Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mydlana_panienka

zakochałam sie w swoim lekarzu

Polecane posty

Gość fdgfhfghgj
lekarze mogą mieć każdą i mysle, ze prawdziwym wyzwaniem są dla nich kobiety o ktore oni zawalczą a nie takie pacjentki co same by nogi rozlozyly i jeszcze by sie prosily o to...

Gość jestem lekarzem
wypraszam sobie te kpiny, ale nikt nikomu nie opowiada o swoich kobietach czy pacjentkach :)

Gość ależ pieprzenie
taki z Ciebie lekarz jak z kobziej dupy...

Gość maja majeczka
lekarze to normalni, kulturalni, poważni ludzie, mój nie opowiada o swoich pacjentkach to niegrzeczne

Gość ,.,.,..,.,.
ile tu jadu yyym

Gość jestem lekarzem
no niestety tak bywa i to my jako lekarze jesteśmy przez to znienawidzeni , ale cóz nalezy sie usmiechnąc podnieść głowę z dumy ;P i dalej

Hejka Pomyliłam tematy co tu się powyprawiało :( Jestem u Janka szukam A.......JESLI.............

Gość BIBIOOOORóżowa
Lekarz zawsze się przyda na temaciku Jaka specjalizacja Lekarzu:)

Przychodzi żaba do lekarza i mówi: - panie doktorze coś mnie szczypie w stawie A lekarz na to: - to pewnie rak. Turysta nad jeziorem Genezaret czyta: -Przepłynięcie łodzią 500 dolarów. Podchodzi do kasjera i skarży się. -500 dolarów. To strasznie drogo. Na to kasjer. -No tak, ale to przecież po tym jeziorze Jezus piechotą chodził. Na to klient. -Ja się mu nie dziwię przy takich cenach. Dobranoc:)

Gość byłaby noc spokojniutka
wchodzą wchodzą :) znam takiego lekarza któy wchodzi i to wcale nie ejst ginekolog :)

No to ja z innej becki 3.86 Leżał mały ptaszek ze złamanym skrzydełkiem na chodniku. Ktoś szedł i pochylił się nad nim. No i myślał co zrobić z tym biedactwem. Do domu go zabrać przecież nie może. Patrzy a tu obok końskie gówno. No to wsadził ptaszka. Tam mu dobrze będzie. No i siedzi ptaszek i ćwierka. Ciepło mu i wygodnie. Aż tu nagle przyszedł lis i zjadł ptaszka. Jaki z tego morał? 1. Nie każdy kto wsadzi Cię w gówno jest twoim wrogiem. 2. Nie każdy kto Cię z niego wyciągnie jest twoim przyjacielem. 3. Jak już siedzisz w gównie to nie ćwierkaj.

4.16 Przychodzi facet do urologa i mówi: - Panie doktorze, spuchło mi jądro. - Proszę pokazać. - Ale niech pan doktor mi obieca, że nie będzie się śmiał. - Ależ etyka lekarska mi nie pozwala, oczywiście że nie będę. Pacjent wyjmuje jedno jądro, wielkości dużego jabłka, a doktor ryczy ze śmiechu. - A widzi pan, za to nie pokażę panu tego spuchniętego.

Teraz o mnie 4.1 Przychodzi blondynka do lekarza ze spalonymi uszami. Lekarz się pyta: -co pani dolega? -no bo prasowałam, a z przedpokoju zadzwonił telefon, a ja odruchowo przyłożyłam żelazko do ucha -a dlaczego ma pani spalone drugie? -a bo chciałam zadzwonić po pogotowie.

Na dobranoc Idzie króliczek do sklepu i widzi ogromną kolejkę. Zaczyna się wpychać i po chwili na sam koniec wyrzuca go małpa: - Ty mały, spadaj na koniec! Króliczek znowu zaczyna się wpychać i tym razem wyrzuca go zebra: - Spieprzaj na koniec nie widzisz kolejki! Królik wkurzony ponownie próbuje dostać się na sam przód i wypycha go żyrafa: - Won na koniec! Na to króliczek: - Kur*a, nie otworzę dzisiaj tego sklepu. Lubi 1 osób, D

Gość byłaby noc spokojniutka
strasznie, nie produkuj sie bo lekarzy w tej chwili nie ma mają konsylium

To dla Dziewczyn posmieja się Chyba nie wierzysz, w ogóle ktoś tutaj wchodzi po :)za kobietami:)

Gość maja majeczka
Bibiooo kawały są świetne!I nasze obiekty westchnień też:)

Gość maja majeczka
Kochane dziewczyny, fajnie jest obcować z lekarzem jako partnerem ale są tak zabiegani, wszędzie się śpieszą to już ponad moje siły.Ceniony lekarz jako mąż to spora udręka :(