Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łukasz K

Nie jestem tym typem...

Polecane posty

blondynka nie jestem ale czasami bywam :) i nie mówie tu o włosach oczywiście

To tak ja jak, "mentalną" blondynką bywam częściej niż blondynką dosłownie :P

Naszego gospodarza nie ma, więc zajrzę później. Może nie wypada tak pod Jego nieobecność :)

jak dobrze,miałam Cię przeprosić bo wanna za mną tęskni ;) do wieczora

a ja wstaje a tu sie okazuje ze juz czas zbierac sie do pracy i tak bywa ze sie czasem tylko dwa lyki kawy zdazy wypic i trza gonic wiec buziam buziam i buziam

Balon czasem zwisa dlatego, że wcześniej został nadmuchany do granic niemożliwości. Może jest tak też z życiem...

z mym zyciem jest tak napewno zostalo przedmuchane i to do zagranic mozliwosci ide spac :-( dobranoc (mam nadzieje ze sie nie obudze)

jakze bym mogl dla moich pan Basi i czarnej sie nie obudzic no wstydzcie sie takich mysli nawet :-P

MY się mamy wstydzić ?? :D A kto pisał "mam nadzieję, że się nie obudzę" ? Humor wraca, cieszę się, naprawdę :)

jaki humor toz to ostatnie wymuszone grzebanie sie w poczuciu nieprzyzwoitosci (...) mi trzeba

no tak wstyd mi bardzo :o a teraz poprosze o weselsze wiadomosci bo własnych złych mysli mam pod dostatkiem.....

Niestety, ode mnie lepszych wiadomości raczej nie usłyszysz :O Same złe wieści...

tak sobie mysle jakby fajnie bylo gdyby cialo czlowieka bylo doskonale pod wzgledem zdrowotnym....Bog nie przewidzial wszystkiego? Te moje dolegliwosci to pewnie pikus w porownaniu z innymi

a juz najgorsze jest myslenie.... w mojej glowie szerzy sie czarnowidztwo....jab stac sie osoba myslaca pozytywnie?

A skąd wiedziałaś, że te złe wieści dotyczyły właśnie spraw zdrowia ? Tak własnie jest, niestety... I chyba nie pikuś :O

a co moze bardziej dobijac? mnie np lecza ale chyba sami nie wiedza na co :o

Mnie leczą i wiedzą na co, a nadal jakoś bez efektów :O Ale to nie tamat na to forum.... A gdzie się podziewa nasz gospodarz ?? :P

go go go spodarz ma totalny rozpizdziel dnia i nocy jak swiastaka dzien i strasznie malo czasu na sen choc nie robi nic produktywnego rozrasta sie jak drzewo z myslami za dlugo sam na sam chcesz wolnosci ja ci ja dam daje od siebie codziennie jak nie ma mnie nigdzie wtedy jest spokoj znam 200 osob kazda w szoku jak po wynikach ktore oglasza doktor ...jedyne co maja to marzenia ze moje niepokoje nie popsuja im humoru i dnia i nikt niie chcie lukaszKa i zadna na smierc go nie zaglaska bo ma chlopak leb potrzaskany i nie pewne na przyszlosc plany meczy zna z przeszloscia mowi to goscia odnalazlem droge i ide mysli mam przepalone i podciete nogi Boze drogi dzieki (oboje wiemy co mi robisz :-)

Chyba Twoje wywody są za mądre jak na mnie, bo chyba nie nadążam za Twoimi myślami... Słowem pisanym posługuję się bardziej \"wprost\"...

wprost to tez bardzo stronnicza gazeta ale dobrze sie ja czyta a slowem pisanym lubie zaglowac nawet przypadkiem mozna stworzyc interesujaca hybryde

O, to widziać ! (że lubisz żonglować słowem pisanym....) Nawet Ci to nieźle wychodzi...