Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zośka40

Zbędny tłuszczyk

Polecane posty

Gość zośka40

Ostatnio niestety troszku przytyłam i koleżanka poradziła mi jakieś zabiegi podczas których używane jest Żelazko antycellulitowe, ponoć świetnie niweluje cellulit i zbędny tłuszczyk. Czy ktoś wie coś na temat takiego zabiegu?

Gość maarlenaa21
Żelazko Antycellulitowe redukuje cellulit oraz przy okazji rozbija komórki tłuszczowe i modeluje sylwetką.

Gość zośka40
dzięki za informacje. Słyszałam jeszcze o zabiegu Thermal Shaper ale nie jestem pewna czy to mi pomoże...

Gość maarlenaa21
Thermal Shaper. Niedawno moja kosmetyczka mówiła mi o takim zabiegu. Faktycznie może Ci pomóc. Ujędrnia modeluje, wyszczupla a przy okazji relaksuje :)

Gość jente
Ja polecam właśnie Thermal Shaper, świetny zabieg :) Zamierzam pójść jeszcze raz albo 2, ale już po pierwszym widać i czuć efekty!

Gość aboramento
po co płacić to są kosztowne zabiegi kupiłam ten specyfik na allegro i od 6 miesięcy ożywam regularnie efekty są znakomite i prosze nie myśleć że robię komuś reklamę sama jestem reklamą schudłam 6 kg

Najlepiej będzie, jak zarzucisz sobie bardzo ostrą dietkę, np. same warzywa. I będziesz to popijać herbatką przeczyszczającą. Do tego dużo ćwicz - najlepiej tak godzinę intensywnego wysiłku dziennie. Wydaje mi się, że to powinno pomóc na "zbędny tłuszczy" i już niebawem będziesz mogła się cieszyć płaskim brzuchem.