Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akishja

Nieatrakcyjna...

Polecane posty

Gość lea222
więc witaj acccca, rozumiesz jak to jest gdy patrzysz w lustro i pytasz sama siebie : kim jestes?

Gość acccca
no nie wiem izolda..ja odrazy w twoich oczach dostrzegłem jakąs iskierkę zuaaaaaaaaaaaaaa

Gość lea222
a ta druga osoba po stronie lustra odpowiada ci: jesteś zerem...

Gość lea222
jaką iskierkę? chyba iskierkę beznadzieji

Gość lea222
czasem chciałabym odstawić swoje ciało i polatać jak ptak. wolna od tych wszystkich ludzi...wezcie wogóle ja dziś naprawdę nie jestem sobą!

Gość acccca
miałem na mysli oczy izoldy..twoich nie widziałem:P

Gość lea222
chodzcie nalejmy sobie po kielichu i wypijmy za nas dziewczyny!!!!

Gość lea222
accca to ty jesteś facet? więc ty tez pij z nami

Gość acccca
ale to dobrze...takie oczy sa fajne:D

Gość jola23*
hej dziewczyny ja też uważam się za nieatrakcyjną kobietę i wszystko mnie w tym uświadamia mam już 23 lata i jeszcze nigdy nie miałam chłopaka bardzo bym chciała ale nie wychodzi do tego jestem strasznie nieśmiała i nie umiem zawierać nowych znajomości do tego wszystkiego uważam ze jestem gruba i nie mam atrakcyjnego ciałka załączę dwa zdjęcia to sami ocenicie http://images26.fotosik.pl/300/9134644d0526d750med.jpg http://images25.fotosik.pl/299/f1072e18721c6839med.jpg

Gość lea222
jakie oczy? ja nie widziałąm zadnych oczu

Gość lea222
jola...proszę cię...ty wcale nie jesteś gruba. nie pierdol głupot,ze tak brzydko powiem. czy ktoś ci kiedykolwiek powiedział ze jesteś?

Jola po co Ci takie fotki>>>?? Nie dziwie się że uciekają bo kobieta musi być suptelna a nie podawać wsztstko na tacy................... A ja wyglądam tak jak w linku przy opisie

Gość lea222
ja to mam się czym przejmować ale ty...dziewczyno

Gość lea222
boze izolda,,,a ty to naprawdę jesteś sliczna. faktycznie oczy masz prześliczne.

Gość acccca
jola..normalna figura..w granicach normalności jak najbardziej. wyluzuj i nie szukaj problemów na siłe

Gość jola23*
hmm ja nic nikomu nie daje na tacy moja koleżanka kupiła sobie taki ciuszek i ja z ciekawości przymierzyłam żeby zobaczyć jak bym w czymś takim wyglądała i zrobiłam sobie dwie fotki zeby zobaczyc czy takie coś mi pasuje

Gość lea222
co za przeszywający wzrok!

dlamnie zbyt ordynarne wdzianko....:( Dziękóje sliczna to nie jestem nie wiem co ale mój wygląd mi się nie podoba...Wszyscy mi mówia że jest ok ale ja czóje że coś jest nie tak...:(

Gość lea222
jola....a czemu uwazasz ze jestes nie atrakcyjna?

Gość jola23*
acccca nie wiem dlaczego ale nie potrafię myśleć o swojej figurze pozytywnie co chwile wynajduje sobie coś co mi się nie podoba może gdybym znalazła kogoś kto by mnie zaakceptował było by inaczej ale na razie nie ma nikogo takiego do tego wydaje mi się ze jak już w tym wieku nie miałam jeszcze faceta to ciężko będzie mi się otworzyć przed druga osobą

Gość lea222
izolda... itu mam ten sam problem oc ty. wiesz wszyscy mi mówia,ze jestem ładna itp a jakoś nie przyciągam facetów jak magnez. Niewiem być mozę wydzielam zapach odsrtaszający mężczyzn?

Gość acccca
eee to tak jak moja dziewczyna..nie wazne ile wazy czy 50 czy70 zawsze jest zle..ja juz na to nie zwracam uwagi..mam stały tekst "jestes sliczna skarbie przestań wymyslac" kobiety sa z natury przewrażliwione na punkcie swojego wygladu bo faceci sa jacy sa..taki świat takie zycie.. wszelkie reklamacje trzeba kierować do stwórcy tego wszystkiego

a ja przyciągam facetów aż za bardzo///Ale nie potrafie zaufać facetowi, albo nie chce ich krzywdzić do nie potrafie ich pokochać i tak ciągle..............

Gość lea222
zakochałam się w tak przystojnym mężczyżnie ze az bolą mnie oczy gdy na niego patrzę....ale jetsem smieszna bo nigdy nie będe miałą u niego szans hehe co za idiotos ze mnie

Gość jola23*
lea222 dlaczego uważam że nie jestem atrakcyjna bo mam kilka defektów w urodzie -tak bym to nazwała najbardziej dokuczają mi krzywe zęby ale niestety nie stac mnie na aparat znajomi niby mówią ze nie jest źle ale wiecie jak to jest nie chcą sprawić mi przykrości no i uważam ze mam grube nogi (już samo kupienie kozaków długich mi o tym moi nie mogę nigdy dopiąć bo są mi za ciasne) a do tego moja rodzinka często mi mówi ze mnie to nawet brzydal by nie chciał i tak to od lat siedzi w mojej psychice

Gość lea222
do stwórcy mowisz....czyli do diabła!!!!!!!

Gość lea222
jola....wiem, rozumiem cię. ja tez zawsze byłam w cieniu mojej super, sexownej, niezwykłej ipięknej siostry!!! wiesz szczerze to jej nie cierpię ale to już inna bajka. Ja jestem jednak soboe sama winna!