Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cotojesttttt

Na pośladkach zrobiły mi sie czerwone paseczki, czy to rozstępy?

Polecane posty

Gość cotojesttttt

pośladki są gładkie, nie ma żadnych wgłebień, tylko są te paseczki, krótkie na max 2 cm ale jest ich sporo:( Przez całą ciąże była ładna pupa a teraz (końcówka ciąży) wylazło to cholerstwo!! Tylko nie wiem za b co to jest bo zawsze sądziłam, że rozstęp można wyczuć ręką a ja mam gładziutko tylko jestem pocętkowana...

Gość ghjnm
to rozstepy początkowe stadium. Właśnie najczęściej pod sam koniec ciąży się pojawiają.

Gość cotojesttttt
da sie to cholerstwo zlikwidować?? Czym najlepiej?

Gość cotojesttttt
jestem zdesperowana, pomóżcie mi....

Gość ghjnm
zacznij sie czymś smarować. Są różne preparaty. W zasadzie to najważniejszy jest masaż skóry. Preparaty to dodatki. Przygotuj się na to ze może się dopiero po porodzie okazać ile powstało rozstepów -teraz skóra jest naciągnięta więc ich nie widać.

Gość cotojesttttt
dzięki za odpowiedź. Kurcze, jestem podłamana bo teraz moja pupa nie wygląda dobrze, a może być jeszcze gorzej! Cholera jasna, czemu musimy się tak męczyć, wrrrrr....

Gość koteczek 1984
po porodzie napewno zbledną !!! też tak niestety miałam a dziś już wogóle ich nie widać :)

Gość cotojesttttt
oby... chciałabym jeszcze wystąpić w bikini;) a z taką pasiastą dupą to obciach;)

Dobrze, że zwróciłaś uwagę, gdy są jeszcze małe. Jak najszybciej zacznij używać kremu na istniejące rozstępy, najlepiej naprzemiennie z tym przeciw rozstępom, żeby ich więcej nie wyskoczyło. Polecam serię Pharmaceris M- cena przystępna i u mnie efekty są na dużych rozstępach na piersiach po pierwszej ciąży- zbladły zupełnie a były widoczne. I oczywiście najlepiej jeszcze rękawica do masażu pod prysznicem albo nawet na sucho.

Gość figarka
czerwonych można sie pozbyc, prawdobodobnie po porodzie same znikną, ale srebrne juz nie znikną