Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda co Niemca chciała

dostałam niesforny prezent!!

Polecane posty

Gość kanapka
Zaopiekuj się tym maleństwem :)

Gość kanapka
to co ze skundlony :/ jaki problem jest w tym? Nawet jeśli to i tak będzie Twoim najleprzym przyjacielem jeśli będziesz o niego dobrze dbać!

skundlony nieskundlony to mało istotne, nie w tym przecież rzecz :-o chodzi o to, że to maleństwo jest kompletnie niespodziewanym gościem, nie chciałam wcale żadnego psa. :(

Gość 1700000000000000000
to mi oddaj jak nie chcesz:) sliczny jest :)

Gość fdssdfsdfds
Jest prześliczny! Ale zanim zdcydujesz się na opiekę nad nim, upewnij się, że masz co do tego warunki (żeby np nie siedział cały dzień sam w domku itd) póki się do Ciebie nie przyzwyczai...

Gość alsza mea so
ale cudny :-D

Gość fdssdfsdfds
A tak na marginesie zazdroszczę Ci go bardzo!!! :) Chciałabym sprawić sobie pieska ale niestety prawie cały dzień pracuję i nie miałabym dla niego tylko czasu, ile on potrzebuje :( Jest cudny.

Gość piekny jest
ja tez kiedys znalazlam psiaka przy smietniku nawet podobny do twojego "prezentu", powiem szczerze ze nie bylo mi na reke akurat teraz miec czworonoka pod opieka bo nie było na to czasu, ale jakos nie mialam serca go oddac, jesli sie chce to da sie wszystko tak poukladac by piesek zostal. teraz nie wyobrazam sobie ze moglabym postapic inaczej, na pewno jest ciezko na poczatku ale, zobaczysz ze po pewnym czasie bedzie on twoim najwierniejszym przyjacielem nawet jesli teraz nie przepadasz za psiakami.pozdrawiam

Gość fdssdfsdfds
Ale nawet jak jest skundolny, to co z tego?

tak mi się serce kraja jak mam pomyśleć o oddaniu go, ale ja właśnie też dużo pracuje i większość czasu nie ma mnie w domu. ech.. muszę to poważnie przemyśleć.

każdy mały piesek czy kotek jest cudny. Jesli ktoś się decyduje na zwierzę to musi to być przemyślany krok.Schroniska juz i tak pekają w szwach:o nie rozumiem ludzi, którzy daja komuś zwierzaki bez uzgodnienia z "prezentobiorcą":o

co to za różnica czy jest to skundlony psiak czy nie :-o po wystawach i tak bym nie miała zamiaru z nim jeździć :-o

Gość Rosalinda chce pokazać
że ma skaner w oczach i jak skundlony to do uśpienia. :-o

Gość lamaga pokryta linomagiem
nazwij go Prezent :)

Gość fdssdfsdfds
To chyba podrzutek, a nie prezent... Chociaż oczywiście nie wiem :) Ktoś pozbył się "problemu" i ma czyste sumienie, że nie oddał do schorniska. Mało odpowiedzialne, ale mam nadzieję, że ten maluszek będzie miał dobry dom :)

Gość wszystko co male jest ladne
nie przepadam za psami...ale nie plakalabym gdyby ktos mi podrzucil jakiegos kotka :D. Postawilabym rodzine przed faktem dokonanym :D

Gość 1700000000000000000
wanda to przeznaczenie :) dostałas go od losu i nie mozesz go oddac tak naprawde :) to 1 zdjecie i jego smutne oczka ....cud miód i malina jakby piesek tak na mnie spojrzal to juz na zawsze zostałby u mnie:)