Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaa babaka

jak dac nieznajomemu facetowi do zrozumienia ze mi sie podoba?

Polecane posty

Gość innaa babaka

hej Kwiatek :) dawno tu nie byłam :) no wiesz, a dlaczego to ma byc kobieta :)??? od lat jest utarte, że WY jesteście myśliwymi :) jakby mi facet zaproponował kawę, i w miare byłby ok i nie przejawiałby właściwości kopulacyjnych na pierwszy rzut oka :o to umówiłabym sie :) a tak, ... jakos nie wyobrazam sobie zaprosic faceta na kawe, choc niejednokrotnie mam na to ochote ;)

Gość P Happygirl..
hmm..:/ To on powinien pierwszy krok zrobić never you..

Gość P Happygirl..
Jesli ty zrobisz pierwszy krok to potem on bedzie miał za dużą pewnośc siebie ze ma cie w garsci i bedzie cie traktował ot tak. Wierz mi nie warto .

m-s-p: zachecajacy usmiech wystarczy na zachętę kazdemu factowi ktory jest zainteresowany kontaktem z kobieta. jezeli facet po tym nie zadziała to znaczy ze nie jest zainteresowany i tyle

Kwaiatku, masz racje.. ale jak już mówiłam... czasami jest tak, że dziewczyna nie może się przełamać (mimo, że jest smiała i wyszczekana tak jak ja - to jeszcze nie jestem aż taka, żeby uśmiechać się do faceta, na widok którego szaleje :) to jeszcze takie dziecinne z mojej strony, ale cóż :) tak już mam :)))

Gość P Happygirl..
dizel tylko? :/ nie chce sie kłócic ale to jest obraźliwe..

m-s-p: no to jak jestes smiala i wyszczekana to zagadaj do niego zamiast sie usmiechac. naprawde mozesz odniesc sukces, wcale tak nie musi byc jak P Happygirl pisze... mnie byla sama złapała pod reke jak wychodzilismy po 1-szej randce az sie zdziwilem. ale nie oponowalem bo mi sie podobala. a potem zostalismy parą. wiesz-do odważnych świat należy ;)

m-s-p: na serio to fajne jest jak kobieta podrywa. jak facet bedzie chcial to da sie poderwac, wierz mi

nie no przeciez wy wogole nie dajecie wszystkie dziewice tylko po slubie,a w noc poslubna ulubiony txt nie mam blony bo kiedy mialam rocek usiadlam dupa na smocek!

Gość P Happygirl..
Ale w wiekszosci tak jest ze faceci czuja sie potem wyluzowani i czuja ze zrobisz dla nich wszystko.. Czuja sie zbyt pewnie i swobodnie.

P Happygirl - moze tak byc ale nie musi. trzeba obserwowac tez reakcje faceta jak on sie zachowuje. nie warto natomiast za bardzo nadskakiwac bo faktycznie bedzie jak piszesz. wiadomo-nie ma reguly, kazdy/kazda jest inny/a

Gość P Happygirl..
w wielu przypadkach tak jest.

"Ale w wiekszosci tak jest ze faceci czuja sie potem wyluzowani i czuja ze zrobisz dla nich wszystko.. Czuja sie zbyt pewnie i swobodnie." no wiec... miłość to jest gra w przyciąganie i odpychanie. i nigdy ani kobieta ani mezczyzna nie powinien/nna sie czuc w 100% pewnie drugiej strony

"w wielu przypadkach tak jest. " tak, masz racje. kobieta powinna generalnie tylko zachecac mezczyzne a powinien robic głownie on (w fazie zdobywania)

Gość Playboy jest gupi
puść do niego "perskie oko" o takie ;) :) ;) :)

"w wielu przypadkach tak jest. " to wszystko jest kwestia łatwości kobiet tak naprawde. gdyby wszytskie byly ciezkie do zdobycia to mezczyzni nie lataliby na boki i generalnie skokow w bok byloby znacznie mniej. no ale... my potrafimy zmiękczyć wasze serca, nie? ;)

Gość P Happygirl..
no to widzicie ze mam racje. Już sie przejechałam na takim zwiazku i nic z tego nie wyszło :/ Naszczescie teraz facet sie stara o mnie a nie ja o niego :) I jest great. I teraz czujesz ze to napewno to.. Bo snisz o nim.. myślisz i nie wiesz i tak ze go kochasz..

P Happygirl - no tak jest ze nie powinnyscie nigdy faceta upewnic ze jestescie na kazde jego zawolanie bo on sie wami znudzi (i vice versa, jak facet jest na zawolanie kobiety to szybko zostaje ciotą i kobieta traci szacunek do niego - jest słynny top na kafe gdzie chlopak jezdzil z kwiatami do kobiety a ona przy nim te kwiaty do kosza wyrzucała :D :D

Gość P Happygirl..
ja nie jestem taka wredna ;) Mam dobre serduszko i nie potrafie ranic ale zycie daje mi we znaki ze jest niesprawiedliwe