym razem na pewno sie uda :) glowa do gory :)

Ej dziewczyny uspokojcie sie! Nie piszcie tyle i nie wszystkie naraz,bo sie serwer wiesza...

Hej Dziewczynki. Weika nie płacz bo tylko oczy bedą opuchnięte a pociesz sie tym ze wnet znów bedziesz sie starać tylko @ pójdzie sobie. Ja już zrobiłam obiadek ha ha barszcz z uszkami z mięsem i grzybami i kotlety z indyka ziemniaczki i mizeria jak któraś chce to prosze bo mam tego jedzenia bardzo dużo. A ja już mam wścieklizne bo najpierw @ nie chciała przyjść a teraz sie u mnie chyba zadomowiła bo cały czas jest i nie widać końca, dodam ze zawsze brałam tabletki przeciw krwotoczne i tampony używałam a w tym cyklu ani jednego ani drugiego:-(

Beata - a właśnie rozmawiałam z babcią, że będzie chłopiec, bo jem kwaśne, ona też tak miała i ma dwóch synów, moja koleżanka tak samo:D Haha, widać, że co kobitka, to inna diagnoza. Na szczęście mamy tylko 2 płci do wyboru. Dzięki, dziewczyny za entuzjazm, ja też się cieszę, bo serce mi do gardła podchodziło podczas usg. Ewika, skarbie, nie płacz tylko, masz kolejną szansę na bobasa. Popatrz na Ferminę...

Czesc dziewczyny.Golabki zrobione i teraz jedne sa w piekarniku a drugie na kuchence sie podduszaja.Zobaczymy jakie wyjda z 30min jeszcze.Jak co to podesle przepis ale latwo znalezc na necie,i i jeszcze nam sie przy okazji zachcialo robic bigos ale jutro jeszcze musimy do PL sklepu skoczyc i kupic kwaszona kapuste i boczus,takze druga seria roboty juz jutro. ewika nie smutaj sie kiedys nadejdzie i Twoja kolej.Spoko spoko. \\ A tu co tak cicho na tym forum?

Lola__dlugi weekend sie zaczal to dziewczyny wywialo.Zawsze w weekendy jest cisza na topiku...chyba tylko ja taka bidna w domu albo w pracy siedze,bo my z eMem nie mamy wolnego..Ja mam dzisiaj,a potem cztery dni na popoludniu..M ma dopiero w czwartek. Milego wypoczynku Babolki. Lola__a gdzie do Hiszpanii sie wybieracie?

witaj Ania Nie wybieramy sie nigdzie zmielnilismy zdanie jednak do PL lecimy juz mamy bilety,i na wesele pojdziemy bo kuzynka sie obrazi bo ona u nas byla.Ale musze w 3 miesiace schudnac 15kg,i szukam na topikach jakiejs diety ciekawej zeby nie glodzic sie a zeby chudnac.

Nam juz sie znudzilo jezdzenie do Pl.Ciagle pretensje,wszystko w pospiechu.Pretensje o to oczywiscie,ze nie mozemy byc w dwoch miejscach na raz.Moi rodzice dzwonia gdzie jestesmy i kiedy przyjedziemy,u eMa to samo.Wszyscy zapominaja,ze to w koncu nasz urlop i my chcemy go spedzic po swojemu.Takze do Pl na dwa-trzy dni i gdzies za granice. Bylismy dwa razy w Hiszpanii i powiem Ci,ze boooooosko bylo. A co do diety to sprobuj South Beach-rewelacja.Masz podane co jesc a czego nie,z tym ze to co dozwolone mozesz jesc ile chcesz,wiec nie chodzisz gloda ;)

Ania o dzieki zara zposzukam tej diety,bo chcialabym schudnac 15kg w 3 miesiace bo wtedy do PL polecimy. A u nas jest to samo jedni dzwonia drudzy dzwonia masakra ale teraz polecimy i na wesele sie przejdziemy bo dawno nie bylam ostatni raz na swoim 2 lata temu hehe.A moze sie do Egiptu w zimie na swieta Bozego narodzenia wybierzemy.

Ania patrze na ta diete ale kurde nie mozna kawy herbaty alkoholu bez sensu jak ja to lubie

Eqwiko---przykro mi:( tak bardzo zaciskałam kciuki....:( Ja jestem jeszcze przed owu ale nie wiem czy w tym mc cos z tego będzie dziś tak okrpnie pokłóciłam się z M-em,ze na ta chwile ie chce miec takiej jego małej podobizny...wypiłam z żalu 3 piwa i jestem pijana...wybaczcie

Nie no Nikulam pijesz przez eMa?! No co Ty kobieto.. Ja juz do klotni przywyklam.Tak porzadnie klocimy sie rzadko,ale za to strasznie burzliwie. Ja jestem typem osoby,ktora nie znosi klotni i uwazam,ze to strata czasu.Zycie jest zbyt krotkie i nawet jak sie strasznie poklocimy to staram sie jak najszybciej pogodzic. Wiec zamiast sie klocic i upijac idz kobieto do niego,nie mow nic tylko sie przytul. A klotnie sa potrzebne,oczyszczaja atmosfere.Wazne,zeby sie szybko pogodzic. Lola__ w kazdej diecie sa wyrzeczenia.Kumpela probowala diety kopenhaskiej-drakonska dieta.Zaslabla przy 10tym dniu i sobie odpuscila.Ta dieta ma zmieniac przemiane materii i u niej niestety podzialala.Niestety,bo ona byla szczupla,a teraz je ile wlezie i przytyc nie moze.Zaczela chudna tak miesiac po zakonczeniu diety,jadla i dalej chudla.Teraz wyglada okropnie...jak wieszak...

Ania Patrzylam na ta co mi polecilas,ale niewiem czy dam rade,ale mozna sprubowac,ja i taknie jem duzo ani po 18 tylko pije,i troszke juz schudlam po tym ostatnim yg ale wiesz ja sie tak napalam ze juz po 1 dniu bym chciala wejsc na wage izeby 5kg nie bylo lae to glupio robie wiem,i wracajac do mnie jeszcze jak zaczelam tydzien temu intensywnie cwczas 1h dziennie rowerek 40 brzuszkow i 20 przysiadow i powiem ci ze juz czuje ze po piersiach ze mam mniejsze tylko zastanawiam sie nad brzuchem bo po ciazy mi zostal i rozstepy tez mam i celulitiz zastanawiam sie czy uzywacie czegos na smarowanie brzucha i na celulitiz czy nie.

nikulam Nie wyglupiaj sie nie pij przez eMa!!! Zwariowalas nie ten to inny:D

Na celulit sprobuj zel LOREAL body firm czy jakos tak.Jeden jest do smarowania dwa razy dziennie a drugi jest na noc,kosztuja ok 15e,ale sa calkiem niezle.Na rozstepy nie wiem,dopiero zaczne sie tym interesowac ;) Najlepsza dieta sa cwiczenia.Ja ostatnio tez sie troszke za siebie wzielam i nie jem kolacji..Nie tylko Ty tak masz,ze chcialabys,zeby od razu 5 kg ubylo-tez tak mam :) A i co do cwiczen-sprobuj pilates.Nie wielki wysilek,wazne jest oddychanie i precyzyjne i powolne wykonywanie cwiczen.Ja kupilam sobie plyte Kick & Burn + pilates za 18zl w empiku,wysylka do irl kosztowala chyba cos kolo 20zl.Cwiczylam to przez 2 tyg i wiesz mi lub nie,ale nawet M widzial efekty.Plyta trwa ok godz,ale po treningu czujesz,ze pocwiczylas.

Ania dzeki jutro sie moze przejade do Balliny i moze gdzies tam znajde,a myslisz ze same cwiczenia jak jezdze na rowerku i cwicze brzuszki i przysiady to nie pomoga?a co ty ja juz kolacji nie jem po 18 nic teraz czuje ze mnie kreci w zoladku ale nie zawzielam sie i nie jem.

kupilam go w zwyklej aptece,byly tez w dunnes stores.pewnie,ze rowerek duzo da.brzuch najlepiej sie cwiczy bieganiem albo plywaniem,wbrew pozorom.cwiczenie brzuszkow wzmocni miesnie,ale jak chcesz zgubic tluszczyk z brzuszka to najlepiej biegac lub plywac :) Tez powinnam pocwiczyc,ale ja naleze do leniwcow i po prostu mi sie nie chce :P

Uhm oki poszukam,no ja na basen niemam gdzie tu w Co.Mayo chodzic bo jak widze jakie sa brudne i nieprzystepne to niechce mi sie nawet jechac.a biegac sama wiesz jak tu w Irl jest z pogoda,myslalam ze cos mi dadza cwiczenia brzuszkow i rowerek,zobaczymy jak mi sie okres skonczy to zaczynam znowu cwiczenia i jazda z odchudzaniem:D

Hej Babolki!No w weekend mamy topik tylko dla siebie! Ewika_____wszystkie wiemy co teraz czujesz,jutro będzie lepiej. Anka___co do diety kopenhaskiej to ja ją stosowałam i przeszłam JAKOS do końca schudłam bardzo w za krótkim czasie i wyglądałam żle jak wieszak!kości miałam na wierzchu można się wpędzić w chorobe .Nie jadłam normalnie bo wydawało mi sie ze od wszystkiego utyje.Na szczęście mam to za sobą i jem normalnie i wyglądam lepiej bo udało mi się przytyć 2 kg a dietę stosowałam 2 lata temu.Ważę 59 kg. Lola_____ja zawsze gołąbki robię z wieprzowiną lub wołowiną są o wiele smaczniejsze od drobiowych.Ale jak na pierwszy raz i drobiowe się zje ;) Nikulka_____O co poszło z eMem gadaj zaraz o ile jesteś w stanie po 3 piwach ;) wyżal się nam od razu będzie Ci lepiej.

Czesc Klaudia No a ja mam teraz dola bo chce szybko w miare mam 3 miesiace na to zeby schudnac 15kg,i mysle jak to zrobic i oczywiscie brzuszek ktory zostal mi po ciazy zeby mi zniknol,a na basen i na bieganie niemam co liczyc bo tu w Irl niemam jak i gdzie.bo pada przez wiekszosc czasu. Doradzisz moze ty mi tez cos:D plissssss

No nic widze ze was niema,takze chyba znikam bo co bede sama ze soba pisala,jutro sie moze gdzies przejedziemy i kupie jakis krem na cellulitic z jakims masazerem moze cos to da.

Lola na brzuszek bardzo dobre ćwiczenie to nożyce pionowe i poziome i brzuszki nie zaszkodzą,stosuj też jakiś balsam ujęrniająco modelujący.pij dużo wody,zrezygnuj ze słodyczy.Nie jedzenie kolacji baaaardzo dużo daje i trzymaj się tego po kilku dniach się przyzwyczaisz.Jedz w malutkich ilościach żeby nie przeciążac żołądka i możesz sobie wieczorem pić herbatkę przeczyszczającą.Takie moje rady Loluś myślę że w 3 m-ce schudniesz bez problemu z 10 kg a to bardzo dużo.A ile chcesz ważyć?

A na cellulit masaże i zapytaj w aptece o jakieś tabletki na cellulitis bo są różne i możesz sobie łykać ;)

Klaudia Wiesz co ja Ci podam moj codzienny rozklad posilkow jak to wyglada. 7.00-snaidanie kanapki z chleba pelnoziarnistego z maslem i szynka albo serem zoltym albo serkiem topionym,herbata owocowa,kawa 3w1 ale chyba zrezygnuje z niej. 9.40 -w pracy na przerwie nic nie jem pozniej przez czas do nastepnej przerwu pije wode ze sokiem bo chce sie pic 13:40 kawa 3w1 tylko. 17.00 po pracy obiad albo zupa z makaronem jakas albo ziemniaki ze salatka albo sam filet podduszony na warzywach albo ryz ze sosem. 18.00-kawa 3w1 i pozniej juz nic do ana tylko pije albo soki wieloowocowe albo mineralna wode. I oczywiscie 30min rano i wieczor rowerek w domu, 20brzuszkow, i 20przysiadow I to moj caly dzien. A tera zjak mam wolne to tylko kawa tak kolo 9 rano i pozniej nic tak do 15 i potem jakis owoc wieczor i soki albo wode pije. I co ty o tym myslisz?

No jutro sie przejedziemy i kupie sobie jakis krem i masazer a moze tabletki tez kupie jak jakies beda.Zastanawiam sie nad owijaniem sie folia spozywcza jak cwicze na rowerku i potem brzuszki ostatnio tak zrobilam to pozniej po cwiczeniach jak sciaglam to mokra byla skora i folia czyli chyba pomagalo:D

Jak sie stara o fasolke to niech lepiej nie bierze zadnych tabletek...ten zel loreala jest naprawde dobry ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować