Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanda co Niemca chciała

dostałam niesforny prezent!!

Polecane posty

dla dziecka się nie wiążę, bo nie chcę, ale gdybym mi się zdarzyła wpadka, to bym raczej wyjścia nie miała. psa też nie chciałam, ale mam małą wpadkę, więc co mam zrobić? masz jakieś rozwiązanie?

częściej sprzątać ? Chyba trzeba by było non stop szorować podłoge a zaraz potem lecieć z papierem i sprzątać co raz gówienko lub żygi. Obrzydliwości. Miałam psy to wiem co mówie.

Gość piękny i śliczniutki
zostawić sobie koniecznie:) ale dowiedz się też od kogo to , bo to raczej przypadek nie jest ... chyba :)

no na pewno zrobię dochodzenie.

to jest szczeniak,na dużego raczej nie wyrośnie....więc i dużo nie będzie jadł :) ja mam dużego psa i zadawala się 300 gramami dobrej suchej karmy dziennie i 250 gramami mięsa

Wanda co Niemca chciała =zatrzymaj pieska:) ROSALINDA PACZEKO =dziecko tez brudzi,wymiotuje w najmniej spodziewanym momencie,psuje rozne rzeczy i co?Tez trzeba wtedy je oddac?

Gość piękny i śliczniutki
a powiedz jeszcze jak był "zapakowany" ten prezent ?? ten koszyczek taki typowy dla pieska czy coś przypadkowego ? bo chyba jakby ktoś chciał go tylko podrzucić byle komu to raczej nie martwił by się o oprawę ??

Gość disclosure
rosalinda, jakaś ty ułomnie zacofana :o jak masz pierdolić takie głupoty, to lepiej się powstrzymaj, bo jedyny efekt jaki przynoszą to pusty śmiech i litość. ty siebie sprzedaj na allegro za złotówkę, głowę dam sobie obciąć, że takiej zacofanej wieśniary i tak nikt nie weźmie 🖐️

LadyPretensja.- kochana zgadzam sie, dziecko to też udręka, ale najczęściej żyje dłużej od nas i jest szansa, że pomoże na starość. Tutaj poświęcasz 15 lat życia i chowasz do ziemii. Co z tego jest prócz zmarnowanych lat i syfu w domu ? Poza tym dziecko może jechać chociażby normalnie w samochodzie a tu masz zaraz obrzygane siedzenia, obsikane, smród i pełno włosów, że samochód nadaje sie po paru przejażdżkach na złom !!!

zastanów sie czemu tyle psów w schroniskach i przy drzewach. Ludzie tego syfu psychicznie nie wytrzymują... Jakby pomyśleli wcześniej przed zakupem nie było by tyle psów po schroniskach.

\"a tu masz zaraz obrzygane siedzenia, obsikane, smród i pełno włosów\" to ty chyba psa z chorobą lokomocyjną miałaś :o skończ waść, dziecko, bo pierdolisz jak potłuczona.

koszyk duży wiklinowy z zamknięciem i rączką, przyda się w przyszłości :D z tym, ze wysłany gazetami i jakąś szmatą.

ROSALINDA PACZEKO =czyli wyznajez zasade-cos za cos.Wychowujesz dziecko tylko po to zeby dalo Tobie na starosc szklanke wody,tak?Zwierzak jest bez sensu bo nie ma nic w zamian?Z takim podejsciem nie bedziesz miala w zyciu dobrze.I pamietaj-kto nie kocha zwierzat-nie kocha ludzi.Ja takie osoby omijam wielkim lukiem :O

mój pies przejechał już tysiące kilometrów w samochodzie,żadnego syfu i smrodu nie mam! jest coś takiego jak odkurzacz- jak się go używa to nawet włosów w samochodzie nie ma :P

Izunia 30 - Tak, odkurzasz w czasie jazdy ? A może nie nosisz eleganckich czarnych ubrań ? Niektorym odpowiada syf i bycie fleją. Wiesz, niektórzy to nawet spią z psami w łóżku :) z tymi samymi coto wycierają sie po ulicy i wąhają innym kundlom jaja na dworzu.

Gość kalokalonka
Roslinda jesteś złym człowiekiem, od dzisiaj będę uważała na każdy topik w którym ty udzielasz porad.Masakra....

Gość hazelnut
Rosalinda to zmina suka i tyle na ten temat. Jak nie interesujesz sie innymi ludzmi to po co tu jestes pilnuj swojej rodziny zeby ci nie nawiała.

Gość bakara
to spieprzaj już teraz i ludziom we łbach nie mąć swoimi radami. nie masz nic mądrego do powiedzenia, to się nie wypowiadaj, a swoje teksty o tym jaka ty zimna i zajebista jesteś, bo nie dbasz o innych to sobie do kieszeni schowaj, to żałosne :o

Gość rosalinda to kolejny fake
udający egoistyczną, wredną, zimną sukę, która przeliczyła własne ambicje i priorytety.

co ? myślicie, że mnie ruszą te teksty czy jak ? Czemu piszecie dziewczynie, żeby zostawiła sobie pieska bo taki piękny a nie piszecie jaki to wydatek i obowiązek ? Chcecie, żeby sama sie przekonała i wywaliła psa za pare miesięcy do lasu ? To jest wasza miłość do zwierząt ? Brać pod wpływem chwili jak zabawke ?

Gość gdyby cie nie ruszały
to miałabyś zwyczajowo w dupie i zaprzestała kompromitacji na tym wątku :)

Gość hazelnut
to uspijmy wszystki zwierzeta bo smierdza. super pomysl!

Gość tak sobie tłumacz
:) 🖐️