Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innaa babaka

jak dac nieznajomemu facetowi do zrozumienia ze mi sie podoba?

Polecane posty

Sarah, masz racje, juz druga kobieta co tak napisała, cos w tym musi byc, bo swiadomie unikam go,,,, jak ognia... ale nie wyobrazacie sobie jak sie we mnie gotuje...............wrrr aż miło :) TYlko czy faceci to wiedzą ;)??? to juz moze byc rożnie Sarcia :)

"i to jest najfajniejsze, że wyczuwaja ciekawe po czym jesli po tym, ze nie patrze " nie no dla mnie jest jednoznaczne jak sie kobieta zachecajaco usmiecha to wiem ze jest mną zainteresowana. nawet jak sie gapi na mnie albo tylko sie "normalnie" usmiechnie to juz chyba jej sie podobam

wiecie co kobietki, niezle sie teraz wkurzyłam. Jakiś "x" pod pseudo kobiety zaprosił mnie do znajomych na nasza-klase i poleca moje fotki :o to załosne.... co za pajac, musialam wylaczyc siebie na preferencjach :o po co ludzie takie rzeczy robia :D jeszcze jakby to mialo sens :)

\"PS. Kwiatku, a czy wyczujesz kobiete, ze ona leci na ciebie? tylko powiem tak jak kolezanki \"ona unika Cie jak ognia\"\" nie bede sobie glowe taka zawracal ktora sama nie wie czego chce. albo mnie chce i sie cos zaczyna dziac albo nie. niezdecydoanymi sobie nie zawracam glowy bo z doswiadczenia wiem ze z nimi potem mase klopotow jest

m-s-p: no wlasnie, przeciez ty jestes kobieta juz a nie dzieckiem 😠 ja w wieku 24-25 najlepsze podrywy uskutecznialem ;)

milosc sex pozadanie tak samo ajk kobieta to wyczuwa( intuicja) tak samo faceci to widza..widac i juz:p madry afcet sie zorientuje hehe uczuc nie da sie ukryc kiedys czytalam ze cialo czlowieka ktory ukrywa uczucia samo "tryska' po prostu emanuje od niego to 'skrywane uczucie cos w tym jest

SZpileczko!!!!!!!!!!!!!!!! tez cos takiego czytałam!!!!!!!!!!!!!1111 Dlatego ja sie dziwie sama sobie dlaczego on mi sie posodbał, dlaczego ja o nim mysle????? co sie ze mna dzieje? wciaz zadaje sobie takie pytania i nie znajduje odpowiedzi, jedyne co mi przychodz na mysl, ze on rozpoczął tą gre, tylko nie wiem gdzie jej poczatek.. Właśnie chodzi mi o wysyłanie sygnałów nie wiadomo skąd. Kwiatku :) Bo ja w swej kobiecości jestem jeszcze cielątkiem i się tego nie wstydzę :) *

ech... mowie ci ile ja sobie marzeń snuje... nigdy nie myślałam o młodszym, jabys sie mnie z miesiąc temu zapytałam o młodszego, uśmiałabym sie do łez |;) A tak... no, byłaś w podobnej sytuacji.... ależ ja Ci zazdroszczę ) oczywiście pozytywnie, że masz takie wspomnienia... moje pewnie gdzieś znikną

hehehe, moze podswiadomie to odbieramy... bo jesli chodzi o mnie to ja nie zauwazam nic konkretnego w jego sposobie chodzenia, tylko wydaje mi sie, ze zbyt głośno mowi :P Kilka razy złapałam go na spojrzeniach, ale nie sadze ze to byłt "te" zalotne, on jest jeszcze dzieciakiem :)

noo ja tez sobie snulam 6 mc nawet hehe i sie sprawdzilo:D autosugestia:D:D on mlodszy 4 lata ode mnie ...wspomnienia sa ahh zcasami wracam do nich zaluje ze nie jestesmy razem:O widac tak musialo byc:O Ty sie nie uzalaj nad soba tylko zrob jak Ci radze:)

noo ja swego ex tez pare razy zlapalam na uk\rytych spojrzeniach i jaks ies pojrzalam na niego tto uciekal wzrokiem:) a raz jak wychodzil z autobusu z zakupami tak sie biedny zestresowal bo ja siedziaalm na pierwszym siedzeniu:) i sie gapilam jak ciele na niego hehe ze jajka mu sie rozbilyily na schodach cala paczka hehe nie zapomne tego:) no i ...w skelpie np jak wychdzimy ( akurat arzem sie zdarzylo) on ajk mnie zobaczyl jakos dziwbnie glosno zaczal mowic do kolegi wymachiwal rekami przy tym jak totalny kretyn hehe

"on ajk mnie zobaczyl jakos dziwbnie glosno zaczal mowic do kolegi wymachiwal rekami przy tym jak totalny kretyn" właśnie to samo widzę, znaczy słyszę... to zbyt głośne mówienie do kolegi, ktory stoi raptem obok, to mnie zastanowiło

\"jak dac nieznajomemu facetowi do zrozumienia ze mi sie podoba?\" 1) rzucic sie na niego 2) zaczac go calowac 3) zlapac go ... a nie powiem gdzie :D 4) zaciagnac do lozka 5) sex oralny tak na szybko tylko 5 propozycji po nich powinien sie zorientowac ze wpadl Ci w oko. Powodzenia.

moj ex robil jeszcze tak ja w jednej kasie on przy drugiej razem wyjezdzamy wozkami pakujemy zakupy on juz w sklepie widzac kolege ktory stoi na zewnatrz krzyczy drze sie do niego:O i te rece do gory jak ksiadz do blogoslawienstwa hehehehe heheh totalny wiesniacki pokaz hehe