Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda co Niemca chciała

dostałam niesforny prezent!!

Polecane posty

Gość saishuu ressha
"Czemu piszecie dziewczynie, żeby zostawiła sobie pieska bo taki piękny a nie piszecie jaki to wydatek i obowiązek ?" bez komentarza. chyba tylko ty tutaj masz ludzi za idiotów i twierdzisz, że nie wiedzą takiej podstawowej rzeczy. autorka ma swój rozum i doskonale wie, że pies to nie zabawka, a obowiązek i wydatek. zresztą, jaki kurwa wydatek? psy mam już od dwudziestu lat, w sumie cztery i jakoś nigdy nie uskarżałam się na wydatki, jebnij się w łeb, pusta pipo :o

Gość piękny i śliczniutki
"ROSALINDA PACZEKO Czy jestem zła ? Chyba tak ale nie dla bliskich " ale to chyba tylko dlatego , żeby Cię na starość nie zostawili , co ??

Niech dziewczynka weźmie kundelka i męczy sie kilkanaście lat :) W sumie każdy lubi co innego. Niektórym odpowiada życie w chlewie, prawda ? Zobaczymy co nam napisze za rok, dwa. Pragne zauważyć, że ona nie wie co zrobić a wy jej wmuszacie przygarnięcie psa, którego nie chce i nie chciała.

odkurza się po jeździe samochodem...to chyba logiczne....chyba,że nie dla ciebie :P owszem noszę czarne ,eleganckie ciuchy ale....nigdy nie jeździłam z psem na kolanach!!! mój pies jest wychowany i nauczony jazdy w samochodzie a poza tym skad wiesz czy śmierdzi? mam psa,któerego ze względu na długi włos nalezy kąpać co 7-10 dni.Mój pies pachnie!! Osobiście spotkałam wielu ludzi,którzy gorzej śmierdzą niż pies wzięty dopiero co ze schroniska :O

Gość blah blah blah
rosalinda, przestań celowo psuć ludziom krew. widzę, że masz niezłą radochę pierdoląc głupoty, dziecino :o

Izunia 30 - Ciekawe gdzie jeździ Twój pies w tym samochodzie. Na dachu ? w bagażniku ? Jakoś nie wierze, że nie wnosi piachu na siedzenia, nie zdarzyło mu sie żygnąć kiełbasą.. Nie będziemy tu dyskutować o czystości, bo widzisz dla każdego higiena to co innego.

ja psa kiełbasą nie karmię a na tylne siedzenie wystarczy rozłożyć specjalny pokrowiec (do kupienia) albo kocyk i po problemie i tak jak pisałam - sa odkurzacze no ale ty nie widząc mojego psa,ani mnie nie znajac wiesz lepiej,że chodzę w kłakch i śmierdzę psem ale wiesz jak to jest - KAŻDY SĄDZI WG SIEBIE!!

grzeczna prośba - ale jak mam pomóc z allegro,zalicytować? bo drugiego psa do domu wziąć nie mogę niestety

Izunia 30 - nie żartuj, nie weźmiesz drugiego psa ? dlaczego ? tylko nie tłumacz sie, że twój nie akceptuje albo nie masz miejsca. Pokaż jak kochasz psy :)

Gość ale plama
nie wiem w jakim ty świecie żyjesz, ale teraz praktycznie za śmieszne pieniądze kupuje się pokrowce na siedzenia stworzone specjalnie do przewożenia psa. psy nie śmierdzą, chyba że ty nie wiesz, że psa trzeba kąpać i wycierać. jak karmiłaś psa jakimś gównem, bo ci pieniędzy szkoda było (toż to taki wydadek!) to pretensje miej do siebie. pies nie jest ani wydatkiem, ani śmierdzielem, zarzygańcem, obsrańcem jeśli się go umie wychować. ty rosalindo nie umiałaś, nie mamy o czym dyskutować 🖐️ z tego co widzę autorka przestała się tu wypowiadać, więc nie wiem po co odpisujecie na frustracje rosalindy, od leczenia problemów psychicznych jest psychiatra, a nie kafeteria.

Gość hazelnut
:D

Rosalinda na tym topiku pokazalaś w jakim otoczeniu zyjesz:O brudne psy, brudne siedzenia w samochodzie i zarzygana tapicerka ... no no :O Od zawsze byłaś tu wyśmiewana, ale ten topik pobił wszystkie Twoje wypowiedzi. :D

Gość Grzeczna prośba...
Można wpłacić choćby złotówkę. Jest numer konta podany. Skoro Panie lubicie zwierzęta, to proszę, pomóżcie....

proponuje zakończyc dyskusje na tym etapie. nie zniżajcie się pod poziom Rosalindy, uwierzcie mi że nie warto ;)

Gość to może Rosalinda
podaj maila, to wyślemy Ci dowody wpłaty

Gość kanapka
JA mam psa...od zawsze miałam psy... nawet jak moja mama była w ciązy zemna w brzuchu to już jeden z psów wyczuwał coś i czuwał.. Po moim urodzeniu zawsze był przy mnie.. choronił mnie, nie dał mi zrobić krzydy a nawet pilnował ... ja robiłam z nim co chciałam..dłubałam w zębach..ciągnełam za fafluny a nawet wkladałam palce do oczu.. Był kochanym psem.. poźniej miałam jeszcze jednego a teraz mam kolejnego.. Kocham psy.. bo one potrafia kochać ludzi.. I owszem.. jestem ta osobą która leży z psem.. ba a nawet na jednym łóżku.. kocham sie do niego tulić.. czuć jego ciepło a otwierając oczy widzieć w nich miłość :)

Bo Rosalinda stara się na siłę udawać wielka dame :P szkoda że jej to nie wychodzi :P

Gość kanapka
ee tam.. :D nie boje się tego.. wiem swoje.. Współczuje za to jej. Bardzo wiele traci.. zwierzęta moga wiele człowieka nauczyć. Człowiek powinien czerpać przyjemność z możliwości opieki nad nimi. Naprawde nawet gryzonie są cudowne (mam szczury)