Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz K

Nie jestem tym typem...

Polecane posty

O tak ! Ja to teraz doskonale wiem, od niedawna cieszę się drobiazgami bo... jest źle :O

W stolycy nieco cieplej niż parę dni temu, ale pogoda taka "barowa" :O Nic tylko siedzieć w domu (najlepiej przed komputerem). Niestety, trzeba trochę poudawać, że się pracuje...

witaj sniezynko ano jak widac zagniezdzilem sie za rogiem ale kto mnie lubi ten mnie znalazl

Znaleźć Cię nie było trudno... Napisałabym raczej "kto mnie lubi, ten CHCIAŁ mnie znaleźć...".

Gość pewnie mu żona
kazała naczynia umyć i dlatego taki wkurzony na cały świat ogarnij sięcżłowiek:)

Gość skoro piszesz
widzisz ogarnij się-nie jest tak źle żona Ci nie marudzi,żebyś naczynia umył :o to się usmiałam...

Gość skoro piszesz
raz na tydzień-eeeeeeee to nie jest z Tobą źle-takie podejście ma większość facetów

Czytałam Twój post \"tam\"... Pisz co chcesz, ale mnie to przeraża - taka polemika Łukasza z jego alter ego ...

Gość skoro piszesz
są jeszcze tacy co to zmywają jak już cała zastawa(łacznie z ta swiateczna)w zlewie

Gość skoro piszesz
Basia a Ty nigdy nie mówiłas sama do siebie?

Gość skoro piszesz
wiem, ale jeśli ktos to lubi(nie chcę uzyć zwrotu jeśli to pomaga) coś dziwnego dla nas dla kogoś może być normalne np ja lubiłam jedząc zielone jabłka troche je posolić :o wariatka mówili ;) mnie raczej nie przeraża takie gadanie ze sobą,do siebie itd bardziej intryguje mnie treść :)

Tylko, że ja na to patrzę, nie tylko z perspektywy forum, ale również tego, co czytam w mailach...

Gość skoro piszesz
wiem, nie wnikam tak głęboko, trochę "bagatelizuję"...tylko po co? moze szukam pozytywów-czasami na siłe, a czasami pieprzę jak potłuczona :o

A może zmienisz trochę ten nick ? Cięzko tak się zwracać do \"skoro piszesz\" :D

Gość skoro piszesz
dobra uwaga :D

Za jakimi plecami ? :P Zawsze może sięgnąć parę postów wstecz i będzie wiedział o czym (albo o kim) mowa.. Czaarna - lepiej brzmi :P A ja już w domku i szef mnie nie przyłapie w internecie :D

A "czaarna" to dlatego, żeby nikt nie pomyslał, że jesteś tzw. "blondynką" ? :P