Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Akishja

Nieatrakcyjna...

Polecane posty

Gość zigi22
oki :-)

Gość acccca
izolda22+zigi22 powróże wam z fusów... po dwóch tygodniach internetowej znajomości postanowicie się spotkac. po dwóch godzinach w pubie i wielokrotności dwóch piw przespicie ze soba. bedzie z tego dwójka dzieci...Weźmiecie sub z rozsądku ale po dwóch latach wszysko sie rozsypie..dwa miesiące separacji i rozwód...:( przykro mi

Gość acccca
moje fusy pokazują że żaden z kochanków nie będzie podobny do tego gostka z filmiku..i zigi tez go nie przypomina. ps.skąd moje zdięcie wzieło sie na youtube?:/ autor filmu nie spytał mnie o zgode...

Gość acccca
no cóż... nie chce być okrutny ale nie poznasz kogos podobnego... tzn raz, na przystanku, zobaczysz takiego faceta..usmiechnie się do Ciebie. o nawet będzie szedł w twoją stronę ale Ty stchórzysz i uciekniesz i wrócisz do domu, do zigiego o 2 dzieci i zrobisz mu awanture o byle co..i bedziesz na siebie zła że nie zagadałaś

Gość acccca
nic. niestety...pogodzić się z tym. odszukac jakieś dobre strony. Zigi jest nawet spoko. nie będzie często Cie zdradzal a pił i sprowadzał kumpli do domu bedzie tylko w weekendy. oj nosek do góry...trzeba mysleć optymistycznie!

Gość acccca
eh..przykro mi ale z powodu ciązy, (bardzo cięzko to zniesiesz.,wiesz bliźniaki) zawalisz studia i cię wywalą... nie lubie przekazywać złych informacji ale cóz... ale co tam..znajdziesz prace w warzywniaku, będziesz miała miłego szefa:] prawie wcale nie będzie molestował i pensja na czas tak że..aha no i sklep 200m od domu..;)

jesem wegetarjanką więc moge tak pracować.. A bliźniaki...:) Zawsze chciałam mieć...Więc hociaż jedna dobra wiadomość...Buziaki i dobranoc...:) 🌼

Gość acccca
mam nadzieję że jednak się myle ale na ogól sie sprawdza... dobrej nocy...uważaj na zigiego...;>

Gość autorka topiku ma faceta
i jeszcze narzeka a co maja powiedziec te brzydule ktore sa same???

Gość acccca
pocieszający post:P jesli kobieta ma faceta, a czuje sie mimo to baaardzo nieatrakcyjna, ma kompleksy itp to na ogól robi się bardzo zazdrosna, przesadnie zazdrosna o inne kobiety i czesto niszczy w wten sposób związek.

Gość acccca
eee..jęsli ten ktos na zdięciu to ty ..to nie przesadzaj z ta "średniością"..:p a co do zazdrości to cóż..może źle się wyraziłem..poprostu kobieta która czuje się w związku baaardzo nieatrakcyjna odrazu kombinuje że i facet jej tak mysli i zaraz zacznie polować na atrakcyjniejsze ciałka

dziękuje.Tak to ja...Ale ja uważam że z tą atrakcyjnością umnie nie za bardzo...Niewiem poprostu tak mam i zawsze jestem zazdrosna o faceta

Gość acccca
tak bardzo że czasem wolisz być sama?

Gość zigi22
hmmm Izolda śpi :( Słodkich snuff Królewno! :)

Gość acccca
nie odp na moje pytanie;>

Gość acccca
tak ty:)