Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowa001

pomocy

Polecane posty

Gość kolorowa001
Najpierw sie pojawiła jedna taka bardzo wyrazista a ta 2 to taka bardziej słaba ale było ja widac.

Gość o szczesliwa ona
moze zrob test w dniu spodziewanje miesiaczki jesli jej nie dostaniesz.. bedzie bardziej wiarygodny wtedy

Gość kolorowa001
zrobie test jeszcze jutro a i tak dla pewnosci zapisze sie do ginekologa

do gina idz koniecznie i nie martw sie nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo a ze tak spytam planowaliscie z chlopakiem juz wspolna przyszlasc?

Kolorowa zycie sie nie skonczy wiec sie nie zalamuj.Zycie na pewno sie zmieni.Wiem co mowie.Urodzilam majac 16lat.Dzisiaj nie wyobrazam sobie,ze mogloby byc inaczej choc latwo nie bylo

Gość kolorowa001
Wiesz kiedys jak sobie siedzielismy to zaczelismy rozmawiac , ze on juz ma swoje lata i czy nie chce sie ustatkowac , a on stwierdzil ze poczeka do mojej 18-nastki i pomyslimy.Ale wiekszych planów nie mielismy.

weiesz moja rada na pewno rodzice jak sie dowieda beda chcieli zebyscie sie pobrali ale jesli nie jestescie pewni czy na 100%tego chcecie to nie robcie tego.w naszych czasach sie tak przyujelo ze jak dziecko to i slub a potem sie ludzie dziwia ze tyle rozwodow

Gość kolorowa001
Brzydula a jaka byla rekacja rodziców, rodziny ?

Gość kolorowa001
no na slub sie nie zgodze. Nie to ze go nie kocham bo bardzo kocham ale ze slubem zawsze mozna poczekac.

Gość kolorowa001
dokładnie , teraz bede latała na szybko wszystko załatwiała , i to wszystko tylko dlatego, ze tak trzeba bo ludzie beda sie krzywo patrzec. Nie mówie ze nigdy , moze za jakies trzy lata.

Mateusz.Mysle,ze mlodej mamie latwiej wychowac dziecko.Ma wiecej sily i lepiej sie dogaduja.Sama pamietam,ze niedawno bylam w jego wieku.Moja mama zostala babcia w wieku35lat.Najszczesliwsza chyba nie byla ale zakochala sie bez pamieci we wnusiu

a czy nie jest przypadkiem tak, że podczas stosowania tabletek anty test może wyjść pozytywny mimo braku ciąży ? bo przecież bierzesz hormony nie wiem tak mi się wydaje

to oczywiste ze rodzice nie beda szalec ze szczescia jak sie dowiaduja ze ich nastoletnie dziecko bedzie mialo za niedlugo swoje dziecko ale gdy tylko ujrza malenstwo na swiece zapominaja o zlosci i kochaja je jak swoje

Gość kolorowa001
Mam nadzieje ze moja mama jakos to spokojnie przyjmie bo sama mnie urodziła w wieku 18 lat, skonczyła szkołe, nie rozwiodła sie wrecz przeciwnie sa bardzo szczesliwi wiec mam nadzieje ze zrozumie to jakos. A Brzydula co do tej siły i energi w wychowaniu to tez mysle ze jest to plus.

ale wysoki chloposzek z niego hehe a co do Ciebie autorko to skoro mama ur w wieku 18 lat wiec mysle ze nie powinna byc na ciebie zla znaczy bedzie zla ale powinna zrozumiec w koncu sama wie co to znaczy i jak sie w tedy czula i mysle ze da Ci to czego ona nie dostala bedzie sie starala pomoc jestem tego pewna.nie watpie ze Twojej mamie rodzice jie pomogli ale na pewno wie czego jej brakowalo wtedy kiedy zaszla

Gość kolorowa001
Juz jestem.Byłam z moim na psacerku, ja sie popłakałam i on sie popłakał. A co do mojej mamy to tez mi sie zdaje ze zrozumie. Mój tato pewnie bedzie latał i krzyczał jaki wstyd :(

Gość kolorowa001
no wysoki chłopak , a ty wygladasz brzydula bardzo młodo :) to komplement oczywiscie:)

Gość kolorowa001
Siedze i ciagle sie nad tym zastanawiam. Strasznie sie boje. Ehh a miałąm byc silna :(:(:(

Gość kolorowa001
no Brzydula mam nadzieje , ze jakos dam rade.Teraz sobie przypomina jak to moja babcia mówi , ze to jej sie w głowie nie moze pomiescic jak dzieci mają dzieci. ehh

Gość kolorowa001
Mam nadziejen , ze jak ciaza juz bedzie pewna to ze powstrzyma sie od tego typu komentarzy. Juz widze ja jak chodzi i mówi co za wstyd, co sobie ludzie pomysla ehh płakac mi sie chce