Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akishja

Nieatrakcyjna...

Polecane posty

Gość lea222
ok ja spadam! Izolda zyczę tobie wszystkiego dobrego, abys w swym zycia szła z podniesioną glową i zawsze miała jakiś cel, buziaki trzymaj się!

Gość acccca
olejcie tego typa. nie piszcie nic do niego itp to sobie pojdzie. muzyka rasta-rap i ragga..i regge..całkiem fajne. czasem mam fazy na taka muze

Gość acccca
dla mnie?

Gość jajajajajajajajajjajajajaj
ale beznadziejne kawałki suchacie, przy tym się najlepiej bawi, a facety glupieją i jedzą z ręki, robią co tylko im karzecie więc do dzieła dziewczyny, nie mozemy się dawać tym samcom to my rządzimy światem http://www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g

Gość acccca
ah..łezka sie w oku kręci..juz zapomniałem o tym hicie:]]]] super kawalek..impreza przy tym odrazu sie rozkręca!

Gość zigi22
ale smuty DRAMAT! FRUSTROKAFE.PL

Gość zigi22
Dzięki Mycha :-) spoko, ale widzę, że Wy spędziłyście Andrzejki dołując się, nie wiedzieć czemu, czy to jest jakaś wyrafinowana pieszczota? Hmm to może spróbuje.... :-P A po za tym jak u Pani? :-)

Gość zigi22
no cóż znowu sie nie możemy zgrać :-( może kiedyś się uda :-) ale jedno musisz mi obiecać - będziesz radośniejsza i tryskająca optymizmem, bo inaczej nici ze wspólnego wypadu do piekarnika :-D

Zigi poprostu chciałam Ciebie zaproszić bo fajna paczka nam sie zrobiła...Na tej stronie był taki twemat bo o wszystkim gadamy....:) Buziaki odezwij się domnie na meila 🌼

Gość zigi22
O jak miło :-) Mycha a już myślałem, ze obraziłaś się na żarcik z nocną profesją. Z Tobą zawsze chętnie pogadam :-) Mówisz ,że fajna paczka się robi, no zerknąłem na ten Twój topik i ciężko mi się chyba z tym zgodzić, ale moze jeszcze z czasem przyznam Ci rację. Póki co jednak widzę, że stereotyp niedowartościowanego, sfrustrowanego faceta z kafeterii, mogącego jedynie tu znależć wspólny jezyk z dziewczynami znajduje potwierdzenie. Jeden pitoli o brakach w urodzie, drugi uderza w te samą nutę, trzeci nie wiedzieć czemu na przywitanie bluzga na wszystkich i wszystko, tak jakby właśnie obrażanie innych miało go zrobić oryginalnym więc nie dziw mi się,ze tak do tego podchodzę. Sam oczywiście też nie jestem święty i też przeklinam ale bez przesady. A generalnie zagladam tu z ciekawości, tak samo jak czyta sie kobiecą prasę, aby normalnie móc odnaleźć się w zawiłościach kobiecego umysłu i wszystkiego co z Wami się łaczy. Fajnie jesli by taka internetowa znajomość przerodziła sie w rzeczywistą, ale czy to w ogóle możliwe???? Widziałem ze już były sugestie aby sie spiknąć, więc jak jestescie z jednego miasta to chyba warto, choć wątpie aby kawalerowie stąd spełnili Twoje, Wasze oczekiwania. Z drugiej strony nic nie jest przesądzone, kto wie. Z dziewczynami na pewno stworzysz fajną ekipe, co do tego jestem pewny, już widać fajną relację. Kończąc dla mnie tojest pierwszy tego typu kontakt, nigdy nie udzielałem sie na zadych czatach więc miło bedzie od czasu do czasu pogawedzic, zwłaszcza jak już bedziesz nieziemsko szczęśliwa, czego Ci szczerze życzę! Spotkania tej wymarzonej połóweczki i generalnie wszystkiego naj, pozdrawiam :-*

Hej mój meil wildcatty1986@o2.pl ja jestem po nocce i właśnie ide do szkoły...Odezwij się... ps. Zadziwiasz mnie...:)