Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaraaaa

JAK TO U WAS JEST ?

Polecane posty

Gość aneczkaaaaaaaa
jak na razie dobrze mi idzie jak już chce się obrazić to myślę sobie nie warto o taką błahostkę i się uspokajam :)

Oczywiscie ze ma wlasne zdanie, nie jestem jakas despotyczna, zimna i okropna. Mam dar przekonywania:-) Proste prawda?:-)

"Faceta trzeba sobie wychowac. Jestem z nim 6 lat wiec cos wiem na ten temat. Haha! Zawsze potrafie go "przerobic" na swoje" malinka uzyczajac twojego cytatu spiesze ci doniesc i zagwarantowac cie ze normalna i zdrowo myslaca kobieta nigdy nie wypowie takich słow ...jak te wyzej :P

Gość aneczkaaaaaaaa
Mam koleżankę, która ma bardzo czułego chłopaka za to jej to nie odpowiada. On ją chce całować przytulać a ona do niego mówi nie przy ludziach albo zaczyna się śmiać ehh w sumie nie wiem jak to już jest do końca niektórzy wolą tak niektórzy wolą tak ....

Gość samaraaaa
Ja tak samo staram sie robic :) teraz zanim sie o cos doczepie,powiem cos ,czy o cos sie obraze -to staram sie to przemyslec i wytlumaczyc sobie,ze po prostu nie warto :)

Tyle ze to "przerabianie" na swoje robie w sposob bardzo delikatny i malo widoczny. Nikomu niczego nie narzucam. Jak juz wyzej napisalam mam dar przekonywania. Zapewniam Cie ze jestem zuupelnie normalna:-P

Gość samaraaaa
ja tez sama juz nie wiem jak to jest z tymi ludzmi ;/ jedni lubia to a inni nie ;/ moj facet przy ludziach to jedynie za reke zlapie ,ale przy kolegach buziaka da mi ,tzn.ja musze go pocalowac ;p a co do emocji to owszem ;p ja mam z nimi problem hehe ;p ja jestem typowy baranek no a moj facet ryby :P

Gość aneczkaaaaaaaa
no my na pożegnanie to się całujemy i nawet długo wtedy nie zwracamy uwagi na ludzi. Mi ogólnie chodzi o to aby w niektórych sytuacjach był czulszy :)

Wasi faceci sa leniwi i musicie cos z tym zrobic koniecznie!!! Przede wszystkim "post" - potrafi zdzialac cuda. malinka to nie moje słowa dotyczace postu :P

Picie alkoholu nie swiadczy o tym czy ktos jest kluska czy nie:-) haha. Nie lubie mezczyzn pijacych alkohol. Ble!

Chodzilo mi o to ze za facetem nie mozna zbyt duzo biegac. Tak to juz jest ze wy mezczyzni macie tak jakos dziwnie ze jak sie za wami biega to nie zwracacie na nas uwagi a jak odpuszczamy to wtedy wy zaczynacie sie starac:-) Wieczni zdobywcy echh.

Picie alkoholu nie swiadczy o tym czy ktos jest kluska czy nie Malinka oczywiscie ze nie ,samo nie picie czy tez piscie nie decyduje tutaj o meskosci ... ale w przypadku twojego partnera to tylko nic nie znaczacy dodatek uzupelniajacy jego kluchowatosc :P

Kluchowatosc:-) super okreslenie. hahaha! Nie wyprowadzisz mnie z rownowagi... Ja go znam bardzo dobrze i wiem jaki jest a Ty mysl sobie co chcesz. Przeciez kazdy ma prawo do wlasnego zdania:-) Alkohol nie jest niczym dobrym.