Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akishja

Nieatrakcyjna...

Polecane posty

Czy tylko mi towarzyszy te uczucie? bycie gorszą, brzydką od innych, nieatrakcyjną... Odkąd pamiętam zawsze miałam kompleksy, zawsze czułam się za gruba, zawsze gorsza od innych koleżanek. A fececi bezwzględnie dają mi to odczuć: Syt. 1 - wczoraj w metrze- rozmawiam ze znajomą, podchodzi jakiś małolat, mówi, że koleżanka podoba się jego koledze, czy by się z nim umówiła, albo chociaż porozmawiała Syt 2. - w klubie z młodszą siostrą - podchodzi koleś zagaduje nas ( a chodzi mu o nią) potem próbuje ode mnie wyłudzić na nią namiary Syt 3- na uczelni- 1 zajęcia z niemieckiego- typ nie zamienił z dziewczyną ani 1 zdania (chyba, że za zdanie uznamy \"cześć\") i po zajęciach pyta się jej czy by z nim na kawę nie poszła A ja zawsze wtedy się czuję głupio... zbędnie i wolałabym zapaść się pod ziemię... nie jest to kwestia zazdrości, że ktoś ma powodzenie, tylko faktu, że taka syt. mi się nigdy nie zdarzyła

Gość acccca
no cóż...nic z tym nie zrobisz!!! wiele kobiet i mężczyzn tak czuje..sie nieatrakcyjnym. nie wiem tylko czy w Twoim przypadku naprawde tak jest czy poprostu masz zbyt niska samoocenę..

Gość skad ja to znam- z autopsji
skad ja to znam... nie pojde ze znajomymi mojego faceta na plaze, bo laski jego znajomych wygladaja lepiej, wygladam przy nich b niekorzystnie, na basen chodze w godzinach przedpoludniowych gdy jest tam malo ludzi, niezaleznie od tego czy wyjde z domu ubrana jak co dzien czy sie odpicuje to i tak nikt na mnie nie zwroci uwagi

Gość piękny inaczej
No cóż ja mam tak samo :( Nie jestem piękny tego nie zmienie ale za to wiem że nie tylko wygląd sie liczy bo po co być z kimś mega idealnym niczym z okładki jak w głowie pusto nic tylko "strach i zgrzytanie zębów"

Opisac siebie hmmm jezeli chodzi o typ urody to jest przecietna, jesli chodzi o sylwetke to mam 171 cm i waze 74 kg ... wiec nadwaga jest na koncie... nie czuje sie komfortowo w soim ciele. Moj narzeczony mowi mi czasem gdy mam kryzys, ze gdybym mu sie nie pdoobala to by ze mna nie byl, ze podobam mu sie intelektualnie i fizycznie Nienawidze u facetow powierzchownosci!!! Moze nawet nie znac laski a do niej startuje tylko dlatego ze ma figure i ladna buzke!

Ja też tak miałam ale trzaba popatrzeć w lustro mimo wszystko uśmiechnąć się samemu do siebie na początek, puszczać sobie tą piosenke, i znowu się uśmiechać.. Ja też nie byłam z siebie zadowolona ze swojego wyglądu a teraz jestem dumna i zadowolona z tego jak wyglądam i jakim jestem człowiekiem

Gość acccca
niestety! wygląd sie zajebiscie liczy:/ człowiek ma taka psychike...nie znaczy że osoba nie atrakcyjna nie może liczyc na miłość , owszem może tylko ciężko jest jej wzbudzić zainteresowanie. moja rada: szukac w necie pokrewnej duszy..i czekać ze spotkaniem minimum 3 miesiące..najlepiej ok pół roku

Gość acccca
a więc jednka kogos masz...no to w czym problem? tak Ci sie trafiło że nie masz urody na masowe gusta , peszek. możesz mocno schudnąc, mieć super figure, dobrze sie ubierać i zobaczysz że zadziała. tylko nie przeginaj z dietą! bo w druga strona to tez nie zwrócisz uwagi

no masz taki fajny pseudonim..też bym się uśmiechała (nie mówie tego złośliwie)....:) Imie genialne...A wracając do piosenki to kocham ten styl a jeszce w życiu nic nie paliłam...:p Wiec to tylko stereotypy

Gość acccca
ups...to ja swojej(mimo że jest super) tez ostatnio nic nie mówie że jest ładna , atrakcyjna czy coś...w dodatku chyba dziebko przytyła...hm trzeba zapisać w notatniku "więcej komplementów!!!"

Gość acccca
a online? mogłabys mnie obsłużyc?

Gość acccca
mogę zeskanować swoją dłoń i wysłać na maila albo dać link do foty...?;]

no prosze...Ale tylko wróżenie , czy bioenergoterapia i ziołolecznictwo też??????

A odnosnie wrozek. Bylam raz u wrozki. Powiedziala prawfe jesli chodzi o moaj przeszlosc i o moja osobe, mowila duzo konkretnych rzeczy, tylko tak sie sklada, ze z przyszlosci nic sie nie sprawdzilo.

Gość ZosiaSamosia2
daj zdjecie swoje, może być NK ocenimy i Cie dowartościujemy

Myślałam że jestes ful wypas...:) Ja kiedys miałam tarota, ale jak poczytałam o tych atakach( że ludzie nie przygotowani mogą zostać opętani) To mi się odechciało totalnie...

Gość acccca
może za mało zapłaciłaś? albo fałszywym banknotem? widzisz oszczedny zbytnio dwa razy traci! zrób jak mówiłem..schudnij..zadbaj o figurę i odrazu poczujesz się lepiej!!! wiem co mówię;)

Gość acccca
izolda..jeśli chodzi o karty to jedyne "opętanie" jakie od tego grozi to nałogowy hazard..;)