Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hekta

W ktorym tyg urodzilyscie pierwsze dziecko????

Polecane posty

Gość hekta

czesc mam pytanko w ktorym tyg urodzilyscie pierwsze dziecko,ja wlasnie zaczynam 40 tydzien a tu nic,juz nerwice dostaje

Gość hekta
jejku czyli goruja ciaze przenoszone,kurde ja juz pragne urodzic,nie chce jeszcze 3 tyg chodzic w ciazy,no bo zaczynma teraz 40

Gość hekta
ale ja wole zeby porod sam nastal a nie wywolywali,bo na wywolanie to ja moge czekac az do 42 tygodnia

dziewczyny ja mam termin z usg na 16 luty z miesiaczki na 21 jakiego powinnam sie trzymac?.z usg w 12 czy 13 tyg dzidzia byla wieksza wiec lekarka mi zmienila termin

syna urodzilam w 37 tygodniu przyszla mama najbardziej wiarygodny termin jest zawsze ten z ostatniej @ poza tym podczas ciazy jeszcze nie raz zmieni Ci sie termin z usg mi w 1 ciazy termin z usg wahal sie czasami o prawie miesiac! ale gin nigdy nie bral tego pod uwage, zawsze wazniejszy by; termin z @

Gość hekta
halo kobitki wypowiadajce sie

43, cięcie planowe, zero akcji porodowej. Nie wiem, czy jakby go nie wyjęli, nie siedziałby do dzis...ma 3 lata :D

Gość mamaeryka3
w 40tyg

Gość hekta
o matko 43 tydzien!!! przeciez to niebezpieczne dla dziecka juz sie robi

Gość hekta
jeju 26 tydzien:-( ale amm nadzieje ze z malenstwem wszystko w porzadku i rosnie zdrowo

No cóz Hekta, najlepsze jest to, ze mały byl ułożony miednicowo, i wiadomo było, ze skonczy sie cięciem, a oni czekali niewiadomo na co:O Ale skonczyło sie dobrze:) Tylko, ile sie namęczyłam w szpitalu, to inna kwestia

oj ja to bym chciała jużurodzić... ale jak pomyślę że nawet można przenosić to mnie szlag trafia... ja chcę już moją małą :):):) przytulić, pocałować i ponosić na rączkach :):)

Gość kinia-
witajcie ja zaczelma wlasnie 35 tydzien ciazy i powiem wam ze jzu bym chciala urodzic za jakies 2 tygodnie...bo moj brzusio juz duzy i przeszkadza mi ciezko sie chodzi i wszystko boli;-)

Gość hekta
nikt wiecej sie nie wypowie?